2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende Hepsiburada da gördüm bakalım kargoda ücretsizmiş . Denemeyi düşünüyorum . Fiyatı biraz yüksekmiş keşke imdirime girse :)

Baby me aldım canım

Magnorm mu canım
Benimde çok midemi bulandırıyo sabah uyanınca ilk aklıma o geliyo strese giriyorum içicem diye ama mecburiyetten içiyorum bacak agrılarım çok var çünkü
mühendisinoğlunun yorumlarını görünce baby me dn biraz tereddüt ettim . Arkadaşlarım hep o markayı kullanıyordu gayet memnundu .

Etimatik aldım canım
Kafam karıştı :) herkes farklı markalar tercih etmiş. Etimatik de seçeneklerim arasında . Mühendisinoğlu da incelemiş yorumlar güzeldi . Teşekkür ederim canım fikir olsun

Reactions: 114
Kızlar süt arttırıcı olarak lactamil bitki çayını öneriyorlar. Ben alıp hastaneye de götürmeyi düşünüyorum. Deneyen var mı daha önce?
benım sutum vardı ama ordakı hemsireler yınede bır ısım soyleyım cay aldırıyorlardı . almadan once doktoruna da sorabıılirsin ne tavsıye eettıklerını

gunaydın hanımlar bende kıyafetlerı yıkadım sıvı deterjanı ebebekten almiştim beni acıkcası kokusu rahatsız ettı kuruyunca kokusu cıktı sayılır ama ben okadar cok oksurdugume gore hıcte ıyı bısey degıl gıbıme geldı

Kızlar deterjan konusunda bukadar şey yapmayın emin olun birkaç aya kadar kendi kıyafetlerinizle yıkatacaksınız uğraşmaya vaktiniz olmayacak hacişakir toz bebe sabun alın kalıntı bırakmıyor minicik minicik toz eriyip gidiyor yada evinizde hacışakir beyaz sabun varsa rendeleyin koyun çamaşırların içine yıkansın mis gibi

Ben kizimda haci sakir kullanmistim bunda da degisiklik olsun roxy alicam.

ben kızımda hiç almamıştım özel deterjan. bunda da almadım evde ne varsa onu kullanıyorum. ilk kiyafetlerini hepsini birden yıkadım ama doğduktan sonra kendi kiyafetlerimizle yıkamıştım çok acil olurda çok kaka yapmış olurda elde yıkadığım da çok olmuştu. bence nasıl alıştırırsan öyle gider.

Dr muayenesine akdr napim aradada olsa icoym bwri onemliyse ama icmek cok zor geliyor bana napcm bilmyrm magnezyum geciktiriyr mu dogumu bilmyrdm
Canım çok az suda eritip iç. Bende koca bardağa suyu doldurup içiyordum öğüre öğüre :) Doktora söyleyince çok az suda eritip iç dedi

Bende durunun sabun tozunu aldım yanlışlıkla dalan alacakken ☺☺ makinede yıkanabilen yıkadım çokta güzel yıkadı bebek gibi kokuyor bebegimin cicileri ☺☺ ben gittigi yere kadar bizim kıyafetlerden ayrı yıkıcam zaten az az yıkıyorum çamaşırlarımızı katlaması ütülemesi azken kolay oluyor o yüzden onunkileri ayrı yıkarım

Tamm iciym demekki ondan agrilarim oluyor bekleyim muayene gunune kadar ilaci degistririm artk hap yaparm olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…