- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.121
soğuk süt iyi geliyor canım ya da sade sodaOffff bir saattir uyuyamiyorum ya. Bu reflü beni öldürecek. Pasamiz da tepikleye tepikleye bi hal oldu. Bi bes dk midem ve bebegim musade etseniz de uyusam
bugün bime valiz gelmişti kalmışsa eğer bakabilirsin güzeldi ve fiyatı da uygunya benim hastane eşyalarım küçük boy valize sığmıyor.orta boy alsam acaba nerden alsam ne kadar pahaliymiş.
aynen ben sanırım sırt çanta da yapacam ayretten valiz almam çok pahalı. birde kızım için de bir iki birşey hediyedir derken doldu =)ya benim hastane eşyalarım küçük boy valize sığmıyor.orta boy alsam acaba nerden alsam ne kadar pahaliymiş.
Ay biz de öyle yaptık canım görelim diye gidiyorduk. Sonra ben evde cok konuştum, oğlum nolur yüzünü göster bize falan dedim. 32.haftada gördük cok şükür doktor bile sevindi vallahi :)))Maşallah canım yaBizimki hala göstermiyor :) doktor vazgeçin görme isteğinizde kesin görürsünüz o zaman dedi :)) kontrollere sırf yüzünü görmek için gider olduk artık
aaa gerçekten mi bakayim.bugün bime valiz gelmişti kalmışsa eğer bakabilirsin güzeldi ve fiyatı da uygun
Teşekkür ederim inşallah bende rahat olurum kolay geçercanım elle muayene ediyor sadece iki parmakla korkma ben ilk doğumdan önce o çatı muayenesini oldum hiç acı hissetmiyorsun
valla güzelmiş canm.fiyatı da çok uygun diğerlerine göre.akşam iş çıkışı alcağım evin ordakinden.kalır diye tahmin ediyorum.bugün bime valiz gelmişti kalmışsa eğer bakabilirsin güzeldi ve fiyatı da uygun
Amin canım inşallah hepimize rabbim şifa versin son aylarımız güzel geçsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahAy canim gecmedi mi senin su oksuruk hala. Bir an önce iyilesirsin ins. Bebekler mideler yetiyor zaten uyuyamiyoruz senin bir de ustune oksuruk var mevlam bi an once sifa versin canim
bunlar iyide bebek nasil duracak ölçene kadarEki Görüntüle 2200956
Kızlar ben bu ateş ölçerden aldim. Hemşire bir iki arkadaşım var. Temassizlarda hata çok oluyor dediler. Bunlar en net sonucu veriyormuş. Hatta en iyisi civali eski tarz olanlar ama ben onları okuyamiyorum. 30saniyede falan veriyor sonuç.
Bunları bebeklerde kullanmak biraz zor olur sanki canım. Kulaktan ölçenlere baksaydın keşke.Eki Görüntüle 2200956
Kızlar ben bu ateş ölçerden aldim. Hemşire bir iki arkadaşım var. Temassizlarda hata çok oluyor dediler. Bunlar en net sonucu veriyormuş. Hatta en iyisi civali eski tarz olanlar ama ben onları okuyamiyorum. 30saniyede falan veriyor sonuç.
Canım bende hem bundan hem temassız var ikiside ayni sonucu veriyor bunda çocuğu zabdetmek çok zor durmuyorlarEki Görüntüle 2200956
evde bulunsun evet ama çocuklar durmuyorlar canım ben ne çektim sonra çok araştırdım en iyisi braun kulaktan ölçer onu aldım oda 1 yaşında artık canıma tak etmişti çok şükür rahatladım bende kızımda şimdi bile hafif ateşi çıksın anne ateşe bak der =)Eki Görüntüle 2200956
Cnm bol bol su iç ve kaşımaKızlar göbeği kaşınan var mi? Derim cok kurudu feci kaşınıyor. Bugün baktim eski catlaklarimin arasi kasinmaktan kızarmış. Tekrar çatlamak istemiyorum. Catlak önleyici de sürüyorum sabah akşam, bu kaşıntıyı nasıl hafifletirim?
spinal iğnesinden mi? İnan rahatlatmak için söylemiyorum, ben kiiiii 25 yaşına kadar hiç iğne yaptırmamış iğneden köşe bucak kaçmış biriyim, ilk iğnem kan uyuşmazlığı iğnesiydi gebelikte, ikinci spinal. Ağrı falan yok hafif bi irkildim o kadar. Rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?