2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar gorumcem bana 40 tane mavi kese vermisti. Vakti zamaninda ogluna almis bunlar da kalmis. Ne koyabilirim icine sizce? Cikolata yaptiriyorum zaten tekrar seker manasiz olur. Minik sabunlar mi koysam veya lavanta? Farkli fikri olan var mi?
Bence lavanta bayılırım lavantaya

:)) yazık adamcağıza

ayyy çok yaşa emi kız

hahah çok güldüm adamlar şok adamlar iptal

Yarın başlıcam galiba çok kötüyüm böyle bir öksürük hiç görmedim ben

Kizlar gorumcem bana 40 tane mavi kese vermisti. Vakti zamaninda ogluna almis bunlar da kalmis. Ne koyabilirim icine sizce? Cikolata yaptiriyorum zaten tekrar seker manasiz olur. Minik sabunlar mi koysam veya lavanta? Farkli fikri olan var mi?
kesenin bir tarafına mıknatıs yapıştırabilirsin içinede lavanta böylece bir süre sonra atılmaz en azından mıtfakta buzdolabına yapıştırılır ve güzel koku verir =)

Kızlar bebeğe yorgan kullanacak mısınız? Benim evim aşırı sıcak olmuyor. Sadece penye battaniye ve üstüne kalın battaniye yeterli olur mu

Kızlar karnım saatlerdir çok sertleşiyo ağrıyoda sancımı gazmı nasıl ayırt ediliyo?
Canım normalde gaz yaşamışsındır, ondan farklı şekilde aşırı sert ise ve kaburgalarından kasıklarına kadar bir baskı oluşuyorsa nefes alırken sancı olabilir. Bi hastaneye gitmeni öneririm her ihtimale karşı. sıkıntı yoksa için rahatlar ama öbür türlü ise önlem alınır.

Kızlar bebeğe yorgan kullanacak mısınız? Benim evim aşırı sıcak olmuyor. Sadece penye battaniye ve üstüne kalın battaniye yeterli olur mu

Haftasonu acıbadem hastanesinin dogum hazırlık kursuna gittim sıcaklıktan bahsetmediler ama yorgan vs kullanmayın tulum ve battaniye dedi çocuk doktoru yumuşak yatak yorgan kullanmayın dedi çarşafını da gerin dedi yastık 3 ay kesimlikle kullanmayın dedi aklımda kalanlar ☺☺

Yiğit talha yazanda yastıgımız beşiginin içine süs olsun diye yaptım ama daha dikimleri olmadı elyaf doldurucam içine
Etrafındaki minikler de lavanta kesesi elyafla lavanta doldurucam kurdeleyle baglıycam agzını süslemeleri var daha hala keseler bitmedi yapıyorum
ogluşuma yaptıgım için çok zevkli oluyo

Aynen öyle benimde psikolojimi mafetti herhalde diyorum midem gitti ameliyatlık olurum ben mide asidim yaktı her yerimi ama turp falan dokunmuyor mu sana beni dahA fena yaptı geçen salataya koymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…