2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm 9 ay kusmak istedigine emin misin
valla hele ben sakin bana 2.cocuk deme diyorum esime ama tek cocukla da kalmak istemiyorum bilmiyom simdiden onun derdine dustum
Bende bir yandan istiyorum en guzel zamanlari ilk zamanlari bebeklik halleri ama tekrardan kilo alip hormonlarin degismesi gozumde buyuyor:)))bende senn gbi diyorum ikinciyi 5 sene sonra yaparm ona kalsa 1 sene sonra istiyor ama ben erken buluyorum:)

Kızlar sağ tarafınızda uyuyormusunuz hiç ben bazen sağda çok uyuyorum korkuyorum biryandan da ama çok rahat ediyorum
Uyuyorum canım.2 hafta önceki kontrolümde sordum sırt üstü yatmadigin sürece sıkıntı yok, hatta bebeğin pozisyonundan dolayi sağına yatarsan daha rahat edersin duruma göre dönüşümlü ayarla işte dedi.

Kızlar 3gündür fena halde hassas ve duygusalım herşeyi takıp habire ağlıyorum, tamam hamilelikte genelde hassas olunuo ama hiç bukadar olmamıştım. Oğlumun habire hasta olması üstüne bide anlayışsız kişilerin tavırları beni son 1aydr yıprattı.buaralar birden fenalaşıyorum nefesim daralıyo kalbim çarpıyo gözlerim kararıyo 2adımı zor atıyorum kollarım tutmuyo sonrada bi ağlama krizi tutuyo, eşim tansiyonun düşük çıkıyo ondanmı dio ama bilemiyorum artık. sonlarada yaklaştıkça haliyle ufaktan bi telaş sarıyo Rabbim bi kolaylığını verecek inş. Şuanda meselâ gece gece hareketlerini takıp resmen uyuyan paşamı uyandırdım oysaki hiç yapmadığım şeyler.o da iyi bi canımı yaktı hakettim galiba

Canım o endişe çok normal bende yaşıyorum sürekli hareketlerini takip ediyorum. Biraz yorulsam vicdan azabı çekiyorum ya bebeğime bişey olursa diye. O yüzdendeeşimi sürekli yanımda istiyorum. Herhangi bişey olduğunda tek kalmaktan korkuyorum. Ama biraz rahat olmalıyız hiç iyi değil bunlar

Kızlar sağ tarafınızda uyuyormusunuz hiç ben bazen sağda çok uyuyorum korkuyorum biryandan da ama çok rahat ediyorum

Canım nasıl rahat ediyorsan öyle yat. Zaten karnımız baya büyüdü sırt üstü rahat edilmiyor. Sol tarafına ağırlık vermeye çalış ama saginada don yoksa tutulursun. Özellikle gündüz dinlenmelerinde sola uzan.

Canim midem cok yaniyordu simdi de öyle. Sadece ekmek yedigim zaman rahat ediyordum ekmek bastiriyordu mide bulantimi o yüzden kustum geriye ekmek yedim paso. Sonuc boyle. Simdi yine ayniyim devamli ekmek yiyorum

Tatlim ben ilk bebegimde sutas reklamlarindaki ineklere aglamistim. Annelerine dogru kosuyorlar ya. Ahhhh bu hormonlar

Offfff okul vakti. Gidip hazirlanay. Bana iyi dersler sizlere keyifli haftasonlari diliyorum güzel anneler

Gormedim canm ins erkenden gelmez sabreder biraz daha ins gecmis olsun ya bari tamamlasa 36 . Haftaya kadar cigerleride iyice gelisir ins gelmez erkenden
İnşallah kuzum buarada biraz önce yaptım yapabildim :)) dün baya yorgundum ondan yapamadım sanırım

Canm dogumun mu basladi inmisse birde bugun kasim annelerinde okudum bunu yaparak dogumun olcagini anliyormussun
yok canım onu ben uzun zamandır çatı ağrısından yapamıyorum çok doğru bir yöntem değil

Kızz korkutma beni. Yapamadım yaa
korkma canım sen kendine dikkat et dinlen bol bol ben de yapamıyorum onu hem de uzun zamandır çatı ağrısı fena bende çünkü
hiç dikkat etmiyorum canım bu kadar takma onu kafaya eğer sadece sola yatılması gerekseydi doktorlar söylerdi bir tane bile doktor bu konuda uyarmıyor o yüzden rahat ol
Offfff okul vakti. Gidip hazirlanay. Bana iyi dersler sizlere keyifli haftasonlari diliyorum güzel anneler
haftasonu kursu mu veriyorsun canım

hormonlar artık iyice tavan yaptı canım ben de çok duygusalım dokunsalar ağlarım her şeye.doğumdan sonra da devam edecek bir de bu durum

Valla hic bir sey yapmadim kendi kendine gitti emzirirken dedi. Ben de emzirdim ohlumu 22 ayda ancak gitti kilolar. İnsallah bize de sirrin ne diye sorarlar. Cabucak veririz biz de kilolari
Ins canim bizde veririz birde o zaman bol bol su icicem su da iyi geliyormus ins emziririzde gider kilolarimiz bizimde şu odemler su tombullk gtse rahatlariz

İnşallah kuzum buarada biraz önce yaptım yapabildim :)) dün baya yorgundum ondan yapamadım sanırım
Canm kadnn dedigine gore yapamazsan dogum geliyormus demkki var daha. orda okudum yapamayanlar dogumu gelenlerden kanitlanmis yani sevndim ins zamannda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…