- 22 Kasım 2010
- 11.303
- 20.258
- 598
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #29.601
Gumus dezenfekte edilemedigi icin 2.el olayina sicak bakmıyorum pek. Fiyatı da tuzlu evet. Krem ve gogus kalkanına da karar verebilirim her an.ikinci el alınsa nasıl olır acaba diye düşünüyorum çünkü 300tl yani
Ay istediği kadar karşılasın ben o an kaza olcak diye korkudan ıkınamabilirim bile. çok korkuyoruummmmEvet ya bu çok sık olan bir şeymiş:) ama doktorlar normal karşılıyormuş zaten.
Benim kizimdan kalma ikeadan aldigim sismeli alt acmam var. Cok uzun sure kullandim cok rahat bisey tavsiye ederim. Ayrica pofuduk olmayan alti alez seklinde uzeri yumusak dokulu havlu gibi olan bir alt acmam var onuda doktor kontrolunde yada avmlerin alt degistirme yerlerinde kullaniyorumKizlar bebek alt acma minderi aldiniz mi? Nasil birsey aldiniz? Ya da alacak misiniz? Bu kullan atlari demiyorum pofuduk minder gibi olanlari diyorum.
Bir de biberon fircasi? Sterilazatör? =)
Canim bende bakiyorum o siteye hangi markanindi kisa gelen bi bakim ona gore aliyim bende . Digeri hangi marka.Bu arada lohusasepetinden aldigim gecelik takimlarini merak edenler olmustu. Ikisinden de memnun kaldim ama birini boyu düşündüğümden daha kisa oldugu icin iade edecegim. Ama kalitesi gayet iyi. Biri pamuklu biri de polarliydi takımlarımın .
anladım canım kızımda kullanmadım hiç ilk haftası baya acı çekmiştim başkada öyle yara olmamıştı şükür ama işte bunda nasıl olur bilmiyorumGumus dezenfekte edilemedigi icin 2.el olayina sicak bakmıyorum pek. Fiyatı da tuzlu evet. Krem ve gogus kalkanına da karar verebilirim her an.
Ben minder aldım canım. Minderle yastık takım. Pusetin ana kucağının bebek arabasının altına misafirliğe gittin yatıracağın yerin altına her yere seriyorsun. Çok kullanışlı dediler civilde 35 tl ye vardı aldım gitti :)
ben evde kullan atlardan kullanmıştım hep ve epey gidiyordu. bebek bakım çantasından çıkanlar iyi yıkayabiliyorsun naylonsu (benimki lässig markadan) ince değil. bu havlu veya kumaşdan olanı gördüğümden beri sevmiyorum ve saçma geliyor bi kirlendimi nolacak makinaya at eee kurudu etti derken nolacak. ben onu tercih etmedim canım.
Tatlim ben ilk oglumda 3 tane biberon aldim oglum bibebiberon da emzik de kullanmadi. Bence bi dogsun duruma gore sterizator ya da biberon temizleyici al derim
Canm minder gibi olanlardan almayacağım. Pofuduk tek kullanımlıklardan kullanacağım. Ama zaten onlar tek kullanımlık olmuyor. Kaka falan bulaşmadığı sürece epey kullanıyorsun. Biberon fırçası aldım e-bebekten. Strilizatör almayacağın. Biberon, emzik ve süt sağma makinasının aparatlarını 10 dk kaynattım. Baya steril oldu:) bundan sonra da öyle yaparım.
Tesekkurler cevaplar icinBenim kizimdan kalma ikeadan aldigim sismeli alt acmam var. Cok uzun sure kullandim cok rahat bisey tavsiye ederim. Ayrica pofuduk olmayan alti alez seklinde uzeri yumusak dokulu havlu gibi olan bir alt acmam var onuda doktor kontrolunde yada avmlerin alt degistirme yerlerinde kullaniyorum
Canim bende bakiyorum o siteye hangi markanindi kisa gelen bi bakim ona gore aliyim bende . Digeri hangi marka.
Çok kalma evet canım sende. hamamda tansiyon oynayabiliyorCanm hamilelikte gidilemiyor tabii ki. Rahim gevşemesine sebep oluyor. Erken doğuma neden olur. O yüzden gitmedim hiç. Ama son hafta hamam öneriliyor zaten. Doğumu kolaylaştırıyor. Benim arkadaşlarımın hepsi gitti son hafta. Çok uzun kalmam zaten çabukca yıkanır çıkarım.
