2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok geçmiş olsun canım, erken doğum riski taşıyan birkaç arkadaş var, benim de riskim var ama serviks kısalığı nedeniyle genellikle. Az kaldı sayılır, inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz...
Sağol canım inşallah sanada geçmiş olsun inşallah vaktinde gelirler

evet ikinci zor oldu benim için de. kızıma hamileyken hiç sancı yoklamazdı çatı ağrısı falan yoktu ama bunda günlük bir iki kez sancı geliyor.hatta kızımdayken suni sancı bile etki etmediydi ilk serum bitmişti de..çatı ağrısını iki farklı doktora gidiyorum biri devlet biri özel ikisi de normal dedi ve hiç ilaç falan vermediler canım

aynen canım. hmm bilmiyorum ama progestan dan bir zarar gelmez diye düşünüyorum ben yatmadan alıyorum ve inan çok rahatlıyorum yoksa gece kızıma kalkamıyorum. istersen sen kendin sor progestan alsam olur mu diye. yoksa daha var ve daha da ağırlaşacağız yani açıkcası ben 38e kadar beklemek istemem bu bebiş biraz kilolu olacak ablasından ve 3 kiloyu geçmesin istiyorum aslında kızım beni çok yoruyor bi uzanamıyorum oda var 7 hafta daha nasıl dayanırım bence en geç 4 hafta sonra gelsin =)

Kizlar magnezyumu zorda olsa iciyorum ama bu sabah uyurken bacagniz uyusur agri girer ya o agri girdi çıglıgi bastım esim dogum geldi sandi ve kizlar o agri halen bacagmda var yasayn var mi bole ?

Eşim üçlü takım alıyor bana bunu beğendim nasıl sizce. İlk gün giyerim hastanede. Ffotoğraf işleri bitince çıkartır normal pijama giyerim :) bizim bu ilk olacak Allah nasip ederse. Devamı olursa kız erkek ikisinde de giyilir

Eklentiler

• B8D39D93-0F9D-42DA-A375-61EC8E732B86.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 109
  • 406BA6AF-D477-4329-9596-FB44C67C6DEA.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 105
Guzel cnm gule gule giy fiyati nedir bende daha alamadim

Ben de 3.takım olarak bunu aldım kızlar. İlk bu takımı giyeceğim. Aslında takım değil kendim takım yaptım. Diğer 2 takımım da gecelik ve sabahlık. Pijama almadım ben normalde de gecelik giyiyorum yaz kış.

Eklentiler

• 35295708-C7AE-4A5B-8FC9-48FC43DD2F12.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 102
  • 68ADE366-3A5E-4C97-B909-C0E4E8701350.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 99
  • 4F1442BD-DF37-4A58-A440-A73ECCC32640.webp
    6 KB · Görüntüleme: 99
  • E45AD4A8-656B-429B-BE9C-3D589AEE45AF.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 101
Güle güle giyin canm çok güzelmiş

oyy kıyamam canım ya evet kızım da gece kalacak mecburen babada kalmaz bensiz uyumuyor ve hastanede nasıl olacak bilmiyorum bi o gece beni düşündürüyor birde deli yatar benim kız =) senin yakının yok mu canım
Var cankm kayinvalide var. Annem de gelecek insallah ama .ilk dogumda genel anestezi almistim ayilamadim. O yuzden bebekle hic ilgilenemedim. Kayinvalidem bebekle ilgilendi. Annem kucuk bebekten korkar. Nasil olacak bu sefer bilemedim

Var cankm kayinvalide var. Annem de gelecek insallah ama .ilk dogumda genel anestezi almistim ayilamadim. O yuzden bebekle hic ilgilenemedim. Kayinvalidem bebekle ilgilendi. Annem kucuk bebekten korkar. Nasil olacak bu sefer bilemedim
Allah bir kolaylık verir canım. sen genel anestezi mi olacaksın

Eşim İstanbul dan aldı Kadıköy de bir mağaza adını bilmiyorum ama aşırı uyguna aldı. 80 lira bu takım. İnternette 270 lira aynısı
Gule gule giy.
Benim aldigim magaza bu Marilyn adi. Internette indirimi yok ama magazasinda vardi gecen ay devam ediyor demek ki. Kalitesi de guzel urunlerin

rahatlatıyor mu peki geçiriyor mu o ağrıyı..normal doğum mu canım senin 4e kadar rahat doğar merak etme

Kizlar magnezyumu zorda olsa iciyorum ama bu sabah uyurken bacagniz uyusur agri girer ya o agri girdi çıglıgi bastım esim dogum geldi sandi ve kizlar o agri halen bacagmda var yasayn var mi bole ?
olmaz mi canım hemen hemen hepimizde var ben magnezyum da kullanmıyorum ..sen de normal doğum düşünüyorsan fazla kullanma artık doğum yaklaşıyor

Çatı ağrısı dediğiniz nasıl oluyor hanımlar
bacakla vajinanın birleşme kemikleri canım. benim çok ağrıyor yurumemi bile zorlaştırıyor fena ağrıyor ilk ayağa kalkık basınca özellikle

ben en azından geceleri uyuyabiliyorum yani gece yatmadan alıyorum bir tane rahatlatıyor canım ama bu sefer bel ağrısı çıktı ortaya :/ sen magnezyum da al canım ben kalsiyum bile alıyorum. sen hangi ilaçları kullanıyorsun

lina0156 cnım benim sezeryan olacak malesef. yok kız deme öyle 4 kilo naparsın =) iri bebek olmasın kızım 2170gr doğdu ya bana çok büyük gelir =) ama sağlığı yerinde olsunda napalım evlat evlatdır

lmaz mi canım hemen hemen hepimizde var ben magnezyum da kullanmıyorum ..sen de normal doğum düşünüyorsan fazla kullanma artık doğum yaklaşıyor
Hergun sayenizden yeni seyler ogreniyorum normal dogum dusunuyrm dusunenler kullanmasin mi cnm bilmyrdm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…