- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.741
kaynanam da cok sever oglunu hem de asiri ama kuru kuru sevmek olmuyo bize de azcik gonderse keskeSağolsun yapıyor yaa, normalde 2 güne bi yemek yapıp gönderiyor.. Eşim kadından bir de pasta kek istiyor. Kaynanam oğlunu çok seviyor.
Ben zorluyorum doğumdan sonra ikimizde zorlanmayalım diye de hanımefendi kafasına göre takılıyormaşaAllah Allah bağışlasın. benim kız da ocakta 3e girecek. peki kendisi mi istiyor yoksa sen mi zorluyorsun Canım
bende zorlamak istemiyorum şimdi kardeş gelecek o yapıyor bende yapacam diye tekrarlanmasın bez olayı diye birde belki abla oldum istemiyorum ümidi ile bekleyecem kendisi bıraksın istiyorum bakalım hayırlısı. size Başarılar =) inşaAllah en kısa zamanda bırakırBen zorluyorum doğumdan sonra ikimizde zorlanmayalım diye de hanımefendi kafasına göre takılıyor
bende zorlamak istemiyorum şimdi kardeş gelecek o yapıyor bende yapacam diye tekrarlanmasın bez olayı diye birde belki abla oldum istemiyorum ümidi ile bekleyecem kendisi bıraksın istiyorum bakalım hayırlısı. size Başarılar =) inşaAllah en kısa zamanda bırakır
Ah ahh. Aslında benim kaynanam da yapıyor ama kötü bi şey olsa lafını eder. Ama kızına da aynı. 2 gün önce yemek yapmış ama acı olmuş görümcem de niye acı yaptın diye sormuş, neyse tartışma büyümüş, akşamdan telefonunu kapatmıştı kaynanam. Ertesi gün öğleden sonra açtı :)) Ben de alıştım he diyip geçiyorum artık.kaynanam da cok sever oglunu hem de asiri ama kuru kuru sevmek olmuyo bize de azcik gonderse keskeaman ya da gondermesin ne yapsa olmuyor
esime bile derim soyle becerikli bi kaynanam yokki bana borekler acsa pastalar yaosa da yesem.
kaynanam istedigin bisey olsa soyle yapiyim diyo cok biliyomus gibi de desem nolcak yapamiyoki
aynen hamileyken zor bende başlamadım bu yüzden birde illaki kazalar oluyor bıraksa bile ve sezeryanlı olacağım için uğraşamam yapamam yani. arada istemiyor hevesleniyor lazımlığa yapıyor ama yinede kaçırıyor oynarkene unutuyor =)Bırakıcak gibi durmuyo ama belli de olmaz diyerek bi umut peşinde koşuyorum inşallah bırakır hamileyken eğilip kalkmak sürekli peşinde koşmak gerçekten baya zormuş ama hala çişim var lafına hasretim :)
Benim bebegimin de karın ölçüsü 1 hafta geride 32 de gittim karın cevresi 31 haftayla uyumlu ama boyu kilosu filan normal. Alırız gibi bir sey de soylemedi. Sadece buna bağlı söylemesi ilgincKızlar başımdan aşağı kaynar sular döküldü bugün bebeğimin karın ölçümünde 10 gün gerilik var. 31+4 üm ama bebeğim 30 hafta gözüküyor. 10 gün sonra kontrole çağırdı gittiğimde eğer gelişim olmazsa, hala 30 hafta olursa almak zorunda kalabilirim dedi doktorum. hiç beklemiyordum böyle bi durumu şoktayım hala. beslenmeden de kaynaklanabilirmiş kordondaki kan akışından da. kordondaki kan akışı yani dopler şu an için iyi bir sorun yok dedi ama 10 gün sonra geldiğinde bir sorun gözükebilir dedi. 31+3 1700 kilosu. kafam allak bullak
Guzel gorunuyor, instagramda sedeflikoza diye bir sayfa var urunleri fena goeunmuyor bir bak istersen degisik seyler var.Hastane çıkışını netten alacam bakınıp duruyorum. İlk kıyafeti farklı olsun eskilerden istiyorum
aşağıdaki nasıl ?
https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/kiz-bebek-hastane-cikisi-yeni-dogan-zibin-takimi-382825181?gclsrc=aw.ds&&pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232251567*22324010967*58375861527*{type}*382825181*aud-393702509967la-373633881494&gclid=Cj0KCQjwjbveBRDVARIsAKxH7vlr58VLGnR6Os9Sw7EO7qIXc7ImggIYFwbMnOpkWE1KOOsN0oesK5IaAhsTEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Bende öyle aşırı üstüne gitmek istemiyorum biraz daha istemezse doğumdan sonraya ertelicemaynen hamileyken zor bende başlamadım bu yüzden birde illaki kazalar oluyor bıraksa bile ve sezeryanlı olacağım için uğraşamam yapamam yani. arada istemiyor hevesleniyor lazımlığa yapıyor ama yinede kaçırıyor oynarkene unutuyor =)
Canım Ben narı Da duydum kilo aldırıyormuşcevizi cok yedim ilk aylar biraz biktim ondan.ama gunde 2 3 tane yiyebilirim heralde.bi de muz aldiriyim.sut iciyorum tahin pekmez de yiyorum az.etle hic aram yok malesef hamilelikte.kaşar da dokunuyo
1 bardak iciyordum 2 ye cikarttim cnm muz da aldi esim bakalim kabizlik var ama yicem yine de bi muz cok da etkilemez.fazlasi kabizlik yapiyodur sanirim.zaten 1 ay kaldi sayilir artiket yemiyorsan onun yerine bakliyat yiyebilirsin canım. Kaşar yemiyorsan da tükettiğin süt miktarını arttırabilirsin.
dogumunu ozeldemi yaocaksin.ozel hastaenlerde artik dikis degil de yapistirma yapiyolar diye biliyorum ben bi sor istersen.benim dogum yapcam hastane yapiyormus.dediğim gibi herkesin görüş açısı farklı ama ben almanyada doğup büyüdüğüm için ve oraları gördüğüm ve hala gidip geldiğim ve arkadaşlarımda akrabalarımda doğum yaptığı için burda ki sistem canımı sıkıyor. nasip artık çekiyoruz bizde umarım bu sezeryanım ve dikişlerim iyi olur yoksa isyan edeceğim.
cocuk da varsa oturmak cok zor cnm.insallah gonlunce olur.Ben daha yukarda hiç hissetmedim tekmelerini hep alt tarafta hissettim en başından beri benim de 30+4 falandi gittiğimde galiba 1660 tı sabah akşam döner umuduyla soluma yatıyorum inşallah döner gerçi şimdi de büyük kızın çiş eğitimi var ne kadar yatabilirim onu da bilmiyorum tuvalet başı bekliyoruz sabah akşam
evet canım özelde yapacağım ben 2016 ocakta doğum yapmıştım çuval gibi dikişim düz değil. evet haklısın onu da sorayım cumartesi günü randevum vardogumunu ozeldemi yaocaksin.ozel hastaenlerde artik dikis degil de yapistirma yapiyolar diye biliyorum ben bi sor istersen.benim dogum yapcam hastane yapiyormus.
nari bende duydum cnm onu yiyorum her gun bi tane bayagidir.1 bardak sut az da tahin pekmez yiyordum yetmedi demekkiCanım Ben narı Da duydum kilo aldırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?