- 19 Şubat 2018
- 144
- 138
- 23
- 39
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.921
En son ayıma kadar hiç bir şey söylemedim ama ben bu haldeyken zevklerinden biraz taviz vermesi gerekir diye dşünüyorum. Bu konu hakkında çok konuştum. Doğru söylüyorsun diyor. Yine yapacağını yapıyor.hamilelik bizi 2 kat yoruyor haliyle cnm.ama tartismak sonuca vardirmaz.cunku mac hastasi birine gitme dersen de gider.esin yokken biraz sakinles yarin esinle konus.yardima ihtiyacin oldugunu ev islerinde yardim etmesini ya da ogluyla biraz vakit gecirmesini soylersin.
baktin anlamiyor.bazi erkekler hamileligi yasamadiklari icin kolay saniyor.sen agrim var gibisine mahsus hareketlerini kisitla.oram agriyo buram agriyo yapamam edemem de.
mesela ben cidden oturdugim yerden zor kalkiyorum dizlerim cok agriyor.egilemiyorum da artik gobegim aciyor.supururken camasir asarken esimden yardim aliyorim.bu konularda sana yardim etmesi gerek.ama sen de agrilarinin olduguni vucut dilinle goster.yoksa bile varmis yap
cnm sen ne desen boş sana diyecegi bi zevkim var karisma vs.seklinde olur.ya da dedigin gibi tmm der yine gider.cunku futbola bagimli.hepten biraksin demiyorsun su 1 2 ay gitmesin yeter diyoesun belki ama gider yine de birakamaz.zaten her zmn olmuyorki der.En son ayıma kadar hiç bir şey söylemedim ama ben bu haldeyken zevklerinden biraz taviz vermesi gerekir diye dşünüyorum. Bu konu hakkında çok konuştum. Doğru söylüyorsun diyor. Yine yapacağını yapıyor.
Aynen canım çok iyi anlatmışsın. Ne desem boş anlamıyorlar. Hayırlısı ile bebeğimi kucağımıza alalımdacnm sen ne desen boş sana diyecegi bi zevkim var karisma vs.seklinde olur.ya da dedigin gibi tmm der yine gider.cunku futbola bagimli.hepten biraksin demiyorsun su 1 2 ay gitmesin yeter diyoesun belki ama gider yine de birakamaz.zaten her zmn olmuyorki der.
ve ne olursa olsun kadin erkek fark etmez senin yasamadigini yasamayan seni anlamaz.ben de mesela mide sıkıntilarimdan dolayi uyuyamiyorum sabaha karsi uyuyorum.esim bunu biliyor ama yine de nede uyumuyosun kendjni zorla uyursun dengeni bozdun falan diyor.halbuki ben istemezmiyim misil misil uyumayi.
hani derlerya hamilelik dogal bi surec hastalik degil her zmnki gibi olun falan diye.yok valla hic de oyle degil.hamileyken insan ekstra ilgi bekkiyor ysrdm bekliyor cunku gayette hasta gibi oluyorsun.her yerin agriyor.
mesela eskisi gibi yemek yapamiyorum cesit cesit basit seyler yapiyorum esim memnun olmuyor ama hemen diyorum kusura bakma senin cocugunu tasiyorum ne varsa onu yicen diyorum.
yani bizi anlayamazlar.anladiklarini soylerler ama nafile.
Ben sezeryan olacağım için koydum canım ilk gün zor oluyor çünkü oturup emzirmek can yakıyor çok zorlandığım yerlerde anneme sağıp vericem oda şırıngayla damla damla vericek oğlumdada ilk gün elimizle çay kaşığına sıkıp vermiştik hepKızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamaya başladınız? Erken dedim hazırlamadım ben daha da aklıma takıldı göğüs pompası koycak mısınız? Kimi duyduysam keşke gögüs pompası koysaymşm diyede
Doktoruma kalsa son ana kadar normal için bekleyelim. Ama ben bel fitigimdan korktuğum için sezeryan istiyorum. 39da alırız o zaman dedi 15-16 aralik gibi bakalım artık hayırlısı. Ama net bir tarih almadım sohbet ettik öyle.cnm seninle dogum tarihimiz aynimis benim de 22 si normali.ama ben sezeryan istedigim icin doktor 10 aralik falan dedi.kesin tarih soylemedi.sen normalmi istiyosun cnm sezeryan istiyosan sana da gunu soyledimi
Yok canım sancim falan yoktu özel muayenehaneye gidiyorum o yüzden kendi doktorum rapor vermiyor. Rapor almak için devlet hastanesine gittim. Tanıdık hemşireler vardı bide nst bakalım dedilerNeden bağladılar canım ağrın mı oldu
canım bende eşimle tüm hamile boyunca sıkıntılar yaşıyorum ve gidişatımız iyi değil Allah somumuzu hayır etsin ama yavrularımızı düşünmeliyiz onlar bizim kadar düşünceli değiller malesefKızlar ya eşime çok sinirlendim. Maç hastası ve benim bu durumdan sinirlerim çok bozuluyor.3 yaşında oğlum var. Bütün gün onunla ilgileniyorum. Akşam çok yorgun oluyorum. Ara ara kasılmalarımda oluyor. Bu akşam hazırlanmış ben maça gidiyorum dedi ve gittioğlumda haliyle ilgi istiyor. Tepemden inmedi. Gerçekten çok bunaldım. Bu maç yüzünden çok büyük tartışabilirim.
