- 11 Aralık 2017
- 229
- 99
- 98
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.381
Bende Hepsiburada da gördüm bakalım kargoda ücretsizmiş . Denemeyi düşünüyorum . Fiyatı biraz yüksekmiş keşke imdirime girse :)N11 den aldım canım minoris satıcısından ama kendi sayfasindan da alabilirsin anı fiyata geliyor cunku ve benim aldigimda kendi sayfasi gibi oluyor galiba n11 de de satışa sunmuşlar çünkü kargoda gelen adres kendi yerlerinin adresi
mühendisinoğlunun yorumlarını görünce baby me dn biraz tereddüt ettim . Arkadaşlarım hep o markayı kullanıyordu gayet memnundu .Baby me aldım canım
Magnorm mu canım
Benimde çok midemi bulandırıyo sabah uyanınca ilk aklıma o geliyo strese giriyorum içicem diye ama mecburiyetten içiyorum bacak agrılarım çok var çünkü
Kafam karıştı :) herkes farklı markalar tercih etmiş. Etimatik de seçeneklerim arasında . Mühendisinoğlu da incelemiş yorumlar güzeldi . Teşekkür ederim canım fikir olsunEtimatik aldım canım
Bunu duyduğuma sevindim . Bende granül kullanırsam Roxy dem yana tercihimi kullanırım sanırımGayet memnunum , hic kalıntı bırakmadı:)
Farklı markalar tercih eden var ama Çoğunluk roxy demiş . Bende bir roxy bi de minoris alıp karşılaştıracağım . Teşekkür ederim canım :)Dalan roxy aldım ben. Çok memnun kaldım.
benım sutum vardı ama ordakı hemsireler yınede bır ısım soyleyım cay aldırıyorlardı . almadan once doktoruna da sorabıılirsin ne tavsıye eettıklerınıKızlar süt arttırıcı olarak lactamil bitki çayını öneriyorlar. Ben alıp hastaneye de götürmeyi düşünüyorum. Deneyen var mı daha önce?
Ikisinden de aldim ben, uygundu fiyatlariBen daha hazırlamadım pijamamı gecelikmi aldın ben obadan karar veremedim hala
Ben kizimda haci sakir kullanmistim bunda da degisiklik olsun roxy alicam.Kızlar deterjan konusunda bukadar şey yapmayın emin olun birkaç aya kadar kendi kıyafetlerinizle yıkatacaksınız uğraşmaya vaktiniz olmayacak hacişakir toz bebe sabun alın kalıntı bırakmıyor minicik minicik toz eriyip gidiyor yada evinizde hacışakir beyaz sabun varsa rendeleyin koyun çamaşırların içine yıkansın mis gibi
Canım çok az suda eritip iç. Bende koca bardağa suyu doldurup içiyordum öğüre öğüre :) Doktora söyleyince çok az suda eritip iç dediDr muayenesine akdr napim aradada olsa icoym bwri onemliyse ama icmek cok zor geliyor bana napcm bilmyrm magnezyum geciktiriyr mu dogumu bilmyrdm
Tamm iciym demekki ondan agrilarim oluyor bekleyim muayene gunune kadar ilaci degistririm artk hap yaparm olmadiBeni de ishal yapiyordu onceki kullandigim marka doktorum gun asiri ic demisti. Tabi suan durum farkli igrenc bisey ama icmek zorundayim. Nst de kasilmalar cikti benim hastanede yattim magnezyum o kasilmalari engelliyor bu yuzden onemli. Zorla da olsa icmeye calismani oneririm.
Aynidir diye dusunyrm folik asit gbi mesla folik asitlerinde mesala hepsi ayni markalari degisikhepsi ayni mi bilmiyorum da benim ki icmeli degil yutmali
magosit cnm hap
Benimde ilk denemem ole oldu o suyu bitirene kadar mahvoldum:)) simdi az suyla iciyorum hapa cevrcm dr kontrolumde:)Canım çok az suda eritip iç. Bende koca bardağa suyu doldurup içiyordum öğüre öğüre :) Doktora söyleyince çok az suda eritip iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?