2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar birşey denedim tatlı krizi için çikolata veya ambalajlı birşey yemektense. probiotik yoğurt + 1 adet muz + 1 çay kaşığı bal + 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi süper birşey ben beğendim =)
hergün bir tane çikolata yemektense bu daha hoşuma gitti =)

ya benim hastane eşyalarım küçük boy valize sığmıyor.orta boy alsam acaba nerden alsam ne kadar pahaliymiş.

ya benim hastane eşyalarım küçük boy valize sığmıyor.orta boy alsam acaba nerden alsam ne kadar pahaliymiş.
aynen ben sanırım sırt çanta da yapacam ayretten valiz almam çok pahalı. birde kızım için de bir iki birşey hediyedir derken doldu =)

Maşallah canım ya Bizimki hala göstermiyor :) doktor vazgeçin görme isteğinizde kesin görürsünüz o zaman dedi :)) kontrollere sırf yüzünü görmek için gider olduk artık
Ay biz de öyle yaptık canım görelim diye gidiyorduk. Sonra ben evde cok konuştum, oğlum nolur yüzünü göster bize falan dedim. 32.haftada gördük cok şükür doktor bile sevindi vallahi :)))

Ay canim gecmedi mi senin su oksuruk hala. Bir an önce iyilesirsin ins. Bebekler mideler yetiyor zaten uyuyamiyoruz senin bir de ustune oksuruk var mevlam bi an once sifa versin canim
Amin canım inşallah hepimize rabbim şifa versin son aylarımız güzel geçsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Kızlar ben bu ateş ölçerden aldim. Hemşire bir iki arkadaşım var. Temassizlarda hata çok oluyor dediler. Bunlar en net sonucu veriyormuş. Hatta en iyisi civali eski tarz olanlar ama ben onları okuyamiyorum. 30saniyede falan veriyor sonuç.

bunlar iyide bebek nasil duracak ölçene kadar

Bunları bebeklerde kullanmak biraz zor olur sanki canım. Kulaktan ölçenlere baksaydın keşke.

Canım bende hem bundan hem temassız var ikiside ayni sonucu veriyor bunda çocuğu zabdetmek çok zor durmuyorlar

evde bulunsun evet ama çocuklar durmuyorlar canım ben ne çektim sonra çok araştırdım en iyisi braun kulaktan ölçer onu aldım oda 1 yaşında artık canıma tak etmişti çok şükür rahatladım bende kızımda şimdi bile hafif ateşi çıksın anne ateşe bak der =)

Bana satış elemanı temazsızların yanılabileceğini en iyisi kulaktan demişti. Ama araştırmalarıma göre koltuk altından en sağlıklı doğru sonuç oluyormuş

Dildildil ayrıca ben braunu almadan ıcız hem kulak hem alından ateş ölçer almıştım o tam ölçmüyordu sonra kızım 39.7 felan ateşlendi bozuldu diğeri makattan oda bozuldu aksi gibi direk acile ve serumlara bağlandı. yani yinede alacaksan iyisini al derim bu çok önemli epey kullanıyorsun taaa okul çağına kadar bazen biz de kullanıyoruz =)

instagramda doktor mu hemşire mi bi anne paylaşmıştı. En doğru sonuç makattan ölçmedir ama bebeklerde zor olur, kulaktan ölçme de doğrudur ama bebeklerin kulak zarı gelişiminden dolayı yanlış sonuç verebilir yazmış, alından ölçmede 1 derece eksik çıkabilir denmiş, koltuk altı da terlemeden dolayı yanlış sonuç verebilir yazmış. Tabi böyle yazınca yorumlar da nasıl ölçeceğiz o zaman yazılmıştı. Ama ben alından ölçen bi alet tercih edeceğim büyük ihimalle.

Çok teşekkür ederim inan rahatlattın ☺ instagramda izledim birine yapılırken korktum ☺ beende 2 buçuk sene bebek tedsvisi gördüm yemedigim igne ilaç kalmadı hala günlük kan sulandırıcı vurunuyorum ama o dah farklıdır diye dğşündüm ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…