- 6 Mayıs 2017
- 321
- 275
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.121
Aminn hepimize insallah canim sagolasincanım çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında gelir minik kuzun. Ama aksi olursa da kilosu gayet iyiymiş, ciğer geliştirici de yapılmış. Allah hayırlısını versin inşallah hakkınızda
İnsallah canim allah razi olsun sanki biraz daha iyi gibiyim tamamen gecmedi ama idare ediyorum bakalim doktorumu bekliyorum hayirlisi hakkimizdaCanimm yaa rabbim agrilarini azaltsin insallah. Vardir bi hayir bebisine saglikla kavursun da bu cekilenler geride kalir
Günaydın canlar.Bizde aynı durumdayız kardeş kardeş uyuyoruz hep
Gece gece uykum yok nelerle uğraşıyorum.
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebis beklerBen yine hastaneye yattim kizlar bu defaki sancim agri kesiciyle bile gecmiyor. Nst de ilaclardan sonra sanci durmus görünüyor. Artik uyustum sanci cekmekten ne olur bana dua edin
Amin canım inşallahHayırlı sabahlar,Hayırlı Cumalar, hasta olanlara, sıkıntısı olanlara çok çok geçmiş olsunlar diliyorum Rabbim hepimizi korusun inşallahşafak 39 olmuş otuzları gösteren Rabbim 40larıda göstersin inşallah hepimize amin amin
Canım bence iç ben Türk kahvesi arada içiyorum çay sürekli ilk gebeliğimdede içmiştim bi şey olmadı çok şükür asıl canın o kadar istediği halde içmezsen bence problem göğüslerin şişer Bence iç hiç bişey olmazesım yuzunden cnm almiyo adam
o oyle almayinca ben de de sucluluk dduygusu oluyo zatem saglikli beslenemiyorum nescafeyi de icmeyim diyorum.
ama yok artik icicem arada az kaldi nasilsa doguma
en azindan eskisi gibi olmasa da haftada 1 icicem asiri canım cekiyodu kendimi cok frenledim ama yetti gayrı
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın vaktini rabbim bilirBen yine hastaneye yattim kizlar bu defaki sancim agri kesiciyle bile gecmiyor. Nst de ilaclardan sonra sanci durmus görünüyor. Artik uyustum sanci cekmekten ne olur bana dua edin
Rabbim ya ve yardımcın olsun canım Allah kolaylık versinBu seferki cok garip gobek deligimin cevresi kasiklarima dogru agriyor nefes almakta zorlaniyorum. Doktor her seyi yaptik dogum sancisi diyor. Sabah kendi doktorum gelince ne olacagi belli olur. Korkunc bir sanci anlatilcak gibi degil saatlerdir cekiyorum
Bu hamilelikten değil canım sırtım tutuldu reflüden dolayı yatamıyorum o ara yamuk yattım sanırım bide üşüttüm kulunç olmuş sırtım ağrısından bayıltacaktı dün gece beniminoset içebilirsin canım ama plus oşandan değil sadece minoset olandan geçmiş olsun canım. magnezyum kullanmıyor musun?
anladım canım geçmiş olsun sıcak tut kendini. sıcak havlu koy istersenBu hamilelikten değil canım sırtım tutuldu reflüden dolayı yatamıyorum o ara yamuk yattım sanırım bide üşüttüm kulunç olmuş sırtım ağrısından bayıltacaktı dün gece beni
Amin cnm tesekkurlerJasmineoo uygar eymen cok geçmiş olsun kızlar . bebeklerinizin müddetini hayırla tamamlar insallah. Hepimize kolay hamilelik kolay dogumlar nasip etsin Allahım
Ben de her gün bir bardak içiyorum napayım tutamıyorum kendimi eskiden 3 4 bardak içerdim gün içinde çayı pek sevmem zaten sabahları limonlu içiyorumben de nescafe ve Türk kahvesi cok severim nescafeyi her gun icmesem de muhakakk her gun Türk kahvesi icerdim.
bana da doktor gunde bi fincan Türk kahvesi icebilirsin demisti.ben de sütlü iciyordum her gun
ama nescafeyi de cok ozledim ya.
esime dedim de israrla neyseki tmm alicam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?