2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yok ya öyle kocaman bir şey olmuyorlar senin ilki minyon olduğu için sana öyle geliyor ..benim kızım maşallah 3700gr doğmuştu öyle kocaman bir bebek değildi yani
önemli olan sağlıklı olmaları canım

Hergun sayenizden yeni seyler ogreniyorum normal dogum dusunuyrm dusunenler kullanmasin mi cnm bilmyrdm ya
yani doktor değilim tabi ama şöyle düşünüyorum magnezyum kasılmayı önlüyor sonuçta e doğumda da kasılma lazım..ilk hamileliğimde kullandım suni sancı bile kasamamıştı beni
ben acaba ondan mi diyorum kendimce böyle düşündüm yani

Allah bir kolaylık verir canım. sen genel anestezi mi olacaksın
Bu sefer genel istemiyorum. Ama spinalde de korkarmiyim bilmiyorum. Aslinda bu ikinci sezeryanim olacagi icin her halükarda korkarim ama bence spinal daha iyi olur en azindan bebegimi kucagima hemen alabilirim. Anesteziyi daha kolay atarim diyorum. Drumla konustum spinal anestezi yapalim ddedi ama daha tarih belli degil hayirlisi bbakalim az kaldi

demir ilacı hariç hicbir şey kullanmıyorum canım..doğal ilerlemek istiyorum ilaçlar da kimyasal sonuçta

demir ilacı hariç hicbir şey kullanmıyorum canım..doğal ilerlemek istiyorum ilaçlar da kimyasal sonuçta
Ben de aynı fikirdeyim canım. Başlarda folik asit kullandım sadece sonrasında hiç bir ilacı içmedim. Demir içerim diyordum ama ona da alerjim olduğu için içemedim. İlaçlar hem kimyasal hem bir sürü yan etkisi var hem de benim iştahımı kesiyor çoğu. Meyve sebze et ve süt ürünleri orantılı yemeye çalışıyorum

Bende yataktan kalkarken soldan sağa dönüyorum. Dönme esnasında Sırt üstü pozisyona gelince karnımda felaket acı hissediyorum. Sırt üstü hiç mi yatmıyorsun derseniz yatıyorum aslında ama niye öyle oluyor anlamadım

erken geldi ya kızım 35 haftalık evet birde minyon idi ama şükür küvöze girmemişti. aynen en önemli sağlık canım

hayırlısı olsun canım bende hiç konuşmadım anestezi konusunda ben bel ağrısından korkuyorum

ooo maşaAllah kan değerlerin vitamin değerlerin iyiyse sıkıntı olmaz inşaAllah canım benim normalde de kramplarım olut magnezyum kullanırım her adet görmeden 1 hafta önceden

Haha allah iyiligini versin sırf o yuzden kullanmiyormusun bende kullanmiyordumda dun kullaniyim dedim :) sonra noldu normal dogum yaptn simdu kullanmiyorsun dr birsey olur mu dedi mi

ruhum_mavi sezson lina0156 anladım ne demek istediğinizi ama benim hiç o kısımda ağrım yok iyi mi kötü mü bilemedim şimdi
Ben doktoruma sormuştum. Pelvik ağrısı deniyormuş. Hamilelerin yüzde 60-70’inde olurmuş. Demek ki kalan 30-40’ında olmuyor canım:) normal yani endişelenme. Şanslılardansın demek ki.

Reactions: 114
Benim 4-5 aydır kafası aşağıda canım. O yüzden çatı ağrım da erken başladı. Baya sancılı geçti bu süreç. Artık alıştım:)
Ben bir aya yakındır çekiyorum son haftalarda inanılmaz arttı. Normal doğum mu düşünüyorsun canım bebeğin aşağı inmesi doğum anı için iyi bişey sanırım. Ama öncesi için sıkıntı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…