2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
normal 32.haftadan sonra bebek hareketleri yavaslarmis yeri daraldigi bebek de buyudugu icin.
saga sola yamuluyor dedigine gore hareket hali var.korkma

Muslin ortu alanlar hangi olcude aldiniz. Hangi olcu kullanisli?
ben buyuk aldim.kundak yapicam.bebek arabasinin ustunu ortmek icin kullanirim yazin ustune sererim hafif estigi zmn falan.
ama orta boyunu da almak istiyorum terlediginde sirtina koyarim
yaz kis kullancam bisey.

ben buyuk aldim.kundak yapicam.bebek arabasinin ustunu ortmek icin kullanirim yazin ustune sererim hafif estigi zmn falan.
ama orta boyunu da almak istiyorum terlediginde sirtina koyarim
yaz kis kullancam bisey.
Buyuk derken boyutu 120×120 mi cnm

Malesef yatmak zorundaydim
Benim acil serklaja alindigimda 0.5 e inmisti.serviks uzunlugum ve hunilesme.vardi
Sirtim belim sol yanim her yanim tutuluyordu ama.yapacak baska bir sey de yoktu
Allah size de kolayliklar versin
Kac su an serviks uzunlugunuz

Bebek büyüdkce yeri azalıyormus ve hareketleri kısıtlanıyormus içinde az da olsa kıpırtı varsa telaş yapma canım allah sağlığıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş
Çok şükür hareket sürekli hissediyorum. Biraz da rahatsız ettim onu bugün tekmelemeye başladı miniğim. Biraz evhamlı bir annesi var kuzumun bir havuç yedim belki suyu azalıyordur diye

Canım, benim ablamında serviks 1,1 cm idi 28. Haftada 26 da kısalma başlamıştı. Nidicard magnezyum progestan kullandı 2 cm e kadar çıktı serviks uzunluğu. Her an doğabilir demislerdi ozaman. Şuan 40+1 ve okula gidiyor 3 haftadır dışarı çıkıyor. Gelir diye korkarken gelmek bilmiyor bizim bebiş. Başta sabır ama sonrası selamet inşallah. Ben de aynı durumdayım ama 40 a kadar bekleyecek bebisim insallah inanıyorum.

Benim kizimda 34 de dogdu ama cok farkli bir sebepten eger dogum olmasaydi oda giderdi 40 a kadar:)
Ben su an ikinci kizima hamileyim sukurler olsun bu hamileliginde oyke bir sikinti yasamadik.Zaten ilgilenmem gereken bir kizim var sukurler olsun rabbim yardim ediyor.Ben su an normal hayatima devam ediyorum.En son 3 du benimde 1 hafta once

Çok sağolun, 2 ydi en son inşallah değişmemiştir.

Muslin ortu alanlar hangi olcude aldiniz. Hangi olcu kullanisli?
benim büyük var e-bebek den almıştım. birde annem getirmişti 6 tane oda lcw da ikili müslin satıyorlar ya ondan onlar pek işe yarıylr mesela gazını alacağında ikiye katlayıp omuzuma atıyorum ve kustuğunda müslin uzunlaması olduğu için üstüm batmıyor. veya aynı şekilde ikiye katlayıp beşiğine baş kısmına seriyorum terini emiyor böylece de her seferinde çarçaf değiştirmiyorum sadece müslini değiştiriyorum. çok kullanışlı yani. büyük müalin de hem puset örtü hem emzirme önlüğü hem yazın üstüne örtmek için =)

Canim bana olcusu lazim internetten alicam da o yuzden olcu verirmisin buyukler kaca kac

Kızlar hastane çantasına eşyaları koymak için ikeadan kilitli büyük boy poşetler aldım. Bebişin her takımını ayrı ayrı poşetledim. Poşetlere birer tulum birer çıtçıtlı body birer şapka eldiven çorap birer bebek bezi birer tane de penye battaniye koydum. Başka bir poşete bezlerini ıslak mendilini pişik kremini alt açma örtülerini koydum. Diğer poşete biberon emzik göğüs pedi göğüs ucu kremi ağız bezi gibi emzirme malzemelerini koydum. Bebiş için hazırlayacaklarım bitti gibi. Diğer poşetlere de kendim için koyacaklarımı sınıflandırır koyarım. Baya pratik olacak valizde istediğimi bulması.

Eklentiler

• 526D701B-4C19-485C-8CAB-098E7DC24348.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 119
  • D1C116AB-7AFE-49BA-BB5E-ED46514062EA.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 113
  • 03DAAC82-E74F-4D69-A902-B9BED34635D0.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 111
  • 7D0A442B-D3B3-42FA-BB1F-E6F462977A43.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 116
Çok güzel olmuş ellerine saglik canim bende kiyafetelrin bir kısmını yıkadım katlayip dolabına koydum hastayım ütü yapamadim ikeadan kaça aldın o poşetleri

Çok güzel olmuş ellerine saglik canim bende kiyafetelrin bir kısmını yıkadım katlayip dolabına koydum hastayım ütü yapamadim ikeadan kaça aldın o poşetleri
teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin. Poşetlerin fiyatları boy boy değişiyor. Her kutudan 2 farklı boyda poşetler çıkıyor. Benim aldığım en büyük paketti. 15 adet 6 litre ve 15 adet 4,5 litrelik poşet var. Yani toplamda 30 poşet çıkıyor kutudan. 24 TL

Canım çok güzel olmuş böyle görünce çok özendim şimdi :) güle güle giymeyi nasip etsin inşallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…