2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Bende bebegimi hemen görmek istiyorum bide tedaviyle oldu tedavide hep narkoz verildi sonrasında narkozu atmak çok kötü ben sütekli kusuyorum bide ekstra ameliyat yerüm olacak o yüzden bende spinal istiyorum ama igneden de korkuyorum ☺

Ben spinal istiyorum. Bebeğimin doğumunu görmek istiyorum :) hem doğumdan sonra da daha çabuk kendime gelip emzirebilirim diye düşünüyorum. Çevremdeki herkes spinal yaptı çok rahat geçirdiler.

Galiba bende spinal istiyorum ☺ ayık olmak istiyorum ama o an heyecan olursa ne olur ne yaparlar diye ☺

B3nde mi ole yapsam tutar belki masallh sennkine :) senn dogumada birsy kaldi bir ayn kaldi heyecn nasl hazrladn mi hersyni

Benim hep tersim oldu ☺ ay aynen az kaldı valla bebegin herşeyi hazır da benim eksikler var emzirme sütyeni falan alcam kendi eşyalarımı yıkayıp hazırlıcam o kadar 1 ay kadar kaldı bakalım hayırlısıyla kurtulalım inşallah ☺☺

Bugün tartıldım yanlış degilse 78 geldim ;( 65 le hamile kalmıştım 13 kilo almışım bu kadar alabilecegimi hiç düşünmedim

Bebişin sağlıklı olsun canım geçer inşallah stresinde. Benim de hep ordan oraya koşturmakla annem rahatsız ona üzülmekle geçti inşallah herşey yoluna girer
benim stres zor geçer canım. Rabbim annene acil şifa versin inşaAllah en kısa zamanda iyileşir. bebişlerimiz de sağlıklı olsun ve vaktinde gelsinler inşaAllah

Ins bende artk bir an once dogsun istyrm beklemek cok zormus ya

Kızlar baby plus ateş ölçer e bebekte indirime girmiş 80 tl almak isteyen varsa kaçırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…