- 19 Şubat 2018
- 144
- 138
- 23
- 39
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.801
Orjinaldir diye düşünüyorum. N11 sağlam Bi site bence.N 11 den aldım
Arkadaşlar selam nasılsınız ? Keyifler ne durumda? Benim çok yoğun gidiyor bir bakıyorum hafta başı bi bakıyorum sonu gelmiş.
Bugün adet günümün gelmesini bekleyemedim kan verdim beta 9,2 çıktı. Her şey yolunda giderse sanırım temmuz anası oluyorum:))
İki tane düz renk pembe ve beyaz penye battaniye aldım. Onları kullanacağım.Battaniyeyi nasıl yapmayı düşünüyorsun
Masal bebeizmit var instagram da Harika erkek çıkışları varHastane çıkışına karar veremedik bizde. Erkek anneleri ne aldınız.
Canim ayni durum bende de var bende sordum diger grubumuza kiyafet topicine gerci daha cevap gelmedi ama bende saglam bir instagram sitesi bulup yaptirmak istiyorum. Ya melek kanatlilardan yada isimli baska bir model gordum o olabilir. Burdaki kizlarda belki yaptirmistir bize fikir verirlerHastane çıkışına karar veremedik bizde. Erkek anneleri ne aldınız.
Günaydın canım. Büyüdükçe hareket alanları daralıyor diye duymuştum belki ondandır. Hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur diye düşünüyorum. Ama tedirginlik yaşamaktansa doktora koşmayı tercih ederim sanırım :) biz burdan yanlış bişeyde söyleyebiliriz yaşayan hisseden sensinSelam kızlar günaydın. Bugün 33+6 olduk. İki gündür bebeğimin hareketlerinde zayıflık var. Normalde 31 32 de canımı acıtırcasına tekme atan bebek şuan dönüyor sağa sola yamuluyor sadece.tekmeler de hafifledi.kontrolüm haftaya perşembe günü. Sizce normal mi bu durum. Hemen doktora koşmak da istemiyorum tedbirsiz de olmak istemiyorum.
Hareketlerini hissediyorum dedigin gibi ama yine de yarın gideceğim galiba. Bir hafta daha bekleyemem sanırım bir kere evham yaptımGünaydın canım. Büyüdükçe hareket alanları daralıyor diye duymuştum belki ondandır. Hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur diye düşünüyorum. Ama tedirginlik yaşamaktansa doktora koşmayı tercih ederim sanırım :) biz burdan yanlış bişeyde söyleyebiliriz yaşayan hisseden sensin
İnşallah canım. bütük ihtimal beslenme kaynaklı. sen de daha dikkatli beslen canım inşallah bi sonraki kontrolde sorun düzelmiş olurKan akımı ve suyun çok iyi dedi. Anlam veremedi. Takip edeceğiz dedi. Ben de çok üzüldüm. Umarım her şey yoluna girer ve sağlıkla alırız kucağımıza.
İşte şu an 31+4 olduğu halde 30 haftalık gözüktü ya canım. 10 gün sonra gittiğimde bebek hala 30 haftalıksa demek ki karnında gelişemiyo o zaman almak zorunda kalabiliriz gibi söyledi. bilmiyorum işte bakıcaz bakalım 10 gün geçmesini bekliyorumOzgebalaban11 canım arkadaşlara katılıyorum canını sıkma stres bebeğini etkiler. Hem doktorunun dediği tuhaf madem kordonda akış normal neden bebeği alırım demiş (!) anne karnında bebeğin haftasını doldurana kadar kalması çok daha iyi diye biliyorum. Beslenmene dikkat et bak sende diyorsun dikkat etmedim diye. İnşallah düzelecektir zamanınız var daha :)
Yok canım neden 30 haftada kalsın sen beslenmene dikkat et inşallah haftasıyla uyumlu hale gelecektirİşte şu an 31+4 olduğu halde 30 haftalık gözüktü ya canım. 10 gün sonra gittiğimde bebek hala 30 haftalıksa demek ki karnında gelişemiyo o zaman almak zorunda kalabiliriz gibi söyledi. bilmiyorum işte bakıcaz bakalım 10 gün geçmesini bekliyorum
Cok geçmiş olsun, iptal edilmiyor canim ama dogum izninden düşüyor 32den sonra aldigin raporlar, bana oyle söylenmişti.Merhaba kızlar uzuuun zamandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum 34. Haftadayım şuan çalışabilir raporu almıştım 32de ama dün banyoda düştüm kanamam falan oldu hastanede kaldım durdu herneyse öğretmen ya da memur arkadaşlara bi sorum olacak bugünü raporlu geçiriyorum ama yarın devam edicem bu bi günlük rapor çalışabilir raporu mu iptal mi edecek
yok cnm ben çalışabilir raporundan sonra sanırım 5 işgünü rapor almıştımMerhaba kızlar uzuuun zamandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum 34. Haftadayım şuan çalışabilir raporu almıştım 32de ama dün banyoda düştüm kanamam falan oldu hastanede kaldım durdu herneyse öğretmen ya da memur arkadaşlara bi sorum olacak bugünü raporlu geçiriyorum ama yarın devam edicem bu bi günlük rapor çalışabilir raporu mu iptal mi edecek
tugbakugu_forbaby cok cok güzel takimlar varCanim ayni durum bende de var bende sordum diger grubumuza kiyafet topicine gerci daha cevap gelmedi ama bende saglam bir instagram sitesi bulup yaptirmak istiyorum. Ya melek kanatlilardan yada isimli baska bir model gordum o olabilir. Burdaki kizlarda belki yaptirmistir bize fikir verirler
Üürünleri incelesin son kullanma tarihi de 2020 yazıyor sadece bana çantanın beyaz kısımları biraz krem gibi geldi canlı görmemiştim ama hepsi böyle demek ki . Ben biraz tereddüt ettim o yüzdenOrjinaldir diye düşünüyorum. N11 sağlam Bi site bence.
Tatlim bence canini sikma gelisecektir .dr da eger ccoookkkk ciddi olsaydi durum hemen almaliyiz ya da hemen yatis yapmaliyiz dem3z miydi .10 gun bebek beslendi mi beslenmedi mi onu beklemezler bence. En azindan bir hafta derdi bence seni biraz korkutmus hersey duzelecek merak etmeİşte şu an 31+4 olduğu halde 30 haftalık gözüktü ya canım. 10 gün sonra gittiğimde bebek hala 30 haftalıksa demek ki karnında gelişemiyo o zaman almak zorunda kalabiliriz gibi söyledi. bilmiyorum işte bakıcaz bakalım 10 gün geçmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?