2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gulegule giy canim. Nerden aldin
Tesekkur ederim canim puantiyeli olan Trendyoldan aldım yedek olarak diğerini lady iç giyim var burda ordan aldım Pierre Cardin ürünü ben bu model tercih ettim sonrasında da kullanabilmek için çünkü çok pahalı gecelikler uzun ömürlü olsun istedim yeri çok guzel

Internetten mi alicaksin cnm bende bakiyorum da karar vericem artik
önce kafamda belirtmediğim markalar var onlar in kumaşına mağazadan bakacağım iç gösteriyor mu çok ince mi diye.ona göre internetten sipariş vereceğim yani eğer baktigim mağazada uygunsa ordan da alırım

Canım ben 13 yıllık evliyim ilk evlendiğim yıllarda çok tutumlu eşinin parasına kıyamayan biriydim annem bizde kalırken bana nasihat verdi kocanın parasına acıma ye kızım ne istersen al yemezsen yedirecek birimi bulur dedi bende aynen öyle yapıyorum büyüklerin her dediği doğru

çok doğru demiş şimdiden sonra ben de aynen öyle yapacağım..eskiler boşa dememiş yani yemeyenin malını yerler..biti kanlandi mi erkeklerin hemen ilgileri başka yöne kayıyor..her şeyin en iyisini alacağım karar verdim hiç acımayacağım ödesin kendi de

Öyle canım malesef bizi böyle düşündüren kendileri oluyor yazdıklarını okudum rabbim doğru yoldan ayırmasın geçer insallah Allah'ın izniyle benim kv de de erkeğin iki kasigindan birini kiracaksin der erkekler rahatliga gelmiyor malesef

inşallah geçer canım tüm dualarım o yönde

kızlar hastanede sürekli kanama kontrolü yapılıyor ilk doğumdan tecrübem o yüzden lohusa pedi kullanışlı olur ki lohusa kulodunun kontrolü zor olur her sefer giy çıkar .zaten hastane de onu kullanma der.anca eve geçince lohusa kilodu kullanırsınız

Ya bende cekiniyorum ince olur diye ama benim bakacak imkanim yok maalesef boyle yorumlardan karar vermeye calısıcam.

Evde de lohusa pedi yeterli olur diye dusunuyorum diğer pedler gibi değil baya kalın ya valla pedin fiyatını bile yükseltmisler ya sinir oluyorum fiyatlara bakasim gelmiyor beşik içine yatak alacagim 70 TL falandi 120 TL yapmışlar

malesef her şeyin fiyatı çok artmış canım

Kızlar bin defa konuştuk bunu ama lohusa pedi mi alayım lohusa külodu mu ben hala karar veremedim.

benim kardeşim ebe ona sordum o da lohusa külodu al dedi. genelde hastanede başına geliyormuş. otur kalk yat derken diğerlerinden dışarı falan çıkabiliyor dedi ve acil durumlarda lohusa külodu daha rahat çıkarıldığı için seni hiç zorlamaz dedi. çok mantıklı geldi. ben o yüzden lohusa külodu alıcam

En güzeli bu hamilelik sürecini hiçbirşeyden habersiz gibi geçir,k endi ve bebeğinin sağlığı için,sonrasında asla susma,b enim yanlışımı gördü ama sustu kabul etti diyip kat kat fazlasını yapar!!!
Ama ayrıl demem kimseye daha daha iyisi diye birşey yok gelen gideni aratır derler boş bırakma ipleri..aldatmayan erkekte mezarda,aldatan adam dolu bunu fark etmeyen eş hatun daha daha dolu,sende son anda fark etmişsin zaten,umarım herşey gönlünce olur vardır bir bildiğin öyle olur inşallah üzme kendini

Canım üzülerek okudum. Arkadaşlara katılıyorum bence şuan kendini boşuna strese sokma fiili bir durum olduğunu sanmıyorum ama tepkisiz de kalma al karşına konuş bence. Bebek ikinizin bebeği susup beklesen iyice kötü hissedersin bence. Ayrıca fotoğraglara bakmak bir yere kadar! neyse diyeceğim de seninle nasıl tanışmalı yazdığına göre gidişat iyi değil. Güzelce konuş anlat boşluğa düşmüş olabilir sen ona cezbedici gelmiyor olabilirsin son zamanlarda konuşursan hem sebebini bulup sorunu çözersin. Seni tanımıyorum ama gercekten fedakar alttan alan insanlara kıymet yok bu zamanda. ben daha önce erken doğumla bebeğimi kaybettim suan doktorum evde kendi isini yapabilirsin dedi bana ama hamileligimi ogrendigim gunden beri elektrik supurgesini acmadim bile. Annesi yemekleri yapiyor kendisi temizlik. Eline mi yapisir. Nazlanan kendini agirdan alan insan her zaman kiymetli bu zamanda bence.