Minder tarzı değilde naylon olanlardan iki tane aldım kafa kısımlarında yumuşak bir alan var dışarda kalan kısmı da havlumsu. Aynı aleze benziyorTesekkurler cevaplar icinnetten alisveris yapiyordum yazamadim. Artik son ihtiyaclari da aliyorum yavas yavas.
Simdilik almadim alt acma minderi. Digerlerinden var zaten duruma gore alirim.
Biberon fircasi is gorur, kaynatinca da dezenfekte edilir emzik biberon falan tamamdir, sterilazatorden de vazgectim
sana katılıyorum benim kızım da ne emzik ne de biberon aldı midesi bulanırdı ikisinden de kullanmadım o yüzdenTatlim ben ilk oglumda 3 tane biberon aldim oglum bibebiberon da emzik de kullanmadi. Bence bi dogsun duruma gore sterizator ya da biberon temizleyici al derim
yalnız değilsin canım ben de hazırlamadım alışverişimi de daha cumartesi yaptım zatenDaha ne bebegin çamaşırlarını yikadim ne kendi cantami hazırladım. Allah korusun acil bsy olursa bomboş gidicem herhaldeizne cikinca baslicam yavas yavas. Calisirken aksam bsy yapmaya mecalim kalmıyor
aslında normal de yaptıran doktorlar var ben de düşündüm ikinciyi normal doğum olarak.ama burda yaptıran doktor olmadığı için mecbur sezaryen yineIkinciside sezaryan olcak heralde cnm o kotu normal dogum olamiyorsun sezaryan oldgnda bende icmiym o zaman zaten icmek istemyrdm bahane oldu:)
canım hem normal doğumda hem de sezaryen de öncesinde lavman yapıyorlar .zaten o an çok güçlü bir ıkınma isteği oluyormuş tutamıyorsun diyorlarAy istediği kadar karşılasın ben o an kaza olcak diye korkudan ıkınamabilirim bile. çok korkuyoruummmm
Eğer benim kızım da seninki gibi biberon falan almazsa ben biterim yaasana katılıyorum benim kızım da ne emzik ne de biberon aldı midesi bulanırdı ikisinden de kullanmadım o yüzden
tekerlekliyse iyiymis cnm ama yine de dikkat et aman yuzduk yuzduk kuyruguna geldikArkasinda tekerlekleri var canim o kadar agir degil ama bir deli cesareti geldi iste:)
30. Haftaya girdigimden beri kasik agrilari ve kasilmalar artti. Onun disinda bir problem yok:)
Allah yardimcin olsun cnm ben tekken boyle zorlaniyorum reflü kusmalar bacak diz agrilari.sabah 4 5 e kadar uyuyamiyorum.uyusamda bölük pörçük. uyku arasinda da tuvalete gidiyorum 3 4 kere.bi de agrilar zaten uyutmuyo.Ben de ayni durumdayim. 2.5 yasinda oglum var. Zaten gece 50 kere uyaniyorum karnımdaki de masalllah sabaha kadar uyumuyor tekmeliyor. Bir yandan refluden mudem yaniyor bi yandan bacagima kramplar giriyor belim agriyir. Bi yandan da oglusum annem diye agliyor uyku haram yani
Ay istediği kadar karşılasın ben o an kaza olcak diye korkudan ıkınamabilirim bile. çok korkuyoruummmm
Sezarynnda en iyi yani dogumun olcagi gunu biliyosn ama sonra agrisi oluyor iste bakalm benm dogm nasl olcak gonlum normalden yana ama gelmezse en son care sezaryanaslında normal de yaptıran doktorlar var ben de düşündüm ikinciyi normal doğum olarak.ama burda yaptıran doktor olmadığı için mecbur sezaryen yine
yalniz degilsin cnm bende daha baslayamadimDaha ne bebegin çamaşırlarını yikadim ne kendi cantami hazırladım. Allah korusun acil bsy olursa bomboş gidicem herhaldeizne cikinca baslicam yavas yavas. Calisirken aksam bsy yapmaya mecalim kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?