2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende muza baglıyorum canım bugüne kadar herşeyi yedim normal seyretti 2 hafta boyunca muz yedim çok sık almaya başlamıştık 2 haftada yarım kilo aldı bi dene bakalım bi dahaki kontorole kadar ☺☺☺
9 kasim randevu bakalm o zaman kadr her gun muz yiyecm ins alr benim kizda nstyede gircm ins iyi haberlerle ckarm:))

Telefonla birileriyle konuşmak zulum olmaya başladı artık çok nefes nefese kalıyorum :) uzun cümlelere veda etmem gerek

Şu hamilelignde hicbr yeri şismeyip sadece karnı çıkan insanları kıskanıyorum benim masallah kalcam cikti omuzlarım genisledi bianda şoktayım moralimde bozuldu

Şu hamilelignde hicbr yeri şismeyip sadece karnı çıkan insanları kıskanıyorum benim masallah kalcam cikti omuzlarım genisledi bianda şoktayım moralimde bozuldu
cnm ben o dedigindenim
ama gel gör ki mide bulantisi kusma yuzunden kilo hic almadim.verdiklerimi aldim sadece.72 ydim ilk ogrendigimde 73 e ulastim.
bende keske yeseydim icsedim 80 85 kilo olsaydim da bulanti kusmam olmasaydi diyorum.9 ay kusmak eziyet resmen

Ette tavukta tuketiyorum cnm:) kizlar halaya cekrrmis ya gorumceme cok kizardm cok zayfsz dye kizim ona cekck galiba
Simdiki tavuklar antibiyotikli cnm hic bi yarari yok ve yenmesi önerilmiyor .et ve balik tuket. Bu arada neyi sevmezsen cocukta ona benziyor gercekten

Kızlarrrr bebeklerinizin kilosu boyu nasıl gidiyor?
Özellikle dikkat ettiğiniz yediğiniz neler var, az kaldı hayırlısıyla inşallah sağlıkla alırız kucagımıza
32+6 da 2200gr di oglum kaşar ve et yiyorum ben bol bol elmanın etkisi var mı bilmem ama elma çok yiyorum

Ay canim bi arkadasim 2 hafta önce dogum yapti. İki haftada 11 kilo vermis. Sok oldum belki bizim de oyle olur hemencikten veririz kilolarimizi

Ben kusa kusa 12 kilo aldim canim. Oğlumda da dokuz ay kusup 16 kilo almistim. Drlar saskin kusmasam 30 kilo alcam sanirim

Benim göbeğim inmedi aşağı. Daha erken değil mi zaten ağaşı inmesi için.

Ben kusa kusa 12 kilo aldim canim. Oğlumda da dokuz ay kusup 16 kilo almistim. Drlar saskin kusmasam 30 kilo alcam sanirim
aa nasil oldu ki o
ben ilk 3 ay gunde 6 7 kere kusuyodum.havuc ayva falan yiyebiliyodum.12.haftadan sonra zofer almaya baslayinca 2 ye inmisti.bi kac yemek kasigi biseyler yiyebiliyodum.meyvelerle duruyodum daha cok.7 kilo vermistim onu geri aldim simdi.
istahim hic yok.yine herseyi yiyemiyorum ama yiyorum yine.agzimin tadi hic yok severek yemiyorum hic biseyi.
cok sasirdim sana.yiyip yiyip demi kusuyodun.ben hic yiyemiyodum ne yesem cikiyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…