2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bence bebekler her hafta değişiklik gösteriyor. Benim 21. Haftamda göbek çevresi haftasından ilerdeydi. Sorun yok dedi doktor.sonraki konrtollerde normal çıktı zaten. 32. Haftamdaki kontrolde baş çevresi 2 hafta ilerde dedi. Yine sorun yok dedi. Eminim bi sonraki kontrolde oda düzelecek yada bu şekilde devam etsede bişey olmayacak. Zaten sorun olsa derdi doktor. Özellikle sordum endişe etmelimiyim diye. Bu kadar olumsuz konuşmalarını doğru bulmuyorum ben. Evet bir sorun varsada telaşlandırmadan güzelce ayrıntılı şekilde anlatmalı doktor ki; bizde anlayalım. Bir anda böyle giderse bebeği alırım demesi yanlış. Alması gerekiyordur belki ama bunun anne ve bebek için daha iyi olacağını anlatmalı. Zaten hamileyiz hassasız en ufak bir değişime endişeleniyoruz

Aynen canım çok haklısın

Benim de durumum aynı canım. Perşembe kontrolüm var bol beslenmeye çalışıyorum 10 günde ne fark olacak bakalım. Gerileme devam ederse bana da aynı şeyleri söyledi. İnşallah toparlar minikler.

canım ne diyo doktor gerilik neden kaynaklanıyomuş senin. çok korktum ya hiç beklemiyordum böyle bir durum benm de 10 gün geriden geliyor karın
Kan akımı ve suyun çok iyi dedi. Anlam veremedi. Takip edeceğiz dedi. Ben de çok üzüldüm. Umarım her şey yoluna girer ve sağlıkla alırız kucağımıza.

Bende bu sıra albeni delisi oldum. Kız ekşi ister derler ama az öncede tatlı çekti canım tatlı yaptım :) normaldede şekerli şeylere dönüp bakmayan insanım ben nolacak bilmiyorum :)
Gençliğimden beri severim albeniyi, ben de haftada 2-3 tane albeni yiyorum vallahi

Ayy çok sevindim hadi gözün aydın allahım yüzünü güldürsün sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah

Maşallah canım :) çok güzel sağlıklı keyifli bir hamilelik geçirirsin inşallah. Bebeğinede sağlıkla kavuşur büyütürsün

Masallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Kızlar 3 gündür bebek çok sert hareket ediyor. Ben ayaklarini geriyor falan diye düşünüyordum ama baya sıklaştı bu durum. Midemin üst tarafı tas gibi oluyor bazen sag bazen sol 1-2 dakikaya geçiyor ama günde en az 15-20 kere oluyor. Doktora gitmeli miyim yoksa normal bir hareket mi? Bu kasılma mi oluyor yoksa sancı mi oluyor?

Bizde senin gibiyiz randevuma da daha var bende bebek hareket edince adet sancısıda oluyodu doktorum adalat yazdı çok iyi geldi ama

Kızlar ben mustela merhaba bebek seti aldım ama çantası göründüğü gibi renkte gelmedi krem rengi mavi gibi bişey geldi. Acaba ürün orijinal değil miydi tereddüt oluştu içime

Kan akımı ve suyun çok iyi dedi. Anlam veremedi. Takip edeceğiz dedi. Ben de çok üzüldüm. Umarım her şey yoluna girer ve sağlıkla alırız kucağımıza.
İlk bebeğimde 32. Haftada ögrendim önce 10 gün geriden geldiğini, sonrada 3 haftaya kadar geriden devam etti. Ve 38+6 da Doğum yaptım. Doktorum 1 gün bile kalsa faydadır demişti saolsun. Sağlıkla geldi dünyaya, sadece kilosu boyu birazcık daha azdı. Korkma, yemene mutlaka dikkat et ve asla stres yapma. Ben ck kötü gi olay yaşamıştım ondan sonra böyle kötü devam etmişti

maşallah cnm insallah saglikla bebegine kavusursun Rabbim devamini getirsin insallah saglikla hayirlisiyla cnm

Cok sevindim masallah Allah saglikla kucagina aldirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…