- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.941
kızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
Aynen öyle üzme kendini...malesef bunu erkeklerin çoğu yapıyor ben de dua ediyorum Allah hidayet versin diye..
inşallah öyledir canım..bir de ben eşim için ailemi karşıma almıştım eşim farklı bir kültürden olduğu için ailem istememişti bunları da düşünür umarım..tabi böyle oldu diye ben muhtaç değilim çok şükür devlet memuruyum ve bir mesleğim varCanım üzüldüm gerçekten . Bu adamların beyni nasıl çalışıyo anlıyamıyorum . Eğer bosanmyacaksan gidip konusma tabiki daha cok cesaret alıyolar cunku . Senin icin cok zor ama dedigin gibi hamilesin biraz sabret takipte kal bildigini caktırmadan bakalım devam ediyor mu . Allah ıslah etsin . Belki bi gaflettir düşmüştür , inşallah hatasını anlar ve döner .
Canım sahte hesapla kendini tatmin ediyor bi boşlukta bence gerçekten yapacak olsa eve gelme saatleri huyu suyu sana ilgisi değişir geçici bir durum inşallah sen bunu ona aşırı sevginle ilginle bebekle ilgili sohbetlerle geçiştirip unutturabilirsin gün içinde devamlı aşk dolu mesajlar at o boşlukları doldur hep gelecekten konuş hayallerinden bahset çok iyi baba olacağını söylekızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
evet dün bana bir de 3. çocuğu çok ara vermeden yapalım diyor ya öyle bir sinir oldum ki içimden. sen önce aldığım sorumluluğun hakkını ver dimi ama neden elin pis kadınlarına ilgi duyarsın ki ha böyle olacaksan da 3. çocuğu ne yapacaksınlina0156 çok üzüldüm canım benim. Gerçekten sinirlenmemek elde değil. Biz onlara çocuk verelim kendimizden ödünler verelim onların yaptığına bak. Geneli böyle bu cinsin. Allah güzellik huzur versin hepimize. Eden kendine eder bence illaki acısı çıkar seni bu halde üzdüğü için. En büyük dayanağımız yavrularımız oluyor bu durumlarda.
aynen öyle yapıyorum canım bu sıralar ilgiyi arttırdım.ayıptır söylemesi özellikle cinsel yönden ..kızıyla vakit geçirmesi için fırsat oluşturmaya çalışıyorum..bir de bu sıralar 3 gün yarım gün çalışıyor ve ben de o sıra okulda oluyorum o boşluğu değerlendirmiş malesef..bu erkeklere boş durmak ve fazla para iyi gelmiyorCanım sahte hesapla kendini tatmin ediyor bi boşlukta bence gerçekten yapacak olsa eve gelme saatleri huyu suyu sana ilgisi değişir geçici bir durum inşallah sen bunu ona aşırı sevginle ilginle bebekle ilgili sohbetlerle geçiştirip unutturabilirsin gün içinde devamlı aşk dolu mesajlar at o boşlukları doldur hep gelecekten konuş hayallerinden bahset çok iyi baba olacağını söyle
Bu erkekleri anlamak mümkün değil. Yani ne bekliyorlar daha bizden, her şeyi yapıyoruz, bir de baba yapıyoruz onları ama onların uğraştığı şeye bakkızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
inşallah öyledir canım..bir de ben eşim için ailemi karşıma almıştım eşim farklı bir kültürden olduğu için ailem istememişti bunları da düşünür umarım..tabi böyle oldu diye ben muhtaç değilim çok şükür devlet memuruyum ve bir mesleğim var
Amannn erkek milleti yaaa. Baba da olsa koca da olsa aynılar. Senin sikintin sana yeter zaten bi sürü saglik problemi yasiyoruz cok ayip yaptigi. Ne yapmak lazim bilmiyorum ama kavga etsen de en cok sen üzülürsün su halinle. Mevlam yrd etsin. Kocana da azcij merhamet vicdan versin.kızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
Canim konusman bir ise yarayacagini sanmıyorum. İnsallah bebek dogunca hersey düzelir. Bosanmak öyle kolay degilkonuşsam bu sefer de beni suçlu olan eder telefonumu neden karıştırdın diye
boşanmak istemem hemen o da çocuğum için yani çünkü babasıyla çok iyi anlaşıyor kızıma da çok ilgili bir de bu hamile halimle doğacak çocuğum da babasız bir hayata mi başladın diye düşünüyorum şimdilik sabredip görmezden gelerek dua ediyorum..düzelmezse tabi ki de tutumum farklı olur
evet canım konuşmanın çözüm olacağını dusunmedigim için hiç açmadım konuyu ve en çok ben üzüleceğim hatta o daha beter başka yönlere yönelecek..hamilelik bitsin belki bebek doğunca daha da farklı olur inşallah..her şey düzelir inşallah Allah kimsenin yuvasını dağıtmasınCanim konusman bir ise yarayacagini sanmıyorum. İnsallah bebek dogunca hersey düzelir. Bosanmak öyle kolay degil
Evet esinin yaptigi yanlis cok yanlis ama bi hamilelik sürecin bitsin sen de daha sağlıklı dusunursun
Benm içi askılı dısı uzun kollu önden düğmeliPijama takiminizi uzun mu kisa kol mu tercih ettiniz?
Sabahlikli yani demi cnmBenm içi askılı dısı uzun kollu önden düğmeli
ben uzun kollu almayı düşünüyorum kışın kısa koluyla ben üşürüm geneldePijama takiminizi uzun mu kisa kol mu tercih ettiniz?
Benim biri sabahlikli takım yarım kol diğeri uzun kol benimkiler bunlarPijama takiminizi uzun mu kisa kol mu tercih ettiniz?
Gulegule giy canim. Nerden aldinBenim biri sabahlikli takım yarım kol diğeri uzun kol benimkiler bunlar
Internetten mi alicaksin cnm bende bakiyorum da karar vericem artikben uzun kollu almayı düşünüyorum kışın kısa koluyla ben üşürüm genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?