- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.141
Puset mi o nasıl oluyor canım?evet hamaratlastikGünaydın canlar.
Uykusuz geceler bize bu ay sanırım. Eline sağlık çok güzel olmuş canım. Ben de lavanta keselerini bitirip puset örmek istiyorum. Zaman daraldıkça bi hamaratlaştık mı ne?
Hayırlı sabahlar. Kızlar çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Benimde sancılarım vardı bebek aşağıya inmeye çalışıyormuş. Progestan verdi doktorum. Evde yatıyorum. Bende aynı korkular içindeyim. Benim yeni doğum yapan bi arkadaşım var 35. Haftasında doğum yaptı bebek çok iyi maşallah onunla aynı gün doğum yapan anneyle karşılaşmış 40. Haftasında doğum yapmış. Bebeğin ciğerleri gelişmediği için küvezde kalacakmış. Allahın takdiri. Hayırlısı olsun diyelim. Yeterki sağlıklı olsunlarda.
ilk cnm korkuyorum normalin riskleri bana daha fazla geliyo.3 yil sonra kavuscam insallah bebegime o yuzden bi aksilik istemiyorum.spinal anestezi istiyorum insallahCanm olmaz niye olsun ki zaten bebege degmiyor ki bebek karın tarafnda korunakli .olablir cnm sertlesiyorsa istemiyor olabilirsin dedgm gbi ben yasamadgm icn sknti yasamadm o konuda senn ilk degil mi niye sezaryan oluyorsn
Sen yinede çok kuru bırakma canım ozaman daha dazla kaşınmaya başlıyor .. başka biey mi denesen acababayadır göbeğime birşey sürmüyordum. Hiç çatlama olmadı. Dün ilk defa hindistan cevizi yağı süreyim dedim allerji yaptı yaagöbeğimin üstü kırmızı benek benek bir de kaşınıyor.
Hayırlı haberler bekliyoruz canımJasmineoo . Cok gecmis olsun.
uygar eymen
Kizlar umarim sancilariniz gecmistir2.
Ben de 1 saat sonra tekrar kontrole gitcem bakalim nstde ne cikacak bu sefer...
masallah cnm kilosu da iyi ciger gelistirici igne de tapilmis hic korkulcak bisey yok.dogsa bile küveze girmez insallah sem rahat ol.İnsallah canim amin allah razi olsun. Oglum hafta olarak onde gittigi icin kilosu en son 2700 kusurdu belki kilodan yirtariz diyorum ama doktorum kilonun cok onemli olmadigini soylemisti. Onemli olan cigerlerin gelisimi igne yaptigimiz icinde icimiz daha rahat demisti. İnsallah dogsada yogun bakima girmez. Gercekten dinlensem oyle iyi olcakki bu sanciyla doguma gir bide sezaryen sıkıntısi cek zor olacak allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten anne olmak zormus
ictim bile cnm dun gece oh mis=) oluyor öyle canım. az kaldı zaten doğumdan sonra bol bol kahve içeceksin =)
cildim hiç kuru değildir normalde de canım. Ama lierac aldım yine de. Onu kullanacağım bakalım.Sen yinede çok kuru bırakma canım ozaman daha dazla kaşınmaya başlıyor .. başka biey mi denesen acaba
ictim cnm cok ozlemisim haftada 1 falan icerim artik yoksa her gun icerim ben duramamCanım bence iç ben Türk kahvesi arada içiyorum çay sürekli ilk gebeliğimdede içmiştim bi şey olmadı çok şükür asıl canın o kadar istediği halde içmezsen bