- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.821
İnşallah canım öyle olur. çok dikkat ediyorum beslenmemeTatlim bence canini sikma gelisecektir .dr da eger ccoookkkk ciddi olsaydi durum hemen almaliyiz ya da hemen yatis yapmaliyiz dem3z miydi .10 gun bebek beslendi mi beslenmedi mi onu beklemezler bence. En azindan bir hafta derdi bence seni biraz korkutmus hersey duzelecek merak etme
Ben hazır düşünüyorum. Yaptırmayacağım. Ama kaliteli ve güzel bi sete karar veremedimCanim ayni durum bende de var bende sordum diger grubumuza kiyafet topicine gerci daha cevap gelmedi ama bende saglam bir instagram sitesi bulup yaptirmak istiyorum. Ya melek kanatlilardan yada isimli baska bir model gordum o olabilir. Burdaki kizlarda belki yaptirmistir bize fikir verirler
Canım 10 gün çok zor geçer.bence başka bi doktora görün. Doktordan doktora fark oluyor.İnşallah canım öyle olur. çok dikkat ediyorum beslenmeme
Geçmiş olsun canım. İyi olmana sevindim. Her ne kadar dikkat etsek de olacağı varda oluyor Rabbim korusun bizleri ve bebişlerimizi.Sağol canım 1 gün düşsün de hepsi iptal olmasın çok korktum ayakta zor durarak başım dönerek ders anlattığım bu iki hafta da ziyan olacak diye sinirlerim iyice bozuldu keşke maddi gücüm yetse ücretsiz izin alabilsem de hiç bunları düşünmesem ama hayat şartları malum... bu arada çok dikkat edin kendinize kızlar o kadar korktum ki bebeğime bişey olacak diye Allah korudu gerçekten hiç dikkat etmedim kendime ama bana çok iyi bi ders oldu
Bir dükkanda gördüm çok hoşuma gitti aldım. Danino marka yeşil papyonlu yelek şeklinde badili kalın bir setti. 10 lu set. Battaniyesi de penye değil hafif kalındı kış için ideal geldi bana. Genelde hep ince penye oluyor set ler kalınını bulunca aldım hemen. Kumaşı da kaliteliBen hazır düşünüyorum. Yaptırmayacağım. Ama kaliteli ve güzel bi sete karar veremedim
Merhaba kızlar uzuuun zamandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum 34. Haftadayım şuan çalışabilir raporu almıştım 32de ama dün banyoda düştüm kanamam falan oldu hastanede kaldım durdu herneyse öğretmen ya da memur arkadaşlara bi sorum olacak bugünü raporlu geçiriyorum ama yarın devam edicem bu bi günlük rapor çalışabilir raporu mu iptal mi edecek
Evet cnm aklimda orasi bende begendim sen yaptirdin mi?tugbakugu_forbaby cok cok güzel takimlar var
Bizde senin gibiyiz randevuma da daha var bende bebek hareket edince adet sancısıda oluyodu doktorum adalat yazdı çok iyi geldi ama
Sağol canım 1 gün düşsün de hepsi iptal olmasın çok korktum ayakta zor durarak başım dönerek ders anlattığım bu iki hafta da ziyan olacak diye sinirlerim iyice bozuldu keşke maddi gücüm yetse ücretsiz izin alabilsem de hiç bunları düşünmesem ama hayat şartları malum... bu arada çok dikkat edin kendinize kızlar o kadar korktum ki bebeğime bişey olacak diye Allah korudu gerçekten hiç dikkat etmedim kendime ama bana çok iyi bi ders oldu
Teşekkürler canım bende bakayım. Yani fiyatlar çok yüksek içinden çıkanlar ıvır zıvırGeçmiş olsun canım. İyi olmana sevindim. Her ne kadar dikkat etsek de olacağı varda oluyor Rabbim korusun bizleri ve bebişlerimizi.
