- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.101
Gecmis olsun cnmBen yine hastaneye yattim kizlar bu defaki sancim agri kesiciyle bile gecmiyor. Nst de ilaclardan sonra sanci durmus görünüyor. Artik uyustum sanci cekmekten ne olur bana dua edin
Acilmam en son yoktu canim. Kasılmayı onleyen ilaclar verildi suanda agrimi kesmeye çalışıyorlar ama kesilmiyor. Doktorum ancak dogum olursa geliyor suan oyle bir durum olmadigi için cagirmadik sabah ola hayrola bakalim ne diyecek cok vaktim kalmadi gibi hissediyorum.Rabbim yardimcin olsun cnm
acilman var mi peki ne olcak simdi hala durdurmaya mi calisiyorlar sanciyi
sabahi mi beklemek zorundasin simdi arasalar gelse doktorun olmuyo mu cnm
dualarimdasin cnm
Sagol canım sende hastanede misinGecmis olsun cnm
Allaj hayirla sonuclandirsin cnm hic uzulme bebisin haftasi gayet iyi dogum olsa bile hemen toparlar kendini annesi.sen kafans takma bunlari hersey olacsgina varir.Sem Allah a birak hersey hallolurAcilmam en son yoktu canim. Kasılmayı onleyen ilaclar verildi suanda agrimi kesmeye çalışıyorlar ama kesilmiyor. Doktorum ancak dogum olursa geliyor suan oyle bir durum olmadigi için cagirmadik sabah ola hayrola bakalim ne diyecek cok vaktim kalmadi gibi hissediyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum yaa. Aralık anneleri olarak sürekli bir sorun yaşıyoruz gibi, tövbe estağfurullah Allah'ım Sen yardım et hepimize. Sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip et yavrularımıza.Ben yine hastaneye yattim kizlar bu defaki sancim agri kesiciyle bile gecmiyor. Nst de ilaclardan sonra sanci durmus görünüyor. Artik uyustum sanci cekmekten ne olur bana dua edin
Canm olmaz niye olsun ki zaten bebege degmiyor ki bebek karın tarafnda korunakli .olablir cnm sertlesiyorsa istemiyor olabilirsin dedgm gbi ben yasamadgm icn sknti yasamadm o konuda senn ilk degil mi niye sezaryan oluyorsncnm sezeryan istedigim icin gerek gormuyorum aslinda.zaten kasik agrisi karinda sertlik yasayinca da otomatikmen isteksiz oluyorum ben.ne bilim hic icim rahat etmiyo.
kasilma kasik agrisina ragmen yapmakta sakinca yok yani hani erken doguma neden olmazmi bu sefer
Evet cnm. Nst de agri azalmış ama ben hala agri hissediyorum.Sagol canım sende hastanede misin
İnsallah durdururlar canim hafta olarak benden ondesin icin daha rahat olsun keske bende 34 u gecebilseydim. İnsallah yavrularimizi bize bagislasin rabbim dua etmekten baska caremiz yokEvet cnm. Nst de agri azalmış ama ben hala agri hissediyorum.
Lutfen biraz daha beklesin bebeklerimiz daha cok minikler. Mevlam yardım etsin hepimize inşallah. Guzel haberle ver cnm sende ins
33+2deyim cnm sen kacinci haftadasin.İnsallah durdururlar canim hafta olarak benden ondesin icin daha rahat olsun keske bende 34 u gecebilseydim. İnsallah yavrularimizi bize bagislasin rabbim dua etmekten baska caremiz yok
Amin canim amin. Haftamizda ayniymis canim benim bebegimde 36 ile uyumlu o yuzden tam haftam olmadi hicbir zaman. Enfeksiyonda yapar dogru insallah agrilarini kessinlerde o da hallolur insallah. Keton ne ben bilmiyorum33+2deyim cnm sen kacinci haftadasin.
İn beklerler bebislerimiz
Bende bobrek büyümesi ve kum vardi. Sumdi idrar tahlili sonucuna baktim da bol lokosit cikmis. İdrar yolu enfeksiyonu geciriyorum buyuk ihtimal bu agrilar o yuzden. Bir de idrarda keton pozitif cikti. Az once de tansiyonu olctu 8/4
Mevlam yrd etsin hepimize
Sagol canim aminn sorma gitsin yinede hamd olsun halimize. Doktorlari bende anlamiyorum 2 gun once yine cok sanci cikmisti kesin yatirir dedim yatirmadi da cumaya goruselim demisti simdi de agrilarim kesilmiyor ne dusunecegimi sasirdim gercektenÇok geçmiş olsun kuzum yaa. Aralık anneleri olarak sürekli bir sorun yaşıyoruz gibi, tövbe estağfurullah Allah'ım Sen yardım et hepimize. Sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip et yavrularımıza.
Bir de doktorları anlamıyorum cidden.
Bir kez olunca bi şekilde tekrarlanıyor bu sancı benim gözlemlediğim, yani ilaç vermeleri lazım neden vermiyorlar ki
İnsallah canim amin allah razi olsun. Oglum hafta olarak onde gittigi icin kilosu en son 2700 kusurdu belki kilodan yirtariz diyorum ama doktorum kilonun cok onemli olmadigini soylemisti. Onemli olan cigerlerin gelisimi igne yaptigimiz icinde icimiz daha rahat demisti. İnsallah dogsada yogun bakima girmez. Gercekten dinlensem oyle iyi olcakki bu sanciyla doguma gir bide sezaryen sıkıntısi cek zor olacak allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten anne olmak zormusAllaj hayirla sonuclandirsin cnm hic uzulme bebisin haftasi gayet iyi dogum olsa bile hemen toparlar kendini annesi.sen kafans takma bunlari hersey olacsgina varir.Sem Allah a birak hersey hallolur
insallsh kesilir agrilarin da dinlenirsin biraz cnm
=) oluyor öyle canım. az kaldı zaten doğumdan sonra bol bol kahve içeceksin =)hadi ya bende de olabilir valla.bunye uzak kaldi bayagi sonucta
yok yok 1 tane icicem zaten cnm
tadindan cok kokusunu aseriyorum zaten
hatta gecenler de gazete kokusu aserdim saka gibi
minoset içebilirsin canım ama plus oşandan değil sadece minoset olandan geçmiş olsun canım. magnezyum kullanmıyor musun?Kızlar evde Parol yok minosette içiliyormu bu kas ağrısı bitirdi beni
canım çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında gelir minik kuzun. Ama aksi olursa da kilosu gayet iyiymiş, ciğer geliştirici de yapılmış. Allah hayırlısını versin inşallah hakkınızdaİnsallah canim amin allah razi olsun. Oglum hafta olarak onde gittigi icin kilosu en son 2700 kusurdu belki kilodan yirtariz diyorum ama doktorum kilonun cok onemli olmadigini soylemisti. Onemli olan cigerlerin gelisimi igne yaptigimiz icinde icimiz daha rahat demisti. İnsallah dogsada yogun bakima girmez. Gercekten dinlensem oyle iyi olcakki bu sanciyla doguma gir bide sezaryen sıkıntısi cek zor olacak allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten anne olmak zormus
Ben yine hastaneye yattim kizlar bu defaki sancim agri kesiciyle bile gecmiyor. Nst de ilaclardan sonra sanci durmus görünüyor. Artik uyustum sanci cekmekten ne olur bana dua edin
Sagol canım insallahhJasmineoo uygar eymen çok geçmiş olsun canlar. umarım sancılarınız durur ve biraz daha beklerler minnoşlarınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?