- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.201
Benim hep aşağıdaydı. Hiç yukarı çıkmadı. Kız bebeklerde karın aşağıda olur derler öyle oldu gerçekten. Annem beni 9 ay resmen kasıklarında taşımış.Göbekleriniz aşağıya inmeye başladı mı kızlar?
Tavuk yemeyi azalt canım çok zararlı. Ben ağzıma sürmedim 9 aydır. Onun yerine et ye balık ye. İlla tavuk yemek istiyorsan da hindi yiyebilirsin.Ette tavukta tuketiyorum cnm:) kizlar halaya cekrrmis ya gorumceme cok kizardm cok zayfsz dye kizim ona cekck galiba
Benim de aynen kasıklarmda hep ama oğlum:)) göbeğimin üstünde nerdeyse hiç hareket etmedi.Benim hep aşağıdaydı. Hiç yukarı çıkmadı. Kız bebeklerde karın aşağıda olur derler öyle oldu gerçekten. Annem beni 9 ay resmen kasıklarında taşımış.
Değişiyor demek ki canım. Benim de hep kasıklarımda yada alt karnımda. Göbeğim kocaman ama alt tarafta :)Göbeğim inmiş sayılmaz ama bebeğim göbeğimin
Benim de aynen kasıklarmda hep ama oğlum:)) göbeğimin üstünde nerdeyse hiç hareket etmedi.
Benim baya indi canım doktorum da bebeğin aşağı inmiş dedi zaten kontroldeGöbekleriniz aşağıya inmeye başladı mı kızlar?
Ben 62 hamile kaldim 78 kadar cktim adalet micnm ben o dedigindenim
ama gel gör ki mide bulantisi kusma yuzunden kilo hic almadim.verdiklerimi aldim sadece.72 ydim ilk ogrendigimde 73 e ulastim.
bende keske yeseydim icsedim 80 85 kilo olsaydim da bulanti kusmam olmasaydi diyorum.9 ay kusmak eziyet resmen
Hic sorma canm cekcek halalarina galiba bari huyu gecmeseSimdiki tavuklar antibiyotikli cnm hic bi yarari yok ve yenmesi önerilmiyor .et ve balik tuket. Bu arada neyi sevmezsen cocukta ona benziyor gercekten
Bana hemen arkadsnn sırrını sole canm bende yapim nasl vermis 11 kilo birde 2 haftada soktaym yaniAy canim bi arkadasim 2 hafta önce dogum yapti. İki haftada 11 kilo vermis. Sok oldum belki bizim de oyle olur hemencikten veririz kilolarimizi
Tavugun bu kadar zararli oldugunu bilmiyordum canm ya balikta et tuketyrdumda arrk daha fazla et tuketymTavuk yemeyi azalt canım çok zararlı. Ben ağzıma sürmedim 9 aydır. Onun yerine et ye balık ye. İlla tavuk yemek istiyorsan da hindi yiyebilirsin.
Canm dogumun mu basladi inmisse birde bugun kasim annelerinde okudum bunu yaparak dogumun olcagini anliyormussunBenim baya indi canım doktorum da bebeğin aşağı inmiş dedi zaten kontrolde
Canm dogumun mu basladi inmisse birde bugun kasim annelerinde okudum bunu yaparak dogumun olcagini anliyormussun
Ayy canım benim de kimse hamile olduğumu anlamıyor diye bozuluyorum. Gören doğum yaptın herhalde diyor. Otobüse binsem, hastaneye gitsem 3-4 aylıklara yer veriyorlar beni kimse iplemiyor. Tadını çıkar hamileliğinin. Bi hamile pozu veremeden doğuracağım gibi geliyor.Şu hamilelignde hicbr yeri şismeyip sadece karnı çıkan insanları kıskanıyorum benim masallah kalcam cikti omuzlarım genisledi bianda şoktayım moralimde bozuldu
Canm ben yaptim senn dogum geliyor galiba karnimda dustu dedin heralde arrk cocuk makata geliyor canm galiba sen dr git bence canmKızz korkutma beni. Yapamadım yaa
Senin ic karnin genis canm ondan cikmamis kiloda almamissin beni mmoralimi bozan disardaym yanmdan zayf insanlar geciyor benim kalca cikti onde gobek kollarim sisti disarda esimle gezmek istemyrm yannda dombili gbi duruyrm o yuzdn moralm bu konuda sifrAyy canım benim de kimse hamile olduğumu anlamıyor diye bozuluyorum. Gören doğum yaptın herhalde diyor. Otobüse binsem, hastaneye gitsem 3-4 aylıklara yer veriyorlar beni kimse iplemiyor. Tadını çıkar hamileliğinin. Bi hamile pozu veremeden doğuracağım gibi geliyor.
kusmaktan bin kat iyidir cnm daha bu sabah kustum yine.ah keske bende yiyebilsem oyle istahli cok ozledim o gunlerimi.dogumdan sonra duzelirim insallahBen 62 hamile kaldim 78 kadar cktim adalet mi
Canm ne guzel almamissin ya unluler gbi ben mide bulantisi hiv yasamadım ondan olabilir galiba habire yedik sonuc bole
Canım sen benim durumu bilmiyorsun sanırım bende sancı vardı gittik açılma olmuş 10 gündür yatıyorum. Dünde kontrolüm vardı iç rahim kapalı dedi doktorum dinlen dedi. Yazmıştım görmedin sanırımCanm ben yaptim senn dogum geliyor galiba karnimda dustu dedin heralde arrk cocuk makata geliyor canm galiba sen dr git bence canm
Iste senin durumunda ben olmak istyrm zayf sende benim durumumda adalet iste ama ikinciyi 5 sene sonra kesin yaparm tekrrdan ayn i seyleri yasamk zor :)))kusmaktan bin kat iyidir cnm daha bu sabah kustum yine.ah keske bende yiyebilsem oyle istahli cok ozledim o gunlerimi.dogumdan sonra duzelirim insallah
Gormedim canm ins erkenden gelmez sabreder biraz daha ins gecmis olsun ya bari tamamlasa 36 . Haftaya kadar cigerleride iyice gelisir ins gelmez erkendenCanım sen benim durumu bilmiyorsun sanırım bende sancı vardı gittik açılma olmuş 10 gündür yatıyorum. Dünde kontrolüm vardı iç rahim kapalı dedi doktorum dinlen dedi. Yazmıştım görmedin sanırım
Benim ara ara iniyor bi bakıyorum yine toparlanmisBenim göbeğim inmedi aşağı. Daha erken değil mi zaten ağaşı inmesi için.
cnm 9 ay kusmak istedigine emin misinIste senin durumunda ben olmak istyrm zayf sende benim durumumda adalet iste ama ikinciyi 5 sene sonra kesin yaparm tekrrdan ayn i seyleri yasamk zor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?