2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sağolsun yapıyor yaa, normalde 2 güne bi yemek yapıp gönderiyor.. Eşim kadından bir de pasta kek istiyor. Kaynanam oğlunu çok seviyor.
kaynanam da cok sever oglunu hem de asiri ama kuru kuru sevmek olmuyo bize de azcik gonderse keske aman ya da gondermesin ne yapsa olmuyor
esime bile derim soyle becerikli bi kaynanam yokki bana borekler acsa pastalar yaosa da yesem.
kaynanam istedigin bisey olsa soyle yapiyim diyo cok biliyomus gibi de desem nolcak yapamiyoki

Ben zorluyorum doğumdan sonra ikimizde zorlanmayalım diye de hanımefendi kafasına göre takılıyor
bende zorlamak istemiyorum şimdi kardeş gelecek o yapıyor bende yapacam diye tekrarlanmasın bez olayı diye birde belki abla oldum istemiyorum ümidi ile bekleyecem kendisi bıraksın istiyorum bakalım hayırlısı. size Başarılar =) inşaAllah en kısa zamanda bırakır

Bırakıcak gibi durmuyo ama belli de olmaz diyerek bi umut peşinde koşuyorum inşallah bırakır hamileyken eğilip kalkmak sürekli peşinde koşmak gerçekten baya zormuş ama hala çişim var lafına hasretim :)

Ah ahh. Aslında benim kaynanam da yapıyor ama kötü bi şey olsa lafını eder. Ama kızına da aynı. 2 gün önce yemek yapmış ama acı olmuş görümcem de niye acı yaptın diye sormuş, neyse tartışma büyümüş, akşamdan telefonunu kapatmıştı kaynanam. Ertesi gün öğleden sonra açtı :)) Ben de alıştım he diyip geçiyorum artık.
Aslında yapabildiği şeyler vardır iyi kötü ne olsa yapıp getirse sana destek olsa keşke.

Bırakıcak gibi durmuyo ama belli de olmaz diyerek bi umut peşinde koşuyorum inşallah bırakır hamileyken eğilip kalkmak sürekli peşinde koşmak gerçekten baya zormuş ama hala çişim var lafına hasretim :)
aynen hamileyken zor bende başlamadım bu yüzden birde illaki kazalar oluyor bıraksa bile ve sezeryanlı olacağım için uğraşamam yapamam yani. arada istemiyor hevesleniyor lazımlığa yapıyor ama yinede kaçırıyor oynarkene unutuyor =)

Benim bebegimin de karın ölçüsü 1 hafta geride 32 de gittim karın cevresi 31 haftayla uyumlu ama boyu kilosu filan normal. Alırız gibi bir sey de soylemedi. Sadece buna bağlı söylemesi ilginc

Bende öyle aşırı üstüne gitmek istemiyorum biraz daha istemezse doğumdan sonraya ertelicem

cevizi cok yedim ilk aylar biraz biktim ondan.ama gunde 2 3 tane yiyebilirim heralde.bi de muz aldiriyim.sut iciyorum tahin pekmez de yiyorum az.etle hic aram yok malesef hamilelikte.kaşar da dokunuyo
Canım Ben narı Da duydum kilo aldırıyormuş

Ozgebalaban11 canım arkadaşlara katılıyorum canını sıkma stres bebeğini etkiler. Hem doktorunun dediği tuhaf madem kordonda akış normal neden bebeği alırım demiş (!) anne karnında bebeğin haftasını doldurana kadar kalması çok daha iyi diye biliyorum. Beslenmene dikkat et bak sende diyorsun dikkat etmedim diye. İnşallah düzelecektir zamanınız var daha :)

et yemiyorsan onun yerine bakliyat yiyebilirsin canım. Kaşar yemiyorsan da tükettiğin süt miktarını arttırabilirsin.
1 bardak iciyordum 2 ye cikarttim cnm muz da aldi esim bakalim kabizlik var ama yicem yine de bi muz cok da etkilemez.fazlasi kabizlik yapiyodur sanirim.zaten 1 ay kaldi sayilir artik

Kizlar Ozgebalaban11 in doktoruna kizmadim ben. Gecen hafta muayenemde doktor benden onceki hastanin kordondan kan akisinin yavaslamis oldugunu ama gec farkedildigi icin anomali olustugunu soyledi. Bu kan akisi yavaslamasinda kafa buyuk kalip karin cevresi kuculuyormus, benim de karin cevresi daha gerideydi kafasina gore mesela. Takip edilmesi daha iyi, korkulacak bir sey yok ama ne olur ne olmaz diye soylemistir.

dogumunu ozeldemi yaocaksin.ozel hastaenlerde artik dikis degil de yapistirma yapiyolar diye biliyorum ben bi sor istersen.benim dogum yapcam hastane yapiyormus.

cocuk da varsa oturmak cok zor cnm.insallah gonlunce olur.

dogumunu ozeldemi yaocaksin.ozel hastaenlerde artik dikis degil de yapistirma yapiyolar diye biliyorum ben bi sor istersen.benim dogum yapcam hastane yapiyormus.
evet canım özelde yapacağım ben 2016 ocakta doğum yapmıştım çuval gibi dikişim düz değil. evet haklısın onu da sorayım cumartesi günü randevum var

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 30+5 gunluk bebeğimin kilosu 1500 gr boyu 40 cm olduğunu söyledi doktorum. 5 gün geriden geldiğini söyledi kafam karıştı sizlerde durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…