2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bunlar iyide bebek nasil duracak ölçene kadar

Bunları bebeklerde kullanmak biraz zor olur sanki canım. Kulaktan ölçenlere baksaydın keşke.

Canım bende hem bundan hem temassız var ikiside ayni sonucu veriyor bunda çocuğu zabdetmek çok zor durmuyorlar

Bana satış elemanı temazsızların yanılabileceğini en iyisi kulaktan demişti. Ama araştırmalarıma göre koltuk altından en sağlıklı doğru sonuç oluyormuş

Koltuk altindan 30sn.de ölçüyor. En doğru sonuç koltuk altı dediler. Ama baktim olmuyor kullanamıyoruz kulaktan ölçer alırım. En azından fiyat olarak ucuz bu aldığım 15-20tl verdiğim paraya üzülmem

Bugün biraz toka aldım kızıma. Olmayan saçımıza takarız diye

Eklentiler

• 448E6EF3-B39C-4B4F-BD1A-50768294F558.webp
    4 KB · Görüntüleme: 98
  • 6472836D-91EF-49F5-9820-1F0B506CF6A6.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 100
  • 0A193F5E-FE4F-47A5-8237-38E48BCCDD91.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 98
Kızlarrrr bebeklerinizin kilosu boyu nasıl gidiyor?
Özellikle dikkat ettiğiniz yediğiniz neler var, az kaldı hayırlısıyla inşallah sağlıkla alırız kucagımıza

Özellikle dikkat ettiğiniz yediğiniz neler var, az kaldı hayırlısıyla inşallah sağlıkla alırız kucagımıza
En son 29+1’de gitmiştim kontrole 1400 gram civarıydı. Haftaya randevum var bakalım kaç olmuş:) her gün mutlaka muz, ceviz, kaşar peyniri, pekmez yiyorum. Bolca kırmızı et ve balık yiyorum. Süt içiyorum.

Benim 29+6 da 1400 gr dı bana az geldi ama önemli olan doktorun normal demesi diğer kontrolü çok merak ediyorum çok hastayım beslenemiyorum

Merhaba kızlar
ruhum_mavi hepsi çok güzelmiş sağlıkla mutlulukla kullansın kizin:)
32+6 1954 gram geldi
Kızlar ben lohusa pedi aldım bugün e bebekten hastahaneyi aradım ebe ile görüştüm bizim için önemli olan sık sık değiştirmen enfeksiyon olmaması için sen hangisine rahat edeceksen onu al dedi bende hep pijama takımı aldığım için lohusa kulodunu rahat kullanamam diye ped aldım insallah yeterli olur

28+2de gitmistim en son 1370gr 38cm di 1.5hafta önde gidiyordu haftaya c.tesi randevum inşallah bakalım ne olucak

Benim 30+2de 1620 gram 43 cmdi. Haftaya carsamba gitcem tekrar bakalim 2 haftada ne olmus.

yok canım hiç kabız olmam ben :) Hayatım boyunca olmadım diyebilirim. Çok düzenli çalışır bağırsaklarım saati bile bellidir. Yediklerim içtiklerim hiç etki etmez o saate :)
MAşallah , Allah esirgesin vallahi :) Ya benim de öyleydi hatta bu yüzden zayıfsın derlerdi bana, hayatımda 53 kiloyu hiç geçmemiştim. Ama hamilelikte değişti. Muz beni kabız yapmazdı her gün 1 tane yerdim genelde. Bebek için yemek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum daha fena olurum diye

32+5 te gitim canım en son 2300 kilosu 45 cm boyu vardı maşallah kızımın Hergün yumurta bir büyük bardak süt bol peynir bir kase yoğurt muhakkak yerim. Haftada 3-4 gün muz aynı şekilde et tüketiyorum. Bide vitaminim var çok memnunum ondan etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum çünkü normaldede sağlıklı beslenen spor yapan biri olmama rağmen vitaminlerim hep düşüktü. Bebeğin gelişiminin büyük kısmını ona yoruyorum o yüzden :) he bide iki günde bir falan kefir içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…