- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.401
Canım kullandığın suda eriyen magnezyumun adı neBenimde ilk denemem ole oldu o suyu bitirene kadar mahvoldum:)) simdi az suyla iciyorum hapa cevrcm dr kontrolumde:)
Sivisi yok sanirim ben aldigimda 12 kusurdu fiyati yanlis hatırlamıyorsamDalanın fiyatı nekadar sıvısı yok değilmi
Efermag canmCanım kullandığın suda eriyen magnezyumun adı ne
Ya hamile kalmadan oncede cok zayifsin deyip moralimi bozuyorlardi:) yani elalemi memnun etmek imkansiz. Kilo falan umrumda degil hosuma bile gitti zaten kilo isi. Suan esimden siskoyum ama mutluyum valla yaaynen ya simdiden sinirlendirmeyi basariyorlar dogumdan sonra kim bilir neler duycaz.
hamileyiz hassas oluyoruz zatem bebegimizin sagligini dusunmekle geciyo gunlerimiz. sıkıntılarimiz var kimimizin erken dogun riski kimimizin mide sıkıntisı kimimisin agrilari..
en azindan doguma kadar biraz cenelerini tutsalar iyi olurdu
ayrica cok sacma emzirmekle de pekala kilo verirsin.
ben artik kimseye sezeryan istiyorum demiyorum.yoksa hemen basliyorlar normali daha iyi demeye.
biri de cikip demiyo ki bebegine insallah saglikla kavusursun butun sıkıntilarin gecer gider merak etme hersey yoluna girer zamanla falan filan...
varsa yoksa gazi olursa cok zor.uykusuzluga hazir ol biberona alistirma soyle yap boyle yap....
yahu biliyoruz evet uykusuz kalcaz gazi olcak vs.
heleki ben zaten hala uyuyamamisim reflüden cok da tın yani uykuya kafa tutuyorum resmen
Aynen oyle canim olumlu bir sey soyleyen yok olsa da dinlesek keske.Amiin canim insallah hepimizin duaasi oyle. Haklisin valla.son donemecte bende kimseyi kabul etmeyim artik iyice agirlastik. Heralde tahammul edilmiyor kimseye.
Aman canım dikkat et, inşallah zamanında kavuşursun yavruna. Kasılmalar için ilaca başlamış mıydın.Ya hamile kalmadan oncede cok zayifsin deyip moralimi bozuyorlardi:) yani elalemi memnun etmek imkansiz. Kilo falan umrumda degil hosuma bile gitti zaten kilo isi. Suan esimden siskoyum ama mutluyum valla yainsan kac defa hayatinda hamileligi tadar ki ustelik benimde 1,5 yil sonra oldu minik mucizem. Herkes cektigini kendi biliyor zaten zor zamanlardan geciyoruz en guzeli bizi uzecek kisilerden uzak durmak. Benim dogum her an olur gozuyle bakiliyor canim. 2 gun once yine hastaneye yattim kasilmalardan. Suan tek hedefimiz 34. Haftayi gecebilmek sonrasini bebegin durumuna gore karar vericez canim.
Amin canım hepimiz insallah. Ben iki gunde bir nst ye giriyorum canim surekli kontrol altindayim suan sadece magnezyum kullaniyorum bunun için ama kasilma cikarsa hastanede zaten ilac veriyorlar hemen. Doktorum dogsada korkma diyor tabi tutabildigimiz kadar tutmaya calisicaz dedi hakkimizda hayirlisi olsun. Sen nasilsin bir sikayetin yok insallahAman canım dikkat et, inşallah zamanında kavuşursun yavruna. Kasılmalar için ilaca başlamış mıydın.