lina0156
cnm oncelikle Allah esine akil fikir versin.
sen onun cocugunu bin bir zahmetle tasiyosun onun yaptigi naneye bak.
herneyse sinirlendim bayagi okurken.
sakin sakin bi dusun cnm.esinle cinsel hayatiniz devam ediyor hamile halinle.ki ben esimle ayni yatakta bile yatamiyorum midemden.adami kac aydir opemiyorum bile.kokuyo gibi geliyo bana hamilelikten.
ama sizin birlikteliginiz devam etmesine ragmen neden boyle bi arayisa girmis olabilir ?
sosyal hayati yok diyorsun hic arkadaslariyla bi gun disari cikip bi yerlere gittigi olmazmi ?
evden ise isten eve gelen giden bazi erkekler malesef bos vakitlerinde disarida arkadaslariyla ya da karisiyla vakit gecirmedigi icin sosyal medyaya yoneliyo ve goruyo haliyle uygunsuz kadinlari.hormonlar da yerinde durmuyo malesef.Allah korkusu olsa karima saygisizlik yapmamaliyim diye dusunse zaten kendini frenler.onemli olan oyle kadinlaro gorup kendini frenleyebilmektir zaten.cunku kacibilmaz.hepimiz sosyal medta kullaniyoruz ve illaki karsimiza tek tük cikiyo bizil bile.hele erkeklerde dahs cok cikiyo.
benik esimde buyuk ihtimalle bakiyordur.kimse kusura bakmasin ama bakmayan erkek cok nadirdir türünün son ornegidir bize de oylesi denk gelmesi olasiligi yuzde 0.5 tir yani
ben de kurcalarim esimin telini ama caktirmam.zirt birt kurcalamam hastalik derecesinde olurum yoksa.olan bana olur.elime aldigim zmnda uygunsuz kadinlari engellerim kendimce daha cok cikip da aklina dusmesin iyice diye.instegramdan bahsediyoeum bu arada.bi arkadas takip etse kesfete dusuyor cunku.bi de bakmis ki kesfette var demekki.
bende yakaladim 2 3 kez esimin baktigini tekini inceledigimde cok kotu tartistim seni rezil ederim elale falan filan ben bakmadim dediyse de inanmadim.mahsus tartistim ipleri tamamen birakmak istemedigim icin.yoksa bilmiyormuyum yine bakacak yine bakacak..
ama mesajlasmak farkli bi boyut hele ki hamileyken kesinlikle kabul edilemez.
sen bunu esinle karsilikli konussan bakmadim der ya da bi daha olmicak der ama inanma tabiki bi olucak malesef.
bunu engellemenin yolu esinin sosyal hayatini aktiflestirmek.ya birlikte gezin dolasin.ama hep seninle de olmaz.arkadaslarinjn olmasi gerek.ortak arkadaslar edinip bi yerlere gidin ya da evlerinizde toplasin.
ya da esin evde mutsuz mu sohbetiniz hic olmaz mi birlikte.mesela aksam oturup misirlarinizi alip film keyfi yapmazmisiniz.her gun sosyal medyada kadinlarla yazisan bi erkek sapik ruhlu olmadigi surece muhakkak ya evden bunalmistir karisiyla sohbeti yoktur sosyal hayati 0 dir ozguven eksikligi vardir.baska kadinlarin onu pohpohlmasini istedigi icin yanasir ona buna.
ben hemen boşan ayril deme taraftari degilim. dedigim gibi altiji cizerek belirtiyoru esin sapik ruhlu degilse bu duzeltilebilecek bi durum.

deseydin cnm sen oyle 2 3 fotoya bakarsan al iste boyle 3.kattan dusersin.Allah seni bana muhtac eder diye...
cnm bakmasina ses etmemezlik de yapma tartisman gerekiyosa tartis.sonra cok normal goruyorlar yaptiklarini nasilsa karim ses etmiyo diyorlar devami geliyor.
yine bakicak ama sen yine de gozdagi ver baktigini fark ettiginde.
ve esinin Allah korkusu yok aldatmayi baska kadinla yaatip kalkmak saniyor.göz zinasındam haberi yok ona oku da ogrensin belki vicdan yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…