- 6 Mayıs 2017
- 321
- 275
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.421
Masallah canim cok sevindim aman dikkat et sende. Neden ilac vermedi bilmiyorum belki surekli gittigim icin olabilir sali gunu gidicem olmadi konusayim ben bunuCanım ben adalat kullandığımdan beri iyiyim çok şükür. Karnım da rahatladı baya. Cuma günü beni nst için çağırmıştı sancı çıkmadı çok şükür. Haftan erkenmiş aslında neden kasılma için ilaç önermedi, merak ettim açıkçası.
Ya iste insanlAr illa kendini kanitlicak bir sekilde ben biliyorum havalari. Sen kendini ve bebegini dudun canim bosver he de gec:)insallah zamaninda gelir cnm bebis.
bende 3 yil sonra kavuscam insallah bebise.
ben zaten hamilelikte sinir stres tavanda.midem yuzunden hic kimseyi hic bi lafi kaldircak durumda degilim.hayatimda hic bu kadar psikolojik bozulmamisti.bi de insanlar boyle konusunca kendilerine yansitmiyorum ama icten ice sinirlerim zipliyo.
insanlar her bebegin huyunun farkli oldugunu unutuyo.
hatta bazilari mesela bi konuda benim bildigim biseye kendisi hayir oyle degil boyle diyerek beni duzeltmeye kalkip kendisini biliyor gosteriyor.cunku onun bi cocugu var benim yokya ben hic bisey bilemem.net diye bisey var acip acip okuyoruz neticede.
ama uykusydu gaziydi bunlari yasayarak ogreniyo zaten herkes her bebek farkli old.icin.
Tabi doktorun işine karışamayız ama durumunu sen daha iyi bilirsin. Sancı ağrı yoksa sorun yoktur.Masallah canim cok sevindim aman dikkat et sende. Neden ilac vermedi bilmiyorum belki surekli gittigim icin olabilir sali gunu gidicem olmadi konusayim ben bunu
Sağ kaburgam ağrıdan uyuşuyor artık canım çok çekiyorum gece gündüz farketmiyorKızlar kaburga ağrısı olan varmı nasıl oturacağımı şaşırdım sürekli batma şeklinde rahatsız edici bi ağrı bunun için doktora da gitmek istemiyorum
Ben hep ütülerim canım. Biz kendi kıyafetlerimizi de iç çamaşırına kadar ütüleriz. Havluları nevresimleri perdeleri bile ütülüyorum ben:)kizlar ilkten bebisin kiyafetlerini yikaip utuluyoruzya bu utuleme isini devam ettircekmisiniz.bu konuda ben uycami sanmiyorum.
ve bebek kiyafetlerini kac derecede yikamak lazim.
ilkten kendine aldiklarimi ve bebege aldiklarimi sadece beyaz sabunla makinada 30 da yikayi dusunuyorum.zaten kendime aldiklarik da pembe beyaz kizima aldiklarimizda hep pembe beyaz seklinde.pek renkli almak istemedim ikerde alicam
hiç uğraşamam canım o kadar ben utuden nefret ederim . lazım olanları zor utuluyorum..ilk sefer ütülerim daha da ütülemem kızımda da hiç ütülemedimkizlar ilkten bebisin kiyafetlerini yikaip utuluyoruzya bu utuleme isini devam ettircekmisiniz.bu konuda ben uycami sanmiyorum.
ve bebek kiyafetlerini kac derecede yikamak lazim.
ilkten kendine aldiklarimi ve bebege aldiklarimi sadece beyaz sabunla makinada 30 da yikayi dusunuyorum.zaten kendime aldiklarik da pembe beyaz kizima aldiklarimizda hep pembe beyaz seklinde.pek renkli almak istemedim ikerde alicam
aynen ben de hiç özel deterjan kullanmamıştım..2-3 ay sonra kendi kıyafetlerimizle yıkamaya başlamıştımben kızımda hiç almamıştım özel deterjan. bunda da almadım evde ne varsa onu kullanıyorum. ilk kiyafetlerini hepsini birden yıkadım ama doğduktan sonra kendi kiyafetlerimizle yıkamıştım çok acil olurda çok kaka yapmış olurda elde yıkadığım da çok olmuştu. bence nasıl alıştırırsan öyle gider.
Benim aylardır geliyor canım öyle bişey Yok çok normal korkma bulgur pilavı yiyince yatağa bile akıyor uyurken o dereceKizlar memeden gelen sivi erken dogum riski midir acaba bugun ara ara az bisekilde geldi de. Ilk hamileligimide hic hatirlamadim.
Aman iyi bari ya korktumBenim aylardır geliyor canım öyle bişey Yok çok normal korkma bulgur pilavı yiyince yatağa bile akıyor uyurken o derece
aliscam cnm artik yavas yavas bu laflara mecburYa iste insanlAr illa kendini kanitlicak bir sekilde ben biliyorum havalari. Sen kendini ve bebegini dudun canim bosver he de gec:)
ay cnm nasil vakit buluyorsunBen hep ütülerim canım. Biz kendi kıyafetlerimizi de iç çamaşırına kadar ütüleriz. Havluları nevresimleri perdeleri bile ütülüyorum ben:)
Bebeğin kıyafetlerini 40 derecede yıkadım.
ben de hic utulemem kac derecede yikicaksin peki bebisin giysilerini cnmhiç uğraşamam canım o kadar ben utuden nefret ederim . lazım olanları zor utuluyorum..ilk sefer ütülerim daha da ütülemem kızımda da hiç ütülemedim
Eşimle birlikte yapıyoruz ütüleri. 2 haftada 1 akşam ütü günümüzdür. Biriktiririz 2 hafta boyunca. Sonra ben gömlek pantolon tshirt ütülerim o da havlu nevresim gibi düz şeyleri :)ay cnm nasil vakit buluyorsun
ben hic birini utulemem normalde de
maşaAllah size Allah daim etsin inşaAllah canımEşimle birlikte yapıyoruz ütüleri. 2 haftada 1 akşam ütü günümüzdür. Biriktiririz 2 hafta boyunca. Sonra ben gömlek pantolon tshirt ütülerim o da havlu nevresim gibi düz şeyleri :)
yok canım hepsi mahvolur yüksek derecede renklileri ben genelde 40 derecede yıkarım çeker yoksa ..öyle leke falan kalmıyor canım ek gıdaya geçince leke olmaya başlıyor o zaman da leke çıkarıcı kullanırsınben de hic utulemem kac derecede yikicaksin peki bebisin giysilerini cnm
ilkten 30 40 da falan yikayim siyorum da sonrasinda 60 la yikasak yeterli olur miki kusma lekeleri kaka lekeleri falan yoksa 90 da mi yikasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?