2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Jasmineoo uygar eymen Rabbim şifa versin. İnşallah bebekerinizi sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız. Dualarımız sizinle . Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Günaydın canlar.
Uykusuz geceler bize bu ay sanırım. Eline sağlık çok güzel olmuş canım. Ben de lavanta keselerini bitirip puset örmek istiyorum. Zaman daraldıkça bi hamaratlaştık mı ne?
Puset mi o nasıl oluyor canım?evet hamaratlastik

bayadır göbeğime birşey sürmüyordum. Hiç çatlama olmadı. Dün ilk defa hindistan cevizi yağı süreyim dedim allerji yaptı yaa göbeğimin üstü kırmızı benek benek bir de kaşınıyor.

canıım benimde sancılarım var doktora gittim 2 santim açılmam var kanamam oldu. progestan kullanıyorum ayrıca cigerleri için iğne yapıldı .bende 34+4 te başıma geldi bunlar. şimdi 35+2 oldum yatıyorum sürekli sadece tuvalet için kalkıyorum. aralarla sancım oluyor. ama düzenli ve sık değil daha çok şükür. doktor gelirse tutamayız artık dedi çok endişeliyim. dua edin benim içinde en az 36 haftayı görsek çok iyi olur dedi doktor ama şimdide doğsa durumu iyi dedi. inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza

Jasmineoo uygar eymen kızlar içinizi ferah tutun rabbim inşallah zamanlı versin ama bu işler hiç zamana bakmıyo önemli olan bebeklerin gelişimi. 40 haftalık doğuğ küveze giren de var 33 haftalık doğup turp gibi olan da. ciğerleri gelişmiş olduktan sonra haftanın kilonun hiçbir önemi yok. inşallah sağlıcakla alırız hepimiz yavrucaklarımızı kucağımıza

Canm olmaz niye olsun ki zaten bebege degmiyor ki bebek karın tarafnda korunakli .olablir cnm sertlesiyorsa istemiyor olabilirsin dedgm gbi ben yasamadgm icn sknti yasamadm o konuda senn ilk degil mi niye sezaryan oluyorsn
ilk cnm korkuyorum normalin riskleri bana daha fazla geliyo.3 yil sonra kavuscam insallah bebegime o yuzden bi aksilik istemiyorum.spinal anestezi istiyorum insallah

bayadır göbeğime birşey sürmüyordum. Hiç çatlama olmadı. Dün ilk defa hindistan cevizi yağı süreyim dedim allerji yaptı yaa göbeğimin üstü kırmızı benek benek bir de kaşınıyor.
Sen yinede çok kuru bırakma canım ozaman daha dazla kaşınmaya başlıyor .. başka biey mi denesen acaba

masallah cnm kilosu da iyi ciger gelistirici igne de tapilmis hic korkulcak bisey yok.dogsa bile küveze girmez insallah sem rahat ol.
insallah sancilarin biter de bi rahata ulasirsin sen de cnm
anne olmak coook zormus ustelik dahs yolun basindayiz.Allah hayirli saglikli kilsin evlatlarimizi

ictim cnm cok ozlemisim haftada 1 falan icerim artik yoksa her gun icerim ben duramam Türk kahvesi her gün sutlu iciyorum cnm ben.mideme iyi geliyo.

Ben de her gün bir bardak içiyorum napayım tutamıyorum kendimi eskiden 3 4 bardak içerdim gün içinde çayı pek sevmem zaten sabahları limonlu içiyorum
ben de bi haftada 2 3 kere icerdim cnm.safra kesemde taş oldugu tespit edilince korkup icmefim hic ama artik 1 ay kaldi icicem ben de bayagi ozlemisim ya gece ictim esimle.hatta esiminkinden de aşırdim

Penye ipten nette gördüm çok hoşuma gitti üstelik kalın tığla çabuk örülüyor.
cnm bu penye iplikler eli cok acitiyor ya
ben sepet ordum de 3 4 tane elim acidi bayagi.hele ki bu bayagi buyuk
kullanisli da bulmuyorum ben malesef cunku cok agir oluyorlar.
ama gorunus acisindan cok cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…