2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sağol canım teşekkür ederim hım adet sayisida iyiymiş tekrar ellerine sağlık mutlulukla kullanmak nasip olsun

Gayet güzel olmuş canım sağlıkla gelsin miniğin ❤

Bende hurç hazırladım kızlar. çok şükür bugün biraz daha toparlandım hazırlayabildim . :)
İçindekiler: 10 lu hastane çıkışı
3 ağız mendili üç ayrı boyutlarda
Mini havlu
Alt açma bezi
Çorap
Triko battaniye
5 yenidoğan bezi
Islak mendil yenidoğan
Keten yüz örtüsü
:)

Ne güzel canım havlu bende koyayım hiç aklıma gelmemişti belki lazım olur. Beş bez yeterli olur mu ki canım ben 12 tane koydum :) ilk gün ikinci gün birde yeni doğumca çok altına yapıyolarmış

Ne güzel canım havlu bende koyayım hiç aklıma gelmemişti belki lazım olur. Beş bez yeterli olur mu ki canım ben 12 tane koydum :) ilk gün ikinci gün birde yeni doğumca çok altına yapıyolarmış
Ben açılmamış bir paket koydum zaten çok küçük bir paket

çok şükür ben şimdilik 7 kilo aldım normal diye düşünüyorum en fazla 4 kilo daha iyidir..çikolata yiyemiyorum ben reflumu arttırıyor ama kurabiye ve ev yapımı tatlıya dayanamıyorum sık sık yapıyorum yapmim diyorum ama hem kızım da istiyor hem de karnımdaki oğlum istiyor anneleri de yapıp yiyor

hadi gözün aydın çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah
canım kasılmada bebek hareket etmiyor sadece tüm karnın sertleşiyor

canım bence güzel olanı ver fotolarda güzel çıksın..ben öyle yapacağım

Canim inan ben de yazacaktim iki gundur haraketleri az hissediyorum ve hafif hareketler yapiyor ay ssnki karnimda kuculmus gibi geldi bana daha kontrolum haftaya insallah bir sorun yoktur
Sennde mi ole ya cnm dun ne guzel tekme atyrdu bugun hic haraket yok ya korkuyrm beklicem eger atmazsa yarn direk gitcem hastaneye sende takip et cnm olmadi acile gidersn bebege bakarsn internette okudum gun boyu hissedilmezse dr basvurun yaziyor

Sennde mi ole ya cnm dun ne guzel tekme atyrdu bugun hic haraket yok ya korkuyrm beklicem eger atmazsa yarn direk gitcem hastaneye sende takip et cnm olmadi acile gidersn bebege bakarsn internette okudum gun boyu hissedilmezse dr basvurun yaziyor
Ama sonucta hissediyorum sadece eskisi gibi degil hafif bakalim canim duruma gore hareket ederiz

Bebekleriniz az haraket ediyor mu normal mi bugun bir kac kez atti dahada atmadi
Canım benimde bugün kızım bir kez falan tekme attı ufak ufak dalgalanmalar hareket var. Normal diye düşünüyorum. Hareketini hissettiğim için içim rahat çok şükür

Hiç hareket etmediyse git tabi ihmale gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…