Beni ishal yapan da efermag di. Galiba o sindirim sistemini bozuyor biraz. Sonra magnorm kullandim o daha iyi gelmisti. Kan ilacim kabiz gibi yapinca kendim isteyerek efermag a geri donus yapmistim :) suan baska bisey kullaniyorum boyle igrenc bir sey olamaz efermag ve magnorma kurban olayim yani o derece:)Efermag canm
Canım ben adalat kullandığımdan beri iyiyim çok şükür. Karnım da rahatladı baya. Cuma günü beni nst için çağırmıştı sancı çıkmadı çok şükür. Haftan erkenmiş aslında neden kasılma için ilaç önermedi, merak ettim açıkçası.Amin canım hepimiz insallah. Ben iki gunde bir nst ye giriyorum canim surekli kontrol altindayim suan sadece magnezyum kullaniyorum bunun için ama kasilma cikarsa hastanede zaten ilac veriyorlar hemen. Doktorum dogsada korkma diyor tabi tutabildigimiz kadar tutmaya calisicaz dedi hakkimizda hayirlisi olsun. Sen nasilsin bir sikayetin yok insallah
etki olarak muhakkak aynidir cnmAynidir diye dusunyrm folik asit gbi mesla folik asitlerinde mesala hepsi ayni markalari degisik
insallah zamaninda gelir cnm bebis.Ya hamile kalmadan oncede cok zayifsin deyip moralimi bozuyorlardi:) yani elalemi memnun etmek imkansiz. Kilo falan umrumda degil hosuma bile gitti zaten kilo isi. Suan esimden siskoyum ama mutluyum valla yainsan kac defa hayatinda hamileligi tadar ki ustelik benimde 1,5 yil sonra oldu minik mucizem. Herkes cektigini kendi biliyor zaten zor zamanlardan geciyoruz en guzeli bizi uzecek kisilerden uzak durmak. Benim dogum her an olur gozuyle bakiliyor canim. 2 gun once yine hastaneye yattim kasilmalardan. Suan tek hedefimiz 34. Haftayi gecebilmek sonrasini bebegin durumuna gore karar vericez canim.
Benim de birkaç haftadır fena kaburgam batıyor. Yemeklerden sonra iyice artıyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Katlanıcaz artık biraz daha.Kızlar kaburga ağrısı olan varmı nasıl oturacağımı şaşırdım sürekli batma şeklinde rahatsız edici bi ağrı bunun için doktora da gitmek istemiyorum
Benim de aynı. Felaket batma oluyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum canım da acımıyor değil. Dün çarşıya gittik eşimle araba mahvetti beni. Araba hopladıkça kaburgam battı ağlayacaktım neredeyseKızlar kaburga ağrısı olan varmı nasıl oturacağımı şaşırdım sürekli batma şeklinde rahatsız edici bi ağrı bunun için doktora da gitmek istemiyorum
Benimkinin adı magnorm suda eriyor Harika tadı var onu içince kendimi fanta içmiş gibi hissediyorum hep içesim geliyor şekerli asitli içecek içemediğim için gebelik şekerim var bana tadı çok güzel geliyorEfermag canm
Benimkide limonataya benziyorBenimkinin adı magnorm suda eriyor Harika tadı var onu içince kendimi fanta içmiş gibi hissediyorum hep içesim geliyor şekerli asitli içecek içemediğim için gebelik şekerim var bana tadı çok güzel geliyor
Ictin deme benim ilacı hapini alsaydn ya canm hap olrak dr solicem hap olrk iccem ben suda ki seyleri icmeye pek sevmiyorumBeni ishal yapan da efermag di. Galiba o sindirim sistemini bozuyor biraz. Sonra magnorm kullandim o daha iyi gelmisti. Kan ilacim kabiz gibi yapinca kendim isteyerek efermag a geri donus yapmistim :) suan baska bisey kullaniyorum boyle igrenc bir sey olamaz efermag ve magnorma kurban olayim yani o derece:)
Bana sadece tok iç dedi canımKızlar bu magnezyumu doktor bana gece yatmadan evvel icmemi söyledi. Tansiyonu düşürüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?