2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
evet canım özelde yapacağım ben 2016 ocakta doğum yapmıştım çuval gibi dikişim düz değil. evet haklısın onu da sorayım cumartesi günü randevum var
doktorun beceriksizine denk gelmissin demekki cnm.insallah yasamazsin ayni seyleri.yapistirma cok daha iyi umarim oyle yaparlar.bi kac akrabamiz da dikis yerine yapistirma olmus cok memnunlardi

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz haftalar ilerledikçe korkuyorum erken doğum olur mu diye de
Yani bi sıkıntın yoksa çalışmıyorsan halin kalıyorsa 15-20 dk yürümek iyidir. Ama şöyle 36 ya kadar dikkat edip dinlenmeni öneririm:) erken doğum riskinden dolayı 3 haftadır evin içinde yatıyorum. Yaşamsal ihtiyaçlar için kalkıyorum sadece

yok cnm cidden guzel yapamiyor.getirdi bi kac kez esim yedi.ben normalde de kaynanamin yemeklerini sevmem.evine gidince ben yaparim yerim oyle. kek yapmayi bile bilmez.hele hamileyken mide sorunlari yasadigim icin asla yiyemem.gecenlerde asure getirdi hic tadi yok rengi bi garip.azcik seker attim ama yok yine de yiyemedim.oglu bile yiyemediki cöpe gitti.
kendini pek över.yaptigi yemek cesiti 5 i gecmez.hic abartmiyorum ben normalde yemek hic secmem hatta.
gecen de gorumcem borek yapti annem diye bana getirdi Allah im gucune gitmesin nimet ama borek demdye bin sahit esim bile bu nasil borek dedi
bizim bi kac komsu var arada yapip verdiler sagolsunlar superdi keske yine yapsalar

dogumunu ozeldemi yaocaksin.ozel hastaenlerde artik dikis degil de yapistirma yapiyolar diye biliyorum ben bi sor istersen.benim dogum yapcam hastane yapiyormus.
Canım yapıştırmada da dikiş oluyor alt katmanlarda dikiş oluyor sadece en üstü yapıştırma yapıyor sadece çok ince bir çizgi gibi oluyo hatta bir alt katmanın dikişinin dügümünü dışarıda bırakıyor doktor oda kendinden eriyen ip zaten bir süre sonra çürüyüp düşüyor benim çürümemişti daha sonra hastane kesip aldı ipi benim ameliyatımda yapıştırma ama içi hep dikiş canım

Hımm yapamıyorsa bi şey diyemiyeceğim kuzum. Ben de zor alıştım kaynanamın yemeklerine. Her yemeğe tereyağı koyuyor, ben alışkın değilim mesela. Artık olduğu kadar :)

hmm be hep yapistirma saniyordum cnm.
sade dikisten daha iyidir yine de dimi enfekaiyon kapma riski azalir oyle mi ? hani tek dikis olunca kanama yasanmasi enfeksiyon kapmasi olasiligi daha fazla olurdu sanki

Hımm yapamıyorsa bi şey diyemiyeceğim kuzum. Ben de zor alıştım kaynanamın yemeklerine. Her yemeğe tereyağı koyuyor, ben alışkın değilim mesela. Artık olduğu kadar :)
ben de tereyagini cok severim cnm ama her yemege atmam tabiki.ben alisamadim cnm yiyordum yine ama zaten gidince ben yapiyordum.ama simdi hamilelik malum reflüydu bulantiydi derken ben mesela hep zeytinyagiyla yapiyorum yemek siviyag cok dokunuyo hamileligimde o yuzden kendimden baskasininkini zaten hic yiyemiyorum.kaynanaminkini hele hic yiyemem bu sefer.nese az kaldi sabrediyorim bakalim

hmm be hep yapistirma saniyordum cnm.
sade dikisten daha iyidir yine de dimi enfekaiyon kapma riski azalir oyle mi ? hani tek dikis olunca kanama yasanmasi enfeksiyon kapmasi olasiligi daha fazla olurdu sanki
Bence sadece estetik görünüşü var şuan karnımda büyük diye baksan ameliyat yerimi göremezsn çok güzel :) hiç belli degil
Yine yapıştırma yapılmasını istiycem doktorumdan
Eltimde sezeryan oldu ameliyat yeri çok belli onun yapıştırma yapmamşlar bence hastaneye yada doktora göre degişiyor bu konu benim doktorum nasıl yapıyor hiçbir fikrim yok merak ediyorum randevu tarihim geldiginde mutlaka sorucam ve yapıştırma olmasını istiycem

ben de yapistirma istiyorum. Allah tan yapiyorlarmis.ama doktoruma bizzat sormadim. yapistirmami yapiyosunuz diye.orda dogum yapan tanidiklar dedi bana.bende sorucam bizzat

ben de tatlıyı çok yiyorum malesef hep canım çekiyor
En son 12 kilo almıştım şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorum tartılmakta istemiyorum :)
Bu son yarın yemiycem diyorum ama yine yiyorum yine yiyorum markette ki bütün çikolataları yiyebilirm doktorum yeme dedikce iyice yemek istiyorum yasak ya tatlı geliyo
5 günde büyük kavanoz nutellayı tek başıma yedim kahvaltıda bugun bitti
Onum dışında doymuyorum akşamlarıda çikolata gofret yiyorum
Az önce yine yedim

Geçmiş olsun cnm inş zamanında gelir hepimizin çalışıyorum çok yorgun oluyorum ama hareket etmeyincede hem piskolojik hem de fiziksel hantallık oluyor elimde telefon araştır dur modundayım alıncaklar yapılcaklar ilk çocuk heyecanı stres bir değişik duygular

Sağol canım, çalışıyormuşsun bence kalan zamanını dinlenerek geçir . Bende de aynı heyecan stres. Şimdi çıkamayınca da eşim gidip alıyor eksikleri. Sen de yavaştan tamamla, hazır dursun evde :)

Bende bu sıra albeni delisi oldum. Kız ekşi ister derler ama az öncede tatlı çekti canım tatlı yaptım :) normaldede şekerli şeylere dönüp bakmayan insanım ben nolacak bilmiyorum :)
Ama tatlıda çikolata da çok güzel napalım

Reactions: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…