2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya hamile kalmadan oncede cok zayifsin deyip moralimi bozuyorlardi:) yani elalemi memnun etmek imkansiz. Kilo falan umrumda degil hosuma bile gitti zaten kilo isi. Suan esimden siskoyum ama mutluyum valla ya insan kac defa hayatinda hamileligi tadar ki ustelik benimde 1,5 yil sonra oldu minik mucizem. Herkes cektigini kendi biliyor zaten zor zamanlardan geciyoruz en guzeli bizi uzecek kisilerden uzak durmak. Benim dogum her an olur gozuyle bakiliyor canim. 2 gun once yine hastaneye yattim kasilmalardan. Suan tek hedefimiz 34. Haftayi gecebilmek sonrasini bebegin durumuna gore karar vericez canim.

Aman canım dikkat et, inşallah zamanında kavuşursun yavruna. Kasılmalar için ilaca başlamış mıydın.

Aman canım dikkat et, inşallah zamanında kavuşursun yavruna. Kasılmalar için ilaca başlamış mıydın.
Amin canım hepimiz insallah. Ben iki gunde bir nst ye giriyorum canim surekli kontrol altindayim suan sadece magnezyum kullaniyorum bunun için ama kasilma cikarsa hastanede zaten ilac veriyorlar hemen. Doktorum dogsada korkma diyor tabi tutabildigimiz kadar tutmaya calisicaz dedi hakkimizda hayirlisi olsun. Sen nasilsin bir sikayetin yok insallah

Beni ishal yapan da efermag di. Galiba o sindirim sistemini bozuyor biraz. Sonra magnorm kullandim o daha iyi gelmisti. Kan ilacim kabiz gibi yapinca kendim isteyerek efermag a geri donus yapmistim :) suan baska bisey kullaniyorum boyle igrenc bir sey olamaz efermag ve magnorma kurban olayim yani o derece:)

Canım ben adalat kullandığımdan beri iyiyim çok şükür. Karnım da rahatladı baya. Cuma günü beni nst için çağırmıştı sancı çıkmadı çok şükür. Haftan erkenmiş aslında neden kasılma için ilaç önermedi, merak ettim açıkçası.

insallah zamaninda gelir cnm bebis.
bende 3 yil sonra kavuscam insallah bebise.
ben zaten hamilelikte sinir stres tavanda.midem yuzunden hic kimseyi hic bi lafi kaldircak durumda degilim.hayatimda hic bu kadar psikolojik bozulmamisti.bi de insanlar boyle konusunca kendilerine yansitmiyorum ama icten ice sinirlerim zipliyo.
insanlar her bebegin huyunun farkli oldugunu unutuyo.
hatta bazilari mesela bi konuda benim bildigim biseye kendisi hayir oyle degil boyle diyerek beni duzeltmeye kalkip kendisini biliyor gosteriyor.cunku onun bi cocugu var benim yokya ben hic bisey bilemem.net diye bisey var acip acip okuyoruz neticede.
ama uykusydu gaziydi bunlari yasayarak ogreniyo zaten herkes her bebek farkli old.icin.

Kızlar kaburga ağrısı olan varmı nasıl oturacağımı şaşırdım sürekli batma şeklinde rahatsız edici bi ağrı bunun için doktora da gitmek istemiyorum
Benim de birkaç haftadır fena kaburgam batıyor. Yemeklerden sonra iyice artıyor. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Katlanıcaz artık biraz daha.

kizlar ilkten bebisin kiyafetlerini yikaip utuluyoruzya bu utuleme isini devam ettircekmisiniz.bu konuda ben uycami sanmiyorum.
ve bebek kiyafetlerini kac derecede yikamak lazim.
ilkten kendine aldiklarimi ve bebege aldiklarimi sadece beyaz sabunla makinada 30 da yikayi dusunuyorum.zaten kendime aldiklarik da pembe beyaz kizima aldiklarimizda hep pembe beyaz seklinde.pek renkli almak istemedim ikerde alicam

Kızlar kaburga ağrısı olan varmı nasıl oturacağımı şaşırdım sürekli batma şeklinde rahatsız edici bi ağrı bunun için doktora da gitmek istemiyorum
Benim de aynı. Felaket batma oluyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum canım da acımıyor değil. Dün çarşıya gittik eşimle araba mahvetti beni. Araba hopladıkça kaburgam battı ağlayacaktım neredeyse

Benimkinin adı magnorm suda eriyor Harika tadı var onu içince kendimi fanta içmiş gibi hissediyorum hep içesim geliyor şekerli asitli içecek içemediğim için gebelik şekerim var bana tadı çok güzel geliyor
Benimkide limonataya benziyor ama tadi kotu gelyr iste

Ictin deme benim ilacı hapini alsaydn ya canm hap olrak dr solicem hap olrk iccem ben suda ki seyleri icmeye pek sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…