2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de hem bel agrisindan hem bas aagrisindan hem de igneden korkuyirum. Geriye ne kaldiysa
ben 2 sene yaşadım bel ağrısını sırt üstü yatamadım ağlayarak yattım hep. anesteziyi yapan mı iyi yapamadı ben ürktüm o an biraz geri çekildim ondan mı yoksa bünyem mi kaldırmadı hiç bilmiyorum

Daha ne bebegin çamaşırlarını yikadim ne kendi cantami hazırladım. Allah korusun acil bsy olursa bomboş gidicem herhalde izne cikinca baslicam yavas yavas. Calisirken aksam bsy yapmaya mecalim kalmıyor

Kizlar bebek alt acma minderi aldiniz mi? Nasil birsey aldiniz? Ya da alacak misiniz? Bu kullan atlari demiyorum pofuduk minder gibi olanlari diyorum.
Bir de biberon fircasi? Sterilazatör? =)
Canm minder gibi olanlardan almayacağım. Pofuduk tek kullanımlıklardan kullanacağım. Ama zaten onlar tek kullanımlık olmuyor. Kaka falan bulaşmadığı sürece epey kullanıyorsun. Biberon fırçası aldım e-bebekten. Strilizatör almayacağın. Biberon, emzik ve süt sağma makinasının aparatlarını 10 dk kaynattım. Baya steril oldu:) bundan sonra da öyle yaparım.

ruhum_mavi @sezson lina0156 anladım ne demek istediğinizi ama benim hiç o kısımda ağrım yok iyi mi kötü mü bilemedim şimdi
iyi bir şey canım çünkü çok kötü bir ağrı yürürken ağrıyor yatakta dönerken ağrıyor her şekil ağrıyor yani..geçen arkadaş dedi hocam daha sabahtan iyi görünmüyorsunuz yürüyüşümüze falan iyi değil dedi .günlük hayatı etkiliyor yani

Sen cantayi hazrlamissin bende o da yok dogum istanbulda olcak bebegn esyalri istan lda ben izmrdeym brda olursa yandm vallahi bacım sen yap simdiden olmadi ole acil olur jilet artk yaparz napalm
Ay senin de fenaymış:)) Allah korusun acil olmasın hepimizin zamanında gelsin inşallah :)

Haha allah iyiligini versin sırf o yuzden kullanmiyormusun bende kullanmiyordumda dun kullaniyim dedim :) sonra noldu normal dogum yaptn simdu kullanmiyorsun dr birsey olur mu dedi mi
yok işte normal doğum yapamadım malesef 42. haftada hiç sandım olmayınca ve günümde geçince suni sancıyla başlatmak istediler doğumu o da ise yaramadı sonra sezaryen oldum ..zaten az kaldı doğuma da şimdi de çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum kimyasal diye idare ediyorum öyle

Canım 37-38 de yaptırırım diye düşünüyodum. benim zaten geç çıkıyor daha önce güzellik merkezinde çallıştım 3-4 seans lazere girmiştim çalışırken. varla yok arası gibi çıkıyo. inşallah temiz zamanımızda olur doğumumuz acile gelmez.
cuma günü ağdaya gidecektim pazartesi gece bir sancım tuttu salı günü sabah kalkar kalkmaz doktora gitmek zorunda kaldım. çalıştığım için öğleden sonra izin vermiyolar ne işin varsa sabahtan hallet diyolar sabah sabah ağdacı da bulamadım. mecbur jiletle aldım. şu an kaşıntıdan ölüyorum. sürekli jiletle alanlar var nasıl dayanıyolar bilmiyorum.

Bir.

Cnm hamilelikte hamama gidilebiliyor mu druna sordun mu
Canm hamilelikte gidilemiyor tabii ki. Rahim gevşemesine sebep oluyor. Erken doğuma neden olur. O yüzden gitmedim hiç. Ama son hafta hamam öneriliyor zaten. Doğumu kolaylaştırıyor. Benim arkadaşlarımın hepsi gitti son hafta. Çok uzun kalmam zaten çabukca yıkanır çıkarım.

ooo maşaAllah kan değerlerin vitamin değerlerin iyiyse sıkıntı olmaz inşaAllah canım benim normalde de kramplarım olut magnezyum kullanırım her adet görmeden 1 hafta önceden
çok şükür canım sadece demir düşük çıkıyor onu da mecbur kullanıyorum o yüzden

Ben de hiç jilet sürmedim. Lazere ben de gitmiştim o yüzden az çıkıyor ama yine de bir ağda gerekir. Heralde 37-38’de yaptırırım ben de. Öncesinde yaptırsam o zamana yine çıkacak ama kısa olacak alınamayacak falan. Aman zor işler. Her şeyi düşünmekten kafayı yicem:)

Ikinciside sezaryan olcak heralde cnm o kotu normal dogum olamiyorsun sezaryan oldgnda bende icmiym o zaman zaten icmek istemyrdm bahane oldu:)

aynen sorma. Ben neler neler düşünüyorum bilsen sıyırcam artık kafayı :) Bi kaç kişiden duydum. doğum sırasında ıkınırken yanlışlıkla kakasını yapmış :)))) Aklıma geldikçe kendimden geçiyorum çok korkutucuuuu :)

Evet ya bu çok sık olan bir şeymiş:) ama doktorlar normal karşılıyormuş zaten.

Suwenin internet sitesinden alışveriş yapabilen oldumu. Sipariş vermeye çalışıyorum kart bilgilerini girşnce sayfa hata veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…