- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.441
duzenlimyse git canım ama günde düzensiz aralıklarla oluyor ve sabahtan akşama kadar ara ara ise korkmaKızlar iki gündür evi temizliyim kisliklari cikariyim derken yoruldum karnım taş gibi oluyor ve o an kasık ağrım oluyor belimde ağrıyor acile gitsem mi acaba yoksa beklemeli miyim ?
Canim ben ona internetten baktim da sezeryan dikisimi acitir gibi geldi .Suwen de bi tane gordum ama bel olcusune gore veriyoruz dedi gorevli .en iyisi dogum yapinca 10 gunlukken falan gidip alayim dedimkızlar daha önce owli korse kullanan var mı? sezeryanda kullanılıyor mu? doğumdan yani sezeryan dan sonra ne zaman kullanılıyor? bilgisi olan var mı aranızda?
hayırlı olsun sağlıcakla giyEki Görüntüle 2201425 kizlar kizlar pijama takimlarimi aldim cok sukur
Amin canım inşallahmaşaAllah size Allah daim etsin inşaAllah canım
esin kolaya kaciyormis cnmEşimle birlikte yapıyoruz ütüleri. 2 haftada 1 akşam ütü günümüzdür. Biriktiririz 2 hafta boyunca. Sonra ben gömlek pantolon tshirt ütülerim o da havlu nevresim gibi düz şeyleri :)
canım bende aynı durumdayım bavulumu hazırladım anne yanı beşiği yıkadım beşik arabasını bi kısmı sildim yıkadım ev işi derken epey yoruldum ve kasıklarım ve belim ağrıyor. dinlen canım bebeğin hareketleri nasıl?Kızlar iki gündür evi temizliyim kisliklari cikariyim derken yoruldum karnım taş gibi oluyor ve o an kasık ağrım oluyor belimde ağrıyor acile gitsem mi acaba yoksa beklemeli miyim ?
bende bilemedim ki suwen de ki külot şeklinde mi senin dediğinCanim ben ona internetten baktim da sezeryan dikisimi acitir gibi geldi .Suwen de bi tane gordum ama bel olcusune gore veriyoruz dedi gorevli .en iyisi dogum yapinca 10 gunlukken falan gidip alayim dedim
ben marka seçemedim mamojoo, avent ve lansinoh en çok kullanılanlar sanırım ama fiyatlara bakdım 200 tl üzeri oyüzden kullanan memnun olan arkadaşların tecrübesini sormak istedim, sen memnunsun ozamanBen lansinoh tekli süt sağma makinası aldım. Daha önce doğum yapan arkadaşlarım mutlaka götür hastaneye dedi. Ben de koydum hastane çantama.
kakali bezleri elde once yikayip citileyip sonra makinaya atinca cikiyormu cnmyok canım hepsi mahvolur yüksek derecede renklileri ben genelde 40 derecede yıkarım çeker yoksa ..öyle leke falan kalmıyor canım ek gıdaya geçince leke olmaya başlıyor o zaman da leke çıkarıcı kullanırsın
2 gündür böyle canimduzenlimyse git canım ama günde düzensiz aralıklarla oluyor ve sabahtan akşama kadar ara ara ise korkma
Hareketli çok şükür ama belimin ağrısından yürüyemiyorum canimcanım bende aynı durumdayım bavulumu hazırladım anne yanı beşiği yıkadım beşik arabasını bi kısmı sildim yıkadım ev işi derken epey yoruldum ve kasıklarım ve belim ağrıyor. dinlen canım bebeğin hareketleri nasıl?
çok mu yordun kendini canım. yarın da tatil doktorun cevap yazarsa sor istersen canım.Hareketli çok şükür ama belimin ağrısından yürüyemiyorum canim
Ben de dun ayni sekilde is yaptim hatta buzdolabini cektim. Aksam bel agrisindan yuruyemiyordum. Karnim da sertlesti surekli. Sabaha iyiydim neyse ki, artik yorgunluga gelemiyoruz demek ki o kadarKızlar iki gündür evi temizliyim kisliklari cikariyim derken yoruldum karnım taş gibi oluyor ve o an kasık ağrım oluyor belimde ağrıyor acile gitsem mi acaba yoksa beklemeli miyim ?
Aa öyle miymiş ben uyumadan içiyorum devam edeyim bariKızlar bu magnezyumu doktor bana gece yatmadan evvel icmemi söyledi. Tansiyonu düşürüyormuş.
Bende öyleyim canimBen de dun ayni sekilde is yaptim hatta buzdolabini cektim. Aksam bel agrisindan yuruyemiyordum. Karnim da sertlesti surekli. Sabaha iyiydim neyse ki, artik yorgunluga gelemiyoruz demek ki o kadar
numarası yokki canim devlet hastanesine gidiyorum ay ben bilmiyordum tatil oldugunu sözde hastaneye gidicektimçok mu yordun kendini canım. yarın da tatil doktorun cevap yazarsa sor istersen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?