- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #28.961
Tesekkur ederim canim puantiyeli olan Trendyoldan aldım yedek olarak diğerini lady iç giyim var burda ordan aldım Pierre Cardin ürünü ben bu model tercih ettim sonrasında da kullanabilmek için çünkü çok pahalı gecelikler uzun ömürlü olsun istedim yeri çok guzelGulegule giy canim. Nerden aldin
önce kafamda belirtmediğim markalar var onlar in kumaşına mağazadan bakacağım iç gösteriyor mu çok ince mi diye.ona göre internetten sipariş vereceğim yani eğer baktigim mağazada uygunsa ordan da alırımInternetten mi alicaksin cnm bende bakiyorum da karar vericem artik
Canım ben 13 yıllık evliyim ilk evlendiğim yıllarda çok tutumlu eşinin parasına kıyamayan biriydim annem bizde kalırken bana nasihat verdi kocanın parasına acıma ye kızım ne istersen al yemezsen yedirecek birimi bulur dedi bende aynen öyle yapıyorum büyüklerin her dediği doğruekonomik olarak önce düşünüyordum bütçemiz çok sarsılmasın diye ama artık düşünmüyorum her şeyin en uyisini alacağım ödesin kendine fazla para kalmasın ki biri kanlanmasın..ben de çalışıyorum zaten
çok doğru demiş şimdiden sonra ben de aynen öyle yapacağım..eskiler boşa dememiş yani yemeyenin malını yerler..biti kanlandi mi erkeklerin hemen ilgileri başka yöne kayıyor..her şeyin en iyisini alacağım karar verdim hiç acımayacağım ödesin kendi deCanım ben 13 yıllık evliyim ilk evlendiğim yıllarda çok tutumlu eşinin parasına kıyamayan biriydim annem bizde kalırken bana nasihat verdi kocanın parasına acıma ye kızım ne istersen al yemezsen yedirecek birimi bulur dedi bende aynen öyle yapıyorum büyüklerin her dediği doğru
Öyle canım malesef bizi böyle düşündüren kendileri oluyor yazdıklarını okudum rabbim doğru yoldan ayırmasın geçer insallah Allah'ın izniyle benim kv de de erkeğin iki kasigindan birini kiracaksin der erkekler rahatliga gelmiyor malesefçok doğru demiş şimdiden sonra ben de aynen öyle yapacağım..eskiler boşa dememiş yani yemeyenin malını yerler..biti kanlandi mi erkeklerin hemen ilgileri başka yöne kayıyor..her şeyin en iyisini alacağım karar verdim hiç acımayacağım ödesin kendi de
Ben lohusa kulodu düşünüyordum ama pedine karar verdim zaten oda kalın eğer az kanamam olursa kulota gerek kalmaz diye düşündüm fiyat farkı var çünkü aradaKızlar bin defa konuştuk bunu ama lohusa pedi mi alayım lohusa külodu mu ben hala karar veremedim.
inşallah geçer canım tüm dualarım o yöndeÖyle canım malesef bizi böyle düşündüren kendileri oluyor yazdıklarını okudum rabbim doğru yoldan ayırmasın geçer insallah Allah'ın izniyle benim kv de de erkeğin iki kasigindan birini kiracaksin der erkekler rahatliga gelmiyor malesef
Ya bende cekiniyorum ince olur diye ama benim bakacak imkanim yok maalesef boyle yorumlardan karar vermeye calısıcam.önce kafamda belirtmediğim markalar var onlar in kumaşına mağazadan bakacağım iç gösteriyor mu çok ince mi diye.ona göre internetten sipariş vereceğim yani eğer baktigim mağazada uygunsa ordan da alırım
Ped almaya karar verdim bende cnmKızlar bin defa konuştuk bunu ama lohusa pedi mi alayım lohusa külodu mu ben hala karar veremedim.
Evde de lohusa pedi yeterli olur diye dusunuyorum diğer pedler gibi değil baya kalın ya valla pedin fiyatını bile yükseltmisler ya sinir oluyorum fiyatlara bakasim gelmiyor beşik içine yatak alacagim 70 TL falandi 120 TL yapmışlarkızlar hastanede sürekli kanama kontrolü yapılıyor ilk doğumdan tecrübem o yüzden lohusa pedi kullanışlı olur ki lohusa kulodunun kontrolü zor olur her sefer giy çıkar .zaten hastane de onu kullanma der.anca eve geçince lohusa kilodu kullanırsınız
malesef her şeyin fiyatı çok artmış canımEvde de lohusa pedi yeterli olur diye dusunuyorum diğer pedler gibi değil baya kalın ya valla pedin fiyatını bile yükseltmisler ya sinir oluyorum fiyatlara bakasim gelmiyor beşik içine yatak alacagim 70 TL falandi 120 TL yapmışlar
Kızlar bin defa konuştuk bunu ama lohusa pedi mi alayım lohusa külodu mu ben hala karar veremedim.
En güzeli bu hamilelik sürecini hiçbirşeyden habersiz gibi geçir,k endi ve bebeğinin sağlığı için,sonrasında asla susma,b enim yanlışımı gördü ama sustu kabul etti diyip kat kat fazlasını yapar!!!kızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
Canım üzülerek okudum. Arkadaşlara katılıyorum bence şuan kendini boşuna strese sokma fiili bir durum olduğunu sanmıyorum ama tepkisiz de kalma al karşına konuş bence. Bebek ikinizin bebeği susup beklesen iyice kötü hissedersin bence. Ayrıca fotoğraglara bakmak bir yere kadar! neyse diyeceğim de seninle nasıl tanışmalı yazdığına göre gidişat iyi değil. Güzelce konuş anlat boşluğa düşmüş olabilir sen ona cezbedici gelmiyor olabilirsin son zamanlarda konuşursan hem sebebini bulup sorunu çözersin. Seni tanımıyorum ama gercekten fedakar alttan alan insanlara kıymet yok bu zamanda. ben daha önce erken doğumla bebeğimi kaybettim suan doktorum evde kendi isini yapabilirsin dedi bana ama hamileligimi ogrendigim gunden beri elektrik supurgesini acmadim bile. Annesi yemekleri yapiyor kendisi temizlik. Eline mi yapisir. Nazlanan kendini agirdan alan insan her zaman kiymetli bu zamanda bence.kızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
32+0 da 1874 olculmustu. Bana az gelmisti ama burda normal dediler. Seninki de normal canim o zamanKızlar 32+4 1.800 kilosu iyimi sizce 30 artdayken 1400 gramdr 400 gram alms iki haftada
deseydin cnm sen oyle 2 3 fotoya bakarsan al iste boyle 3.kattan dusersin.Allah seni bana muhtac eder diye...Üzme kendini canim benim eşimden cinsel içerikli şeyler izliyor ve ben yakalayinca inkar ediyordu kizim 3 yaşına gircek bna onun actigini söylüyor tabi safim ya hiç birşey demedim sadece ALLAH'a havale ettim ve 3.kattan düştü inan bna kimsenin yaptığı yanına kar kalmiyor sadece ALLAH'a havale et hiç konusma bile bnada şuanda iki fotoğraf a baktım ne oldu yanı başkasına mi gittim diyor yani hala üste çıkma cabalarinda ve kaç aydia çalışmıyor evde yatıyor bu halde ona bakmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?