- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.561
En az ağrı sızıyla atlatırız inşallah süreci. Ayakların aşağıda olması da fena tepinince ağrı yapar :) dönmesine sevindim canımİnmedi sanırım öyle bir görüntü yok sadece döndü kafası aşağıda yani
Sezeryan olacağım canm. Bebeğim aşağı inmedi aslında. Kafası aşağı doğru sadece.Ben bir aya yakındır çekiyorum son haftalarda inanılmaz arttı. Normal doğum mu düşünüyorsun canım bebeğin aşağı inmesi doğum anı için iyi bişey sanırım. Ama öncesi için sıkıntı :)
A öyle mi aşağıda diyince hepten indi sandım benim haftaya göre zamanın daha var erken doğum mu diye düşündüm ama korkutmak istemedim :) sağlıkla gelsin miniğin inşallah ❤Sezeryan olacağım canm. Bebeğim aşağı inmedi aslında. Kafası aşağı doğru sadece.
Yok yok canm inmedi aşağı:) ama kafası hamileliğimin başından beri hep aşağıdaydı doğum pozisyonunda bekliyor yani kızım :)A öyle mi aşağıda diyince hepten indi sandım benim haftaya göre zamanın daha var erken doğum mu diye düşündüm ama korkutmak istemedim :) sağlıkla gelsin miniğin inşallah ❤
Ben8m korkum bianda gelirse agdada yapmamissam yanarmKızlar son ağdanızı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Biz doğumu 39+2 olarak planlıyoruz ve ben ondan önceki haftasonu hem hamama gider güzel bir kese yaptırırım, vücudum yumuşar, rahatlarım hem de ağdamı yaptırırım diye düşünüyordum. Ama şimdi ya erken bir tarihte sancım gelirse diye korkuyorum. Buarada ben hamilelikten önce her ay mutlaka hamama giderdim. Hamile kaldığımdan beri hiç gidemedim tabii ki. Kendimi acayip pis hissediyorum doğumdan önce mutlaka gitmem lazım
Ya işte ben de ondan korkuyorum. Çantayı falan hazırladık da bu ağda işini nasıl çözcez bilmiyorumBen8m korkum bianda gelirse agdada yapmamissam yanarmbende bugun dusundum normalde agda yapmiyordm ama yapicam artik mecburi :)
Ben minder aldım canım. Minderle yastık takım. Pusetin ana kucağının bebek arabasının altına misafirliğe gittin yatıracağın yerin altına her yere seriyorsun. Çok kullanışlı dediler civilde 35 tl ye vardı aldım gitti :)Kizlar bebek alt acma minderi aldiniz mi? Nasil birsey aldiniz? Ya da alacak misiniz? Bu kullan atlari demiyorum pofuduk minder gibi olanlari diyorum.
Bir de biberon fircasi? Sterilazatör? =)
Sen cantayi hazrlamissin bende o da yok dogum istanbulda olcak bebegn esyalri istan lda ben izmrdeym brda olursa yandmYa işte ben de ondan korkuyorum. Çantayı falan hazırladık da bu ağda işini nasıl çözcez bilmiyorum
Kuzum keşke çanta yanında olsaydı. Allah korusun acil bi durumda hazır olmuş olurdu. Ha bi sıkıntı olmazsa da çantayı alır İstanbul a gidersin zamanı gelince :)Sen cantayi hazrlamissin bende o da yok dogum istanbulda olcak bebegn esyalri istan lda ben izmrdeym brda olursa yandmvallahi bacım sen yap simdiden olmadi ole acil olur jilet artk yaparz napalm
ben evde kullan atlardan kullanmıştım hep ve epey gidiyordu. bebek bakım çantasından çıkanlar iyi yıkayabiliyorsun naylonsu (benimki lässig markadan) ince değil. bu havlu veya kumaşdan olanı gördüğümden beri sevmiyorum ve saçma geliyor bi kirlendimi nolacak makinaya at eee kurudu etti derken nolacak. ben onu tercih etmedim canım.Kizlar bebek alt acma minderi aldiniz mi? Nasil birsey aldiniz? Ya da alacak misiniz? Bu kullan atlari demiyorum pofuduk minder gibi olanlari diyorum.
Ben de hem bel agrisindan hem bas aagrisindan hem de igneden korkuyirum. Geriye ne kaldiysahayırlısı olsun canım bende hiç konuşmadım anestezi konusunda ben bel ağrısından korkuyorum
Bir.Kızlar son ağdanızı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Biz doğumu 39+2 olarak planlıyoruz ve ben ondan önceki haftasonu hem hamama gider güzel bir kese yaptırırım, vücudum yumuşar, rahatlarım hem de ağdamı yaptırırım diye düşünüyordum. Ama şimdi ya erken bir tarihte sancım gelirse diye korkuyorum. Buarada ben hamilelikten önce her ay mutlaka hamama giderdim. Hamile kaldığımdan beri hiç gidemedim tabii ki. Kendimi acayip pis hissediyorum doğumdan önce mutlaka gitmem lazım
Cnm hamilelikte hamama gidilebiliyor mu druna sordun muKızlar son ağdanızı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. Biz doğumu 39+2 olarak planlıyoruz ve ben ondan önceki haftasonu hem hamama gider güzel bir kese yaptırırım, vücudum yumuşar, rahatlarım hem de ağdamı yaptırırım diye düşünüyordum. Ama şimdi ya erken bir tarihte sancım gelirse diye korkuyorum. Buarada ben hamilelikten önce her ay mutlaka hamama giderdim. Hamile kaldığımdan beri hiç gidemedim tabii ki. Kendimi acayip pis hissediyorum doğumdan önce mutlaka gitmem lazım
Bana hamam işi doğuma sebep olur gibi geliyorBir.
Cnm hamilelikte hamama gidilebiliyor mu druna sordun mu
Ben silvermom dusunuyorum fiyati nispeten daha uygunsilverette alan var mı aranızda? kaça aldınız? veya daha önce kullanan var mı?
Tatlim ben ilk oglumda 3 tane biberon aldim oglum bibebiberon da emzik de kullanmadi. Bence bi dogsun duruma gore sterizator ya da biberon temizleyici al derimKizlar bebek alt acma minderi aldiniz mi? Nasil birsey aldiniz? Ya da alacak misiniz? Bu kullan atlari demiyorum pofuduk minder gibi olanlari diyorum.
Vallahi olursa cnm yandm ne gecelik aldm kendme ne terlik tek bebegn hastane ckisi var olmadi hastaneye gidersm esime solerm gider hepsini alir artk istanbldan esyalri gondermelerni solerm :)Kuzum keşke çanta yanında olsaydı. Allah korusun acil bi durumda hazır olmuş olurdu. Ha bi sıkıntı olmazsa da çantayı alır İstanbul a gidersin zamanı gelince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?