inşallah durur canım ve öksürüğün de bir an önce geçer inşallahBenimde 10 aralık verildi tarihim tabi bu öksürükle dayanırsa
canım bebeğim 10 gün önde olması sezaryen sebebi değil ki doktorun sezaryen seviyor sadece eğer normal düşünüyorsan sağlık sorunların yoksa başka doktor ara derim.çünkü normali daha sağlıklıKızlar dogum cantasi ocin ozel bisey aldinizmi normal valize falan mi koyacaksınız bide çantanızi hazirladiniz mi.dun ilk kez nstye girdim normal cikti .bebek 10 gune yakin onde gidiyor muhtemel sezeryan olursun dedi dr
hastaneden veriyorlar lazım olursa hem onlarınki daha iyi çekiyormuşKızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamaya başladınız? Erken dedim hazırlamadım ben daha da aklıma takıldı göğüs pompası koycak mısınız? Kimi duyduysam keşke gögüs pompası koysaymşm diyede
Bu akşam dediğin gibi bir sancı var gelip giden demek yalancı sancı bu
sen maça şükret daha beteri var ..ben de eşime çok kirginim bu sıralar biz hamileyken onlar da farklı arayışa giriyor herhaldeKızlar ya eşime çok sinirlendim. Maç hastası ve benim bu durumdan sinirlerim çok bozuluyor.3 yaşında oğlum var. Bütün gün onunla ilgileniyorum. Akşam çok yorgun oluyorum. Ara ara kasılmalarımda oluyor. Bu akşam hazırlanmış ben maça gidiyorum dedi ve gittioğlumda haliyle ilgi istiyor. Tepemden inmedi. Gerçekten çok bunaldım. Bu maç yüzünden çok büyük tartışabilirim.
ekonomik olarak önce düşünüyordum bütçemiz çok sarsılmasın diye ama artık düşünmüyorum her şeyin en uyisini alacağım ödesin kendine fazla para kalmasın ki biri kanlanmasın..ben de çalışıyorum zatenkızlar bence eşler sorumluluk almakta güç çekiyorlar heleki ikinci üçüncü çocuğu olacakların birde şu durmadan zam olayı yok mu kafaları allak bullak gibime geliyor ama bu hamilelik dönemin zehir oldu anlayış sıfır bilmiyorum bende psikolojik olarak hiç iyi değilim
bende bilmiyorum canım ne yapacağımı hep para mevzusundan gerginlik tartışma çıkıyor bıktım inan öyle harcayan biri de değilimekonomik olarak önce düşünüyordum bütçemiz çok sarsılmasın diye ama artık düşünmüyorum her şeyin en uyisini alacağım ödesin kendine fazla para kalmasın ki biri kanlanmasın..ben de çalışıyorum zaten
senin adına çok üzüldüm canım erkekler farklılık mı arıyorlar bende bilemiyorum yada sıkılıyorlar mı bir süre sonra bilemedim. bende eşimi tanıyamaz oldum bu hamile sürecinde. sanada ne desem bilemiyorum ki konuşsan mı neden böyle yapıyor diye bilmiyorum kikızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
Canim gercekten cok ama cok uzucu bir durum. Maalesef sanal da olsa bu isin adi aldatma. Eger hicbi kosulda bosanmak aklinda yoksa gormezden geliceksin. Eger bildigini bilip de sadece kavga etmekle kalirsaniz bundan guc alir. Burda aslinda senin ne yapmak istedigin onemli. Ben olsam hic bir sekilde bu duruma katlanmam elimden geleni yapar bosanadabilirim. Kocamin goz gore gore baskalariyla flortlesmesine tahammul edemem ve edilmemesi gerektigini dusunuyorum. Evlilik sadakat degil de nedir.kızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
konuşsam bu sefer de beni suçlu olan eder telefonumu neden karıştırdın diyesenin adına çok üzüldüm canım erkekler farklılık mı arıyorlar bende bilemiyorum yada sıkılıyorlar mı bir süre sonra bilemedim. bende eşimi tanıyamaz oldum bu hamile sürecinde. sanada ne desem bilemiyorum ki konuşsan mı neden böyle yapıyor diye bilmiyorum ki