Bir dükkanda gördüm çok hoşuma gitti aldım. Danino marka yeşil papyonlu yelek şeklinde badili kalın bir setti. 10 lu set. Battaniyesi de penye değil hafif kalındı kış için ideal geldi bana. Genelde hep ince penye oluyor set ler kalınını bulunca aldım hemen. Kumaşı da kaliteli
Ben 5 li set aldım hastane çıkışı. Bir tane de güzel olsun fotoğraflarda güzel çıksın diye 10 lu set aldım. Doğum için hangisini hemşireye vereceğimi bilemedim. Bebeğe ilk çıktığında ilaç mı ne sürüyorlarmış. Ablam doğum yaptığında şapkası leke olmuş bebeğin ve çıkmamış. Kötüsünü ver diyor ama hastanenin ücret anlaşmasında doğum fotoğrafçısı da var. Ben de güzel çıksın istiyorum. Karar veremedim ne yapsam diye. Sizin fikirleriniz neler?
Bebek büyüdkce yeri azalıyormus ve hareketleri kısıtlanıyormus içinde az da olsa kıpırtı varsa telaş yapma canım allah sağlığıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşSelam kızlar günaydın. Bugün 33+6 olduk. İki gündür bebeğimin hareketlerinde zayıflık var. Normalde 31 32 de canımı acıtırcasına tekme atan bebek şuan dönüyor sağa sola yamuluyor sadece.tekmeler de hafifledi.kontrolüm haftaya perşembe günü. Sizce normal mi bu durum. Hemen doktora koşmak da istemiyorum tedbirsiz de olmak istemiyorum.
3 haftadır yatıyorum ben de serviksim kısaldığı için, 12 hafta nasıl dayandınız? Sağa yatıyorum midem çok kötü oluyor, sola yatıyordum bacağımın bi yeri kıpkırmızı oldu artıkMerhaba guzel anneler
Kismetse bende Aralik annesi olucagim insallah.1 ay sonra 3 yasina girecek bir prensesimiz var sukurler olsun bir tane de yolda
Ilk kizim da bu kizim da tup bebek.Ilk hamileligim cok sikintili gecmisti 22.haftada serklaj oluo 12 hafta yatmistim 34+2 de gebelik zehirlenmesi ike dogum yapmistim sukur ki kizim kuveze girmeden kucagimizdaydi
Insallah bu kizim.zamaninda dunyaya gelir hepinize saglikli huzurlu dogumlar dilerim.
Merhaba guzel anneler
Kismetse bende Aralik annesi olucagim insallah.1 ay sonra 3 yasina girecek bir prensesimiz var sukurler olsun bir tane de yolda
Ilk kizim da bu kizim da tup bebek.Ilk hamileligim cok sikintili gecmisti 22.haftada serklaj oluo 12 hafta yatmistim 34+2 de gebelik zehirlenmesi ike dogum yapmistim sukur ki kizim kuveze girmeden kucagimizdaydi
Insallah bu kizim.zamaninda dunyaya gelir hepinize saglikli huzurlu dogumlar dilerim.
Aslında hem devlete hem özele 15 gün arayla gitmeyi çok isterdim. ama çalıştığım için izin konusu sıkıntı olur diye başlamadım hiç. Aslında doktorum öyle biri de değil çok da severim ama herkes de abartmış deyince bi fikrim değişmedi değil. ilk söylediğinde herhalde öyle bi durum var ki öyle dedi diye düşünmüştüm. ama şimdi ben de doktora karşı bi mesafeli oldum açıkçası. 10 gün beklicem canım çünkü gıdadan kaynaklandığını düşünüyorum. ama gittiğimde bebekte kötü bi durum var alalım falan derse direk başka doktora gidicemOzgebalaban11
Dünden beri aklımdasın canım. Arkadaşların dediği gibi doktor patavatsız davranmış biraz. Bir sorun olduğundan şüpheleniyorsa bile üslup o olmamalıydı bence. Başka doktora gitmeni tavsiye ederim ben de. Ama cihazdan cihaza fark muhakkak çıkar. Gideceğin farklı doktora da en az iki farklı zamanda git ki aynı cihazda kilo alımı karşılaştırması yapabilesin. Yoksa yanıltıcı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?