2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de biraz yesem mi diye düşündüm almadım ama kaynanam eşimden duyunca muzlu pasta yaptı iki kere
nerde bende oyle becerikli kaynana oyle seyler yapsa da yesem
ben de bari hazir pandispanya alip yapiyim bi ara bayagidr yapmiyorum mitfaktan sogudum iyice

evet canım ben baya araştırdım doktora da sordum. En çok kilo aldıranlar muz, ceviz, pekmez, kaşar peyniri, süt ve kırmızı et.
cevizi cok yedim ilk aylar biraz biktim ondan.ama gunde 2 3 tane yiyebilirim heralde.bi de muz aldiriyim.sut iciyorum tahin pekmez de yiyorum az.etle hic aram yok malesef hamilelikte.kaşar da dokunuyo

nerde bende oyle becerikli kaynana oyle seyler yapsa da yesem
ben de bari hazir pandispanya alip yapiyim bi ara bayagidr yapmiyorum mitfaktan sogudum iyice
Sağolsun yapıyor yaa, normalde 2 güne bi yemek yapıp gönderiyor.. Eşim kadından bir de pasta kek istiyor. Kaynanam oğlunu çok seviyor.

cevizi cok yedim ilk aylar biraz biktim ondan.ama gunde 2 3 tane yiyebilirim heralde.bi de muz aldiriyim.sut iciyorum tahin pekmez de yiyorum az.etle hic aram yok malesef hamilelikte.kaşar da dokunuyo
et yemiyorsan onun yerine bakliyat yiyebilirsin canım. Kaşar yemiyorsan da tükettiğin süt miktarını arttırabilirsin.

Ben varım canım. Baş iki hafta karın 3 hafta geride. Kilosu da düşük biraz. Haftalık takip oluyorum peritonolojiye? Senin de mi geride?

Benim genel her yeri aynı gibi 20. haftalarda başladı 2 haftaydı 7-9 güne düştü. Günlük iğne oluyorum ve dikkat etmeye calısıyorum. Tahlillerim, kan akışı, doppler vs her sey normal bende

Hastane çıkışını netten alacam bakınıp duruyorum. İlk kıyafeti farklı olsun eskilerden istiyorum
aşağıdaki nasıl ?

https://urun.gittigidiyor.com/giyim...lsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Canım bence hemen canını sıkma benim de detaylı ultrasyon da kan akışında direnç var Dediler bebeğin büyümesini kontrol edeceğiz demişlerdi .çok şükür bu haftalara geldik bir sıkıntı olmadı inşallah sonrasında da olmaz tabi. Her kontrolde ben de endişe içinde gidiyorum .bence kan akışında bir sıkıntı yoksa kötüyü düşünme şakın . ikinci bir doktora gösterebilirsin

model olarak güzel ama çok fazla gereksiz parça oluyor bu takımlarda. Bir de tulumla alt üst takımın modelleri aynı. Bunun yerine iki ayrı 5li set alabilirsin.
Haftasından ölçümleri geri miydi canım?
26.haftasında 661 gramdı. Doktor normal dedi ama bence zayıftı. Burada herkesin 800-900leri bulmuştu o haftalarda. Sonra ben bu saydığım besinlere yüklenince 29. haftada 1400 grama çıktı. Bir sonraki kontrolüm haftaya. Bakalım ne kadar olmuş:)

cnm benim sana öncelikle tavsiyem hiç kötü düşünme
benim 2. kızım 40 haftamı doldurmama rağmen 35 haftalık boyutlatında doğdu.
ve ben bunu 3 gün önce sancılarım gelmişti.dr gittim nöbetçi dr benden detyalı ultrason istedi
detaylı ulrtasona da bakan adam 35 haftalı dedi
ben şok olmaz olamaz dedim
neyse bebek 3 gün sonra doğdu 2450 gr 44 cm.
inan kmse bulmadı neden gelişmediğini kimse cevap veremedi
şimdi ise inan gerçek boyutlara yaşıtına ulaştı
sakın sakın üzülme
allah yoluna koyar
üzülme

dediğim gibi herkesin görüş açısı farklı ama ben almanyada doğup büyüdüğüm için ve oraları gördüğüm ve hala gidip geldiğim ve arkadaşlarımda akrabalarımda doğum yaptığı için burda ki sistem canımı sıkıyor. nasip artık çekiyoruz bizde umarım bu sezeryanım ve dikişlerim iyi olur yoksa isyan edeceğim.

Ben geçen hafta gittiğimde haftası ile uyumlu çıktı ama bundan sonraki haftalarda da kontrol edeceğiz dediler .. Allah’a emanet canım beslenmeye dikkat ettikten sonra bizlerin elinden başka biley gelmiyor

Ben daha yukarda hiç hissetmedim tekmelerini hep alt tarafta hissettim en başından beri benim de 30+4 falandi gittiğimde galiba 1660 tı sabah akşam döner umuduyla soluma yatıyorum inşallah döner gerçi şimdi de büyük kızın çiş eğitimi var ne kadar yatabilirim onu da bilmiyorum tuvalet başı bekliyoruz sabah akşam

kaç yaşında kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…