2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamaya başladınız? Erken dedim hazırlamadım ben daha da aklıma takıldı göğüs pompası koycak mısınız? Kimi duyduysam keşke gögüs pompası koysaymşm diyede

Hiç ekmek yemem canım hamile kalmadan öncede yemezdim ama abur cubur çok yiyorum ya tutamıyorum kendimi

cnm doktorum 38.hafta bitince aliyoruz genelde dedi bana seninki de 10 aralik gibi olur dedi.kesin tarih soylemedi zaten.ayak ustu yuvarlak bi tarih soyledi.
doktorlar da bebegin ciger gelisimini dusunerek hareket etmeleri gerek .tüm 38.haftada sezeryanle dogum yapanlarin bebekleri kuveze alinmiyor sonucta.Allah korusun insallah oyle bi sıkıntı yasamayiz.ama doktor zaten şu gün gel artik alalim derse de ben bisey diyemem.bebegin benim durumuma gore karar verecek kisi doktor mecburen cnm hangi gün derse o gün.once Allah a sonra doktorlara emanet biz ve bebeklerimiz insallah.

Kızlar dogum cantasi ocin ozel bisey aldinizmi normal valize falan mi koyacaksınız bide çantanızi hazirladiniz mi.dun ilk kez nstye girdim normal cikti .bebek 10 gune yakin onde gidiyor muhtemel sezeryan olursun dedi dr
Valize koyacağım canım. İçine koyacaklarımı da hazırladım sadece yerleştirmedim.

Ben bu hafta hazırlıyorum çantayı. Yani koyacaklarımı hazırladım da yerleştirmesi kaldı. Pompa götüreceğim ben evet.

bem de hazirlamadim.dolap gelmeden hazirlamicam.ama gogus pompasini aldim onu koyucam bende.
hastane veriyormus ama her istedigimde temin edemem diye aldim.evde de kullanirim.

Gogus pompasi ne aldiniz hangi marka
lansinoh aldim cnm 2.el aldim ben.
elektrikli ciftli aldim.daha yikicam duruyo o da.eriniyorum cok parcasi var minik minik .hortumu falan var onu da yikicam ben enjektör alip.hic bisey gozumde buyumuyoda onu yikamak cok buyuyo

Kızlar ya eşime çok sinirlendim. Maç hastası ve benim bu durumdan sinirlerim çok bozuluyor.3 yaşında oğlum var. Bütün gün onunla ilgileniyorum. Akşam çok yorgun oluyorum. Ara ara kasılmalarımda oluyor. Bu akşam hazırlanmış ben maça gidiyorum dedi ve gitti oğlumda haliyle ilgi istiyor. Tepemden inmedi. Gerçekten çok bunaldım. Bu maç yüzünden çok büyük tartışabilirim.

Kızlar ya eşime çok sinirlendim. Maç hastası ve benim bu durumdan sinirlerim çok bozuluyor.3 yaşında oğlum var. Bütün gün onunla ilgileniyorum. Akşam çok yorgun oluyorum. Ara ara kasılmalarımda oluyor. Bu akşam hazırlanmış ben maça gidiyorum dedi ve gitti oğlumda haliyle ilgi istiyor. Tepemden inmedi. Gerçekten çok bunaldım. Bu maç yüzünden çok büyük tartışabilirim.

sakin ol cnm erken dogum riskin mi var.telini yaninda tut her zmn.ben esim disari cikinca oyle yapiyorum ne okur ne olmaz sancilar artarsa falan diye.
esinin zaafi maçsa degistiremezsin ona olan ilgisini cnm.birak gitsin.sen sakinles.
ama riskli bi durumun varsa gitmemeliydi tabiki seni birakip.

Kızlar dogum cantasi ocin ozel bisey aldinizmi normal valize falan mi koyacaksınız bide çantanızi hazirladiniz mi.dun ilk kez nstye girdim normal cikti .bebek 10 gune yakin onde gidiyor muhtemel sezeryan olursun dedi dr
Ben hazırladım canım erken doğum riskim var yıkadım ütüledim hurca koydum:) eşimin baya büyük bi sırt çantası var zor sığdı ama ona koydum kimisi orta yada küçük boy valize de koyuyor ekstra bir şey almaya gerek yok bence

Yok erken doğum riskim yokta ciddi şekilde çok yoruluyorum gün içinde. Akşam dinlenmek istiyorum. Bunu umursamadan gitmesi sinirlerimi bozdu.

Ahh şu eşler ... Sakin ol canım onlar yaşamadıkları için anlamıyorlar halimizden.

Yok erken doğum riskim yokta ciddi şekilde çok yoruluyorum gün içinde. Akşam dinlenmek istiyorum. Bunu umursamadan gitmesi sinirlerimi bozdu.
hamilelik bizi 2 kat yoruyor haliyle cnm.ama tartismak sonuca vardirmaz.cunku mac hastasi birine gitme dersen de gider.esin yokken biraz sakinles yarin esinle konus.yardima ihtiyacin oldugunu ev islerinde yardim etmesini ya da ogluyla biraz vakit gecirmesini soylersin.
baktin anlamiyor.bazi erkekler hamileligi yasamadiklari icin kolay saniyor.sen agrim var gibisine mahsus hareketlerini kisitla.oram agriyo buram agriyo yapamam edemem de.
mesela ben cidden oturdugim yerden zor kalkiyorum dizlerim cok agriyor.egilemiyorum da artik gobegim aciyor.supururken camasir asarken esimden yardim aliyorim.bu konularda sana yardim etmesi gerek.ama sen de agrilarinin olduguni vucut dilinle goster.yoksa bile varmis yap

Ben hazırladım canım. Sütüm olursa inşallah o kadar ona göre alıcam ben. Duruma göre yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…