2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Masallah canim cok sevindim aman dikkat et sende. Neden ilac vermedi bilmiyorum belki surekli gittigim icin olabilir sali gunu gidicem olmadi konusayim ben bunu

Ya iste insanlAr illa kendini kanitlicak bir sekilde ben biliyorum havalari. Sen kendini ve bebegini dudun canim bosver he de gec:)

Masallah canim cok sevindim aman dikkat et sende. Neden ilac vermedi bilmiyorum belki surekli gittigim icin olabilir sali gunu gidicem olmadi konusayim ben bunu
Tabi doktorun işine karışamayız ama durumunu sen daha iyi bilirsin. Sancı ağrı yoksa sorun yoktur.

Kızlar kaburga ağrısı olan varmı nasıl oturacağımı şaşırdım sürekli batma şeklinde rahatsız edici bi ağrı bunun için doktora da gitmek istemiyorum
Sağ kaburgam ağrıdan uyuşuyor artık canım çok çekiyorum gece gündüz farketmiyor

Ben hep ütülerim canım. Biz kendi kıyafetlerimizi de iç çamaşırına kadar ütüleriz. Havluları nevresimleri perdeleri bile ütülüyorum ben:)
Bebeğin kıyafetlerini 40 derecede yıkadım.

Benimde sağ kaburgam ve sırtım aynı anda ağrıyıp acıyor yatar yatmaz geçiyor artık 2 saatten fazla ayakta dolanamıyorum

hiç uğraşamam canım o kadar ben utuden nefret ederim . lazım olanları zor utuluyorum..ilk sefer ütülerim daha da ütülemem kızımda da hiç ütülemedim

aynen ben de hiç özel deterjan kullanmamıştım..2-3 ay sonra kendi kıyafetlerimizle yıkamaya başlamıştım

Kizlar memeden gelen sivi erken dogum riski midir acaba bugun ara ara az bisekilde geldi de. Ilk hamileligimide hic hatirlamadim.

Ben hep ütülerim canım. Biz kendi kıyafetlerimizi de iç çamaşırına kadar ütüleriz. Havluları nevresimleri perdeleri bile ütülüyorum ben:)
Bebeğin kıyafetlerini 40 derecede yıkadım.
ay cnm nasil vakit buluyorsun
ben hic birini utulemem normalde de

hiç uğraşamam canım o kadar ben utuden nefret ederim . lazım olanları zor utuluyorum..ilk sefer ütülerim daha da ütülemem kızımda da hiç ütülemedim
ben de hic utulemem kac derecede yikicaksin peki bebisin giysilerini cnm
ilkten 30 40 da falan yikayim siyorum da sonrasinda 60 la yikasak yeterli olur miki kusma lekeleri kaka lekeleri falan yoksa 90 da mi yikasam

Eşimle birlikte yapıyoruz ütüleri. 2 haftada 1 akşam ütü günümüzdür. Biriktiririz 2 hafta boyunca. Sonra ben gömlek pantolon tshirt ütülerim o da havlu nevresim gibi düz şeyleri :)
maşaAllah size Allah daim etsin inşaAllah canım

kızlar daha önce owli korse kullanan var mı? sezeryanda kullanılıyor mu? doğumdan yani sezeryan dan sonra ne zaman kullanılıyor? bilgisi olan var mı aranızda?

Kızlar iki gündür evi temizliyim kisliklari cikariyim derken yoruldum karnım taş gibi oluyor ve o an kasık ağrım oluyor belimde ağrıyor acile gitsem mi acaba yoksa beklemeli miyim ?

Kızlar iki gündür ayak bileklerim inanılmaz şişti çok kötü görünüyor var mı bu durum sizlerde de

ben de hic utulemem kac derecede yikicaksin peki bebisin giysilerini cnm
ilkten 30 40 da falan yikayim siyorum da sonrasinda 60 la yikasak yeterli olur miki kusma lekeleri kaka lekeleri falan yoksa 90 da mi yikasam
yok canım hepsi mahvolur yüksek derecede renklileri ben genelde 40 derecede yıkarım çeker yoksa ..öyle leke falan kalmıyor canım ek gıdaya geçince leke olmaya başlıyor o zaman da leke çıkarıcı kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…