- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.521
Sağol canım inşallah sanada geçmiş olsun inşallah vaktinde gelirlerÇok geçmiş olsun canım, erken doğum riski taşıyan birkaç arkadaş var, benim de riskim var ama serviks kısalığı nedeniyle genellikle. Az kaldı sayılır, inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz...
evet ikinci zor oldu benim için de. kızıma hamileyken hiç sancı yoklamazdı çatı ağrısı falan yoktu ama bunda günlük bir iki kez sancı geliyor.hatta kızımdayken suni sancı bile etki etmediydi ilk serum bitmişti de..çatı ağrısını iki farklı doktora gidiyorum biri devlet biri özel ikisi de normal dedi ve hiç ilaç falan vermediler canımaynen canım çatı ağrısı için bana progestan vermişti doktor 1 aydır kullanıyorum 38e kadar devam dedi. bilmiyorum canım ikincisi çok daha zormuş ilkinde hiç birşeyim yoktu. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah bebişlerimizi se sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
aynen canım. hmm bilmiyorum ama progestan dan bir zarar gelmez diye düşünüyorum ben yatmadan alıyorum ve inan çok rahatlıyorum yoksa gece kızıma kalkamıyorum. istersen sen kendin sor progestan alsam olur mu diye. yoksa daha var ve daha da ağırlaşacağız yani açıkcası ben 38e kadar beklemek istemem bu bebiş biraz kilolu olacak ablasından ve 3 kiloyu geçmesin istiyorum aslında kızım beni çok yoruyor bi uzanamıyorum oda var 7 hafta daha nasıl dayanırım bence en geç 4 hafta sonra gelsin =)evet ikinci zor oldu benim için de. kızıma hamileyken hiç sancı yoklamazdı çatı ağrısı falan yoktu ama bunda günlük bir iki kez sancı geliyor.hatta kızımdayken suni sancı bile etki etmediydi ilk serum bitmişti de..çatı ağrısını iki farklı doktora gidiyorum biri devlet biri özel ikisi de normal dedi ve hiç ilaç falan vermediler canım
Guzel cnm gule gule giy fiyati nedir bende daha alamadimEşim üçlü takım alıyor bana bunu beğendim nasıl sizce. İlk gün giyerim hastanede. Ffotoğraf işleri bitince çıkartır normal pijama giyerim :) bizim bu ilk olacak Allah nasip ederse. Devamı olursa kız erkek ikisinde de giyilir
Eşim İstanbul dan aldı Kadıköy de bir mağaza adını bilmiyorum ama aşırı uyguna aldı. 80 lira bu takım. İnternette 270 lira aynısıGuzel cnm gule gule giy fiyati nedir bende daha alamadim
Güle güle giyin canm çok güzelmişEşim üçlü takım alıyor bana bunu beğendim nasıl sizce. İlk gün giyerim hastanede. Ffotoğraf işleri bitince çıkartır normal pijama giyerim :) bizim bu ilk olacak Allah nasip ederse. Devamı olursa kız erkek ikisinde de giyilir
Supermis fiyati hangi markaEşim İstanbul dan aldı Kadıköy de bir mağaza adını bilmiyorum ama aşırı uyguna aldı. 80 lira bu takım. İnternette 270 lira aynısı
Var cankm kayinvalide var. Annem de gelecek insallah ama .ilk dogumda genel anestezi almistim ayilamadim. O yuzden bebekle hic ilgilenemedim. Kayinvalidem bebekle ilgilendi. Annem kucuk bebekten korkar. Nasil olacak bu sefer bilemedimoyy kıyamam canım ya evet kızım da gece kalacak mecburen babada kalmaz bensiz uyumuyor ve hastanede nasıl olacak bilmiyorum bi o gece beni düşündürüyor birde deli yatar benim kız =) senin yakının yok mu canım
Allah bir kolaylık verir canım. sen genel anestezi mi olacaksınVar cankm kayinvalide var. Annem de gelecek insallah ama .ilk dogumda genel anestezi almistim ayilamadim. O yuzden bebekle hic ilgilenemedim. Kayinvalidem bebekle ilgilendi. Annem kucuk bebekten korkar. Nasil olacak bu sefer bilemedim
Bunun aynısı canım mağazada indirim varmış. Kaliteli güzel diyor eşim malı içinSupermis fiyati hangi marka
Gule gule giy.Eşim İstanbul dan aldı Kadıköy de bir mağaza adını bilmiyorum ama aşırı uyguna aldı. 80 lira bu takım. İnternette 270 lira aynısı
rahatlatıyor mu peki geçiriyor mu o ağrıyı..normal doğum mu canım senin 4e kadar rahat doğar merak etmeaynen canım. hmm bilmiyorum ama progestan dan bir zarar gelmez diye düşünüyorum ben yatmadan alıyorum ve inan çok rahatlıyorum yoksa gece kızıma kalkamıyorum. istersen sen kendin sor progestan alsam olur mu diye. yoksa daha var ve daha da ağırlaşacağız yani açıkcası ben 38e kadar beklemek istemem bu bebiş biraz kilolu olacak ablasından ve 3 kiloyu geçmesin istiyorum aslında kızım beni çok yoruyor bi uzanamıyorum oda var 7 hafta daha nasıl dayanırım bence en geç 4 hafta sonra gelsin =)
olmaz mi canım hemen hemen hepimizde var ben magnezyum da kullanmıyorum ..sen de normal doğum düşünüyorsan fazla kullanma artık doğum yaklaşıyorKizlar magnezyumu zorda olsa iciyorum ama bu sabah uyurken bacagniz uyusur agri girer ya o agri girdi çıglıgi bastım esim dogum geldi sandive kizlar o agri halen bacagmda var yasayn var mi bole ?
bacakla vajinanın birleşme kemikleri canım. benim çok ağrıyor yurumemi bile zorlaştırıyor fena ağrıyor ilk ayağa kalkık basınca özellikleÇatı ağrısı dediğiniz nasıl oluyor hanımlar
ben en azından geceleri uyuyabiliyorum yani gece yatmadan alıyorum bir tane rahatlatıyor canım ama bu sefer bel ağrısı çıktı ortaya :/ sen magnezyum da al canım ben kalsiyum bile alıyorum. sen hangi ilaçları kullanıyorsunrahatlatıyor mu peki geçiriyor mu o ağrıyı..normal doğum mu canım senin 4e kadar rahat doğar merak etme
olmaz mi canım hemen hemen hepimizde var ben magnezyum da kullanmıyorum ..sen de normal doğum düşünüyorsan fazla kullanma artık doğum yaklaşıyor
bacakla vajinanın birleşme kemikleri canım. benim çok ağrıyor yurumemi bile zorlaştırıyor fena ağrıyor ilk ayağa kalkık basınca özellikle
Hergun sayenizden yeni seyler ogreniyorum normal dogum dusunuyrm dusunenler kullanmasin mi cnm bilmyrdm yalmaz mi canım hemen hemen hepimizde var ben magnezyum da kullanmıyorum ..sen de normal doğum düşünüyorsan fazla kullanma artık doğum yaklaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?