2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar iki gündür evi temizliyim kisliklari cikariyim derken yoruldum karnım taş gibi oluyor ve o an kasık ağrım oluyor belimde ağrıyor acile gitsem mi acaba yoksa beklemeli miyim ?
duzenlimyse git canım ama günde düzensiz aralıklarla oluyor ve sabahtan akşama kadar ara ara ise korkma

kızlar daha önce owli korse kullanan var mı? sezeryanda kullanılıyor mu? doğumdan yani sezeryan dan sonra ne zaman kullanılıyor? bilgisi olan var mı aranızda?
Canim ben ona internetten baktim da sezeryan dikisimi acitir gibi geldi .Suwen de bi tane gordum ama bel olcusune gore veriyoruz dedi gorevli .en iyisi dogum yapinca 10 gunlukken falan gidip alayim dedim

Eşimle birlikte yapıyoruz ütüleri. 2 haftada 1 akşam ütü günümüzdür. Biriktiririz 2 hafta boyunca. Sonra ben gömlek pantolon tshirt ütülerim o da havlu nevresim gibi düz şeyleri :)
esin kolaya kaciyormis cnm
nese yapiyoya en azindan o da biseydir
ben hic ama hic sevmiyorum cok eriniyorum soz konusu utü olunca.:)

Kızlar iki gündür evi temizliyim kisliklari cikariyim derken yoruldum karnım taş gibi oluyor ve o an kasık ağrım oluyor belimde ağrıyor acile gitsem mi acaba yoksa beklemeli miyim ?
canım bende aynı durumdayım bavulumu hazırladım anne yanı beşiği yıkadım beşik arabasını bi kısmı sildim yıkadım ev işi derken epey yoruldum ve kasıklarım ve belim ağrıyor. dinlen canım bebeğin hareketleri nasıl?

Canim ben ona internetten baktim da sezeryan dikisimi acitir gibi geldi .Suwen de bi tane gordum ama bel olcusune gore veriyoruz dedi gorevli .en iyisi dogum yapinca 10 gunlukken falan gidip alayim dedim
bende bilemedim ki suwen de ki külot şeklinde mi senin dediğin

Ben lansinoh tekli süt sağma makinası aldım. Daha önce doğum yapan arkadaşlarım mutlaka götür hastaneye dedi. Ben de koydum hastane çantama.
ben marka seçemedim mamojoo, avent ve lansinoh en çok kullanılanlar sanırım ama fiyatlara bakdım 200 tl üzeri oyüzden kullanan memnun olan arkadaşların tecrübesini sormak istedim, sen memnunsun ozaman

Kızlar bugun annemle eşim sağolsun tüm evi dip köşe temizledir . Tül perde cam kapı . Bi mutfak dolapları kLdı bide cekmeceler ayakkabılık falan onlarıds ben yavas yavas hallederim . Bebegın kıyafetleri zaten hazırdı , beşiğinin uyku setini falanda yıkadım ütüledim , valizimizde hazır . Bi tek bebişimiz eksik oda vaktiyle sağlıcakla gelsin inşallah :)

kakali bezleri elde once yikayip citileyip sonra makinaya atinca cikiyormu cnm
ben aldim simdiden leke cikarici baby me nin
ben kendimize beyazlara etimatik arti beyaz sabun kullaniyorim cok memnunum.bebegime de o sekilde kullancam ama kendimize kosla da atiyorum bazen lekeler icin on yikamaya bebege de kullansam bisey olur muki.
sonucta tüm deterjanlar kimyasal iceriyo yani.ne biliyim ektra leke cikarici aldim ama bi daha alirmiyim bilmiyorim.
kosla dan cekiniyorum cok mu agir olur diye ? alerji falan yapar mi
kendimizde beyazlari 60 da renklileri 40 da yikiyorum bebege de oyle yapiyim o zmn
bebek giysileride malum minicik makinam 8 kiloluk.kendimizinkilerle atsam bi sorun olur mu ki.illa onunkileri ayri bizimkini ayri mi atmam lazim ?

Hareketli çok şükür ama belimin ağrısından yürüyemiyorum canim

Ben de dun ayni sekilde is yaptim hatta buzdolabini cektim. Aksam bel agrisindan yuruyemiyordum. Karnim da sertlesti surekli. Sabaha iyiydim neyse ki, artik yorgunluga gelemiyoruz demek ki o kadar

A Albatross35 cnm benim de temizlik sonrasi aynisi oluyor.temizlikten sonra yorulup oturdugumda hatta kalkmakta zorlaniyorum dizlerim cok agriyor
eger erken dogum tehliken yoksa korkma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…