2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizde aynı durumdayız kardeş kardeş uyuyoruz hep
Gece gece uykum yok nelerle uğraşıyorum.
Günaydın canlar.
Uykusuz geceler bize bu ay sanırım. Eline sağlık çok güzel olmuş canım. Ben de lavanta keselerini bitirip puset örmek istiyorum. Zaman daraldıkça bi hamaratlaştık mı ne?

Amin canım inşallah

Hayırlı sabahlar. Kızlar çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Benimde sancılarım vardı bebek aşağıya inmeye çalışıyormuş. Progestan verdi doktorum. Evde yatıyorum. Bende aynı korkular içindeyim. Benim yeni doğum yapan bi arkadaşım var 35. Haftasında doğum yaptı bebek çok iyi maşallah onunla aynı gün doğum yapan anneyle karşılaşmış 40. Haftasında doğum yapmış. Bebeğin ciğerleri gelişmediği için küvezde kalacakmış. Allahın takdiri. Hayırlısı olsun diyelim. Yeterki sağlıklı olsunlarda.

Canım bence iç ben Türk kahvesi arada içiyorum çay sürekli ilk gebeliğimdede içmiştim bi şey olmadı çok şükür asıl canın o kadar istediği halde içmezsen bence problem göğüslerin şişer Bence iç hiç bişey olmaz

Rabbim ya ve yardımcın olsun canım Allah kolaylık versin

minoset içebilirsin canım ama plus oşandan değil sadece minoset olandan geçmiş olsun canım. magnezyum kullanmıyor musun?
Bu hamilelikten değil canım sırtım tutuldu reflüden dolayı yatamıyorum o ara yamuk yattım sanırım bide üşüttüm kulunç olmuş sırtım ağrısından bayıltacaktı dün gece beni

Bu hamilelikten değil canım sırtım tutuldu reflüden dolayı yatamıyorum o ara yamuk yattım sanırım bide üşüttüm kulunç olmuş sırtım ağrısından bayıltacaktı dün gece beni
anladım canım geçmiş olsun sıcak tut kendini. sıcak havlu koy istersen

Ben de her gün bir bardak içiyorum napayım tutamıyorum kendimi eskiden 3 4 bardak içerdim gün içinde çayı pek sevmem zaten sabahları limonlu içiyorum

Jasmineoo uygar eymen Rabbim Şafi ismiyle şifa versin İnşaAllah şu mübarek gün ve saatte tüm annelerin yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin İnşaAllah.. Ben de gidiyorum şimdi doktora. İki gündür bende de ağrı vardı bugün biraz daha iyiyim. Bakalım ne çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…