- 8 Şubat 2018
- 524
- 420
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.901
Hiç ekmek yemem canım hamile kalmadan öncede yemezdim ama abur cubur çok yiyorum yaCanım doğumdan sonra verirsin takma ama ekmek çok yiyorsan ekmeği azalt bence. Misal pilav varsa yemeğin yanında en fazla 1 dilim ekmek ye :) ben 1 ayda 4 kilo almıştım ekmeği kestikten sonra ayda 1 kilo alarak devam ettim.
Bu tarz bişey bende görmüştüm.çok güzel. Sağlıklı bi şekilde giydir canım.Eki Görüntüle 2200603 ben bunu aldım canım açık renk ilk gün için güzel oluyor
@CanDeva canım 1 günlük raporun çalışabilir raporunu etkilemez sadece doğumdan sonraya aktarılan kısımdan düşer
Bu akşam dediğin gibi bir sancı var gelip giden demek yalancı sancı budüzensiz aralıklarla ve kısa süreli sancı gelip gidiyor adet sancısı gibi ve o anda karnın sert oluyor..
cnm doktorum 38.hafta bitince aliyoruz genelde dedi bana seninki de 10 aralik gibi olur dedi.kesin tarih soylemedi zaten.ayak ustu yuvarlak bi tarih soyledi.10 Aralık çok erken değil mi canım aramızda 1 gün var ben 15inden önce düşünmüyorum bebeğin ciğerleri gelişimini tamamlasın diye..çünkü cevremde bu tarz örnekler oldu planlı sezaryende 2 hafta erken alıyor doktorlar sonra bebeğin ciğer gelişimi gününü doldurmadığı için solunum sıkıntısı var diyip kuvoze koyuyorlar.kuvezde kalacağına karnımda kalsın
Valize koyacağım canım. İçine koyacaklarımı da hazırladım sadece yerleştirmedim.Kızlar dogum cantasi ocin ozel bisey aldinizmi normal valize falan mi koyacaksınız bide çantanızi hazirladiniz mi.dun ilk kez nstye girdim normal cikti .bebek 10 gune yakin onde gidiyor muhtemel sezeryan olursun dedi dr
Ben bu hafta hazırlıyorum çantayı. Yani koyacaklarımı hazırladım da yerleştirmesi kaldı. Pompa götüreceğim ben evet.Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamaya başladınız? Erken dedim hazırlamadım ben daha da aklıma takıldı göğüs pompası koycak mısınız? Kimi duyduysam keşke gögüs pompası koysaymşm diyede
bem de hazirlamadim.dolap gelmeden hazirlamicam.ama gogus pompasini aldim onu koyucam bende.Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamaya başladınız? Erken dedim hazırlamadım ben daha da aklıma takıldı göğüs pompası koycak mısınız? Kimi duyduysam keşke gögüs pompası koysaymşm diyede
Gogus pompasi ne aldiniz hangi markabem de hazirlamadim.dolap gelmeden hazirlamicam.ama gogus pompasini aldim onu koyucam bende.
hastane veriyormus ama her istedigimde temin edemem diye aldim.evde de kullanirim.
lansinoh aldim cnm 2.el aldim ben.Gogus pompasi ne aldiniz hangi marka
sakin ol cnm erken dogum riskin mi var.telini yaninda tut her zmn.ben esim disari cikinca oyle yapiyorum ne okur ne olmaz sancilar artarsa falan diye.Kızlar ya eşime çok sinirlendim. Maç hastası ve benim bu durumdan sinirlerim çok bozuluyor.3 yaşında oğlum var. Bütün gün onunla ilgileniyorum. Akşam çok yorgun oluyorum. Ara ara kasılmalarımda oluyor. Bu akşam hazırlanmış ben maça gidiyorum dedi ve gittioğlumda haliyle ilgi istiyor. Tepemden inmedi. Gerçekten çok bunaldım. Bu maç yüzünden çok büyük tartışabilirim.
Ben hazırladım canım erken doğum riskim var yıkadım ütüledim hurca koydum:) eşimin baya büyük bi sırt çantası var zor sığdı ama ona koydum kimisi orta yada küçük boy valize de koyuyor ekstra bir şey almaya gerek yok benceKızlar dogum cantasi ocin ozel bisey aldinizmi normal valize falan mi koyacaksınız bide çantanızi hazirladiniz mi.dun ilk kez nstye girdim normal cikti .bebek 10 gune yakin onde gidiyor muhtemel sezeryan olursun dedi dr
Yok erken doğum riskim yokta ciddi şekilde çok yoruluyorum gün içinde. Akşam dinlenmek istiyorum. Bunu umursamadan gitmesi sinirlerimi bozdu.sakin ol cnm erken dogum riskin mi var.telini yaninda tut her zmn.ben esim disari cikinca oyle yapiyorum ne okur ne olmaz sancilar artarsa falan diye.
esinin zaafi maçsa degistiremezsin ona olan ilgisini cnm.birak gitsin.sen sakinles.
ama riskli bi durumun varsa gitmemeliydi tabiki seni birakip.
Ahh şu eşler ... Sakin ol canım onlar yaşamadıkları için anlamıyorlar halimizden.Kızlar ya eşime çok sinirlendim. Maç hastası ve benim bu durumdan sinirlerim çok bozuluyor.3 yaşında oğlum var. Bütün gün onunla ilgileniyorum. Akşam çok yorgun oluyorum. Ara ara kasılmalarımda oluyor. Bu akşam hazırlanmış ben maça gidiyorum dedi ve gittioğlumda haliyle ilgi istiyor. Tepemden inmedi. Gerçekten çok bunaldım. Bu maç yüzünden çok büyük tartışabilirim.
Kesinlikle çok insafsız olabiliyorlar bazen. Aslında normalde yardımcı olur ama. Rahat davranışları çok bunaltıyorAhh şu eşler ... Sakin ol canım onlar yaşamadıkları için anlamıyorlar halimizden.
hamilelik bizi 2 kat yoruyor haliyle cnm.ama tartismak sonuca vardirmaz.cunku mac hastasi birine gitme dersen de gider.esin yokken biraz sakinles yarin esinle konus.yardima ihtiyacin oldugunu ev islerinde yardim etmesini ya da ogluyla biraz vakit gecirmesini soylersin.Yok erken doğum riskim yokta ciddi şekilde çok yoruluyorum gün içinde. Akşam dinlenmek istiyorum. Bunu umursamadan gitmesi sinirlerimi bozdu.
Hım sağlıklı şeyler yemek gerek hem bebişe yarardı abur cubur kilo yapar sadeceHiç ekmek yemem canım hamile kalmadan öncede yemezdim ama abur cubur çok yiyorum yatutamıyorum kendimi
Ben hazırladım canım. Sütüm olursa inşallah o kadar ona göre alıcam ben. Duruma göre yaniKızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamaya başladınız? Erken dedim hazırlamadım ben daha da aklıma takıldı göğüs pompası koycak mısınız? Kimi duyduysam keşke gögüs pompası koysaymşm diyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?