- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.101
bizim de bugun kontrolumuz vardi 46cm 2080 gram olmus oglum.ben de toplamda 14kilo aldim Eki Görüntüle 2200860
cati muayenesine spekulumla bakmiyorlar miOyy beni çatı muayenesi geriyor çok fena doğum için bu kadar stres olmuyorum. Daha önce Olanlar nasıl geçiyor anlatırmısınız biraz
karaciger enzimlerinize bakildimiKızlar göbeği kaşınan var mi? Derim cok kurudu feci kaşınıyor. Bugün baktim eski catlaklarimin arasi kasinmaktan kızarmış. Tekrar çatlamak istemiyorum. Catlak önleyici de sürüyorum sabah akşam, bu kaşıntıyı nasıl hafifletirim?
maşallah kuzuya uyuyo galiba :)bizim de bugun kontrolumuz vardi 46cm 2080 gram olmus oglum.ben de toplamda 14kilo aldim Eki Görüntüle 2200860
cnm bajtim ama temassizmisKızlar baby plus ateş ölçer e bebekte indirime girmiş 80 tl almak isteyen varsa kaçırmasın
Banada normal doğumdan daha zor geliyor niyeyse :) resmen delilik. Neyle yapıldığını hiç bilmiyorumcati muayenesine spekulumla bakmiyorlar mi
oyleyse hic korkmayin valla cati muayenesi ne ki normal dogumun yaninda bence.
ben 3 kere asilama yasadim ama normal dogumdan deli gibi korkuyorum.
kendinizi kasmayin yeter.
ben kasildigim icin spekulumu cikarirken aci yasamistim biraz ama dedigim gibi normal dogumun kenarindan kosesinden gecmez bence.
yok yok merak etme tabi yasamayinca insan korkuyor.Banada normal doğumdan daha zor geliyor niyeyse :) resmen delilik. Neyle yapıldığını hiç bilmiyorum
Cnm çatı, spekulumla yapılmıyor diye biliyorum direk doktor parmaklarıyla bakıyor.yani bizim asilamadakj spekulumla alakası yok.bence zordur çatı muayenesiyok yok merak etme tabi yasamayinca insan korkuyor.
benim ilk hamileligim hic cati muayenesine falan girmedim ama tedavi gordugum zmnkar alttan cok bakildigi icin tahmin edebiliyorum.asla normal dogumla kiyaslanamaz. saatlerce sanci cekiyosun normalde ama alttan muayene hemencik bitiyor.kendini sıkma ve kasma akisina birak.
cnm asil o zmn daha iyi degil mi.Cnm çatı, spekulumla yapılmıyor diye biliyorum direk doktor parmaklarıyla bakıyor.yani bizim asilamadakj spekulumla alakası yok.bence zordur çatı muayenesi
Benim antibiyotik bitiyor pazar günü benim öksürük aynı bende uykusuzum çok kötüyüm öksürükten karnımın içi yara gibi acıyor doktora tekrar gidicem napıcam bilmiyorum Offff bir saattir uyuyamiyorum ya. Bu reflü beni öldürecek. Pasamiz da tepikleye tepikleye bi hal oldu. Bi bes dk midem ve bebegim musade etseniz de uyusam
Bende almadım daha canım hiç bilgilim yok kararsızm bendecnm bajtim ama temassizmis
ben de guvenemiyorum temassizlara
senin bilgin var mi sen aldin mi
Teşekkür ederim. Doktorumla da beni rahatlatması için konuşucan direk girmesin olaya çok kasarım yoksa.yok yok merak etme tabi yasamayinca insan korkuyor.
benim ilk hamileligim hic cati muayenesine falan girmedim ama tedavi gordugum zmnkar alttan cok bakildigi icin tahmin edebiliyorum.asla normal dogumla kiyaslanamaz. saatlerce sanci cekiyosun normalde ama alttan muayene hemencik bitiyor.kendini sıkma ve kasma akisina birak.
Uyuyamama süresi bir saat olsa iyi uyuduğum süre varmıdır acababir saatOffff bir saattir uyuyamiyorum ya. Bu reflü beni öldürecek. Pasamiz da tepikleye tepikleye bi hal oldu. Bi bes dk midem ve bebegim musade etseniz de uyusam
spinal iğnesinden mi? İnan rahatlatmak için söylemiyorum, ben kiiiii 25 yaşına kadar hiç iğne yaptırmamış iğneden köşe bucak kaçmış biriyim, ilk iğnem kan uyuşmazlığı iğnesiydi gebelikte, ikinci spinal. Ağrı falan yok hafif bi irkildim o kadar. Rahat olBende bebegimi hemen görmek istiyorum bide tedaviyle oldu tedavide hep narkoz verildi sonrasında narkozu atmak çok kötü ben sütekli kusuyorum bide ekstra ameliyat yerüm olacak o yüzden bende spinal istiyorum ama igneden de korkuyorum ☺
normalde pek yüzünü gostermiyo ama bu sefer uyuyodu gördük hemen yüzünü :)Masallah❤ uyurken ne rahatsiz ediyonuz gibi bi ifadesi var cok tatli:))
Ay canim gecmedi mi senin su oksuruk hala. Bir an önce iyilesirsin ins. Bebekler mideler yetiyor zaten uyuyamiyoruz senin bir de ustune oksuruk var mevlam bi an once sifa versin canimBenim antibiyotik bitiyor pazar günü benim öksürük aynı bende uykusuzum çok kötüyüm öksürükten karnımın içi yara gibi acıyor doktora tekrar gidicem napıcam bilmiyorum
Maşallah canım yanormalde pek yüzünü gostermiyo ama bu sefer uyuyodu gördük hemen yüzünü :)
canım elle muayene ediyor sadece iki parmakla korkma ben ilk doğumdan önce o çatı muayenesini oldum hiç acı hissetmiyorsunBanada normal doğumdan daha zor geliyor niyeyse :) resmen delilik. Neyle yapıldığını hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?