boşanmak istemem hemen o da çocuğum için yani çünkü babasıyla çok iyi anlaşıyor kızıma da çok ilgili bir de bu hamile halimle doğacak çocuğum da babasız bir hayata mi başladın diye düşünüyorum şimdilik sabredip görmezden gelerek dua ediyorum..düzelmezse tabi ki de tutumum farklı olurCanim gercekten cok ama cok uzucu bir durum. Maalesef sanal da olsa bu isin adi aldatma. Eger hicbi kosulda bosanmak aklinda yoksa gormezden geliceksin. Eger bildigini bilip de sadece kavga etmekle kalirsaniz bundan guc alir. Burda aslinda senin ne yapmak istedigin onemli. Ben olsam hic bir sekilde bu duruma katlanmam elimden geleni yapar bosanadabilirim. Kocamin goz gore gore baskalariyla flortlesmesine tahammul edemem ve edilmemesi gerektigini dusunuyorum. Evlilik sadakat degil de nedir.
Üzme kendini canim benim eşimden cinsel içerikli şeyler izliyor ve ben yakalayinca inkar ediyordu kizim 3 yaşına gircek bna onun actigini söylüyor tabi safim ya hiç birşey demedim sadece ALLAH'a havale ettim ve 3.kattan düştü inan bna kimsenin yaptığı yanına kar kalmiyor sadece ALLAH'a havale et hiç konusma bile bnada şuanda iki fotoğraf a baktım ne oldu yanı başkasına mi gittim diyor yani hala üste çıkma cabalarinda ve kaç aydia çalışmıyor evde yatıyor bu halde ona bakmaya çalışıyorumkızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
anlıyorum canım çok zor bir durum. biz kullanmıyoruz sosyal medyalarını ama yapmak isteyen her türlü yapar bunu biliyorum. ama sen çalışıyorsun bu bir artın. doğumdan sonra bak sabret biraz daha ve senin psikolojin çocukların için çok önemli bunu unutma sürekli babayla kavgalı veya aklı babada olan bir yaşam da güzel değil çocuklar ve senin için. hep zaten çocuklarım için diye çekiyor bu kadınlar. inşaAllah düzelir herşey canımkonuşsam bu sefer de beni suçlu olan eder telefonumu neden karıştırdın diye
boşanmak istemem hemen o da çocuğum için yani çünkü babasıyla çok iyi anlaşıyor kızıma da çok ilgili bir de bu hamile halimle doğacak çocuğum da babasız bir hayata mi başladın diye düşünüyorum şimdilik sabredip görmezden gelerek dua ediyorum..düzelmezse tabi ki de tutumum farklı olur
malesef bunu erkeklerin çoğu yapıyor ben de dua ediyorum Allah hidayet versin diye..Üzme kendini canim benim eşimden cinsel içerikli şeyler izliyor ve ben yakalayinca inkar ediyordu kizim 3 yaşına gircek bna onun actigini söylüyor tabi safim ya hiç birşey demedim sadece ALLAH'a havale ettim ve 3.kattan düştü inan bna kimsenin yaptığı yanına kar kalmiyor sadece ALLAH'a havale et hiç konusma bile bnada şuanda iki fotoğraf a baktım ne oldu yanı başkasına mi gittim diyor yani hala üste çıkma cabalarinda ve kaç aydia çalışmıyor evde yatıyor bu halde ona bakmaya çalışıyorum
amin inşallah..ilk hamileliğimde de böyle şeylere yönelmişti sonra bir ara düzeldi inşallah tekrar düzelir ve bir daha da hiç yönelmezanlıyorum canım çok zor bir durum. biz kullanmıyoruz sosyal medyalarını ama yapmak isteyen her türlü yapar bunu biliyorum. ama sen çalışıyorsun bu bir artın. doğumdan sonra bak sabret biraz daha ve senin psikolojin çocukların için çok önemli bunu unutma sürekli babayla kavgalı veya aklı babada olan bir yaşam da güzel değil çocuklar ve senin için. hep zaten çocuklarım için diye çekiyor bu kadınlar. inşaAllah düzelir herşey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?