- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.901
Cnm zaten karndan geç duyuluyor galiba 10 gün snra karndan görnmezse bende alttan dicem dr duymak içinKızlar kalp atışını duyduk alttan muayenede rabbim devamını getirsin hepimize ve tüm hamilelere de sağlıklı bebekler nasip etsin
Cok sevindim allahim kucagina almayi da nasip etsin insallah ben de duyarim kalp atisiniKızlar kalp atışını duyduk alttan muayenede rabbim devamını getirsin hepimize ve tüm hamilelere de sağlıklı bebekler nasip etsin
Hos geldin canim evet benim de sezeryan olucak kasim sonu gibi olurmerhaba kizlar bende aralik annesi olacam nasip olursa ama sezaryen olursa kasim olacak hayirli olsun herkese
Yani bende öyle oldu, dün 4+6 idi bugün 5+0 yazıyor ve kuru bi üzüm tanesi kadar diyor, benim bat 10 mart ti senin kaç?Cnm yarn 5 haftalk olmş oluyorm deme:)
ayni herhrlde ikimizin benim 6 aralik 2 bebekmi seninHos geldin canim evet benim de sezeryan olucak kasim sonu gibi olur
Hosbulduk canim bu aradaayni herhrlde ikimizin benim 6 aralik 2 bebekmi senin
Cnm benmde 11 mart aramızda bir gün varmş yakınmisz o zaman:) doğum zamanı:)Yani bende öyle oldu, dün 4+6 idi bugün 5+0 yazıyor ve kuru bi üzüm tanesi kadar diyor, benim bat 10 mart ti senin kaç?
Benim 12 aralik diyor ama kasim olur yok benim allah nasip ederse 3. olucakayni herhrlde ikimizin benim 6 aralik 2 bebekmi senin
Ooo masallah sana canim benim 2. bebek nasip olursa nasil gebeliklerin benziyomu birbirine ben cok haalsizim bas donmelerim ve bulantilarim oluyo hafif. senin nasil geciyoBenim 12 aralik diyor ama kasim olur yok benim allah nasip ederse 3. olucak
su gebelik takvimini nasil ayarlayacagimi bilemedim yeni uyeyimBenim 12 aralik diyor ama kasim olur yok benim allah nasip ederse 3. olucak
Benim de 2. İnş.Ooo masallah sana canim benim 2. bebek nasip olursa nasil gebeliklerin benziyomu birbirine ben cok haalsizim bas donmelerim ve bulantilarim oluyo hafif. senin nasil geciyo
benim oglum 5 yasinda canim ben 6+2 deyim senin kac yasinda cocuk kizmi erkekmiBenim de 2. İnş.İlk çoçuğunuz kaç yaşında bende de çok halsizlik var ama benim daha çok küçük şuan 3+6 dayım
Allah bağışlasın yavrularımızı benim de bi oğlum var 4 yaşında 2. Nasıl olur ki diyordum ama en az ilki kadar heyecan var.benim oglum 5 yasinda canim ben 6+2 deyim senin kac yasinda cocuk kizmi erkekmi
Aynrn ilki kadar heyecan olmaz dusunuyodum ama ilki kadar heyecanli insallah cici ve saglukku kizlarimiz olurAllah bağışlasın yavrularımızı benim de bi oğlum var 4 yaşında 2. Nasıl olur ki diyordum ama en az ilki kadar heyecan var.
İnşaallahAynrn ilki kadar heyecan olmaz dusunuyodum ama ilki kadar heyecanli insallah cici ve saglukku kizlarimiz olur
Hoşgeldn cnm hayrlısı olsun bana il son adet tarihin doğm tarhin yaşnı yaz cnm tablomuza eklym senidemerhaba kizlar bende aralik annesi olacam nasip olursa ama sezaryen olursa kasim olacak hayirli olsun herkese
Bende baktm cnm çin takvmi rus takvimi erkek yazyr bakalm rus takvmi doğrumu axabaİnşaallahÇin takvimine baktım erkek diyor ama o çok tutmuyor bence hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de uşağa uzun bi yol var önümüz de
Yarın verecek canm 35. GündeCnm daha o benm bebege meyve bile şekli vermedi 4+6 ym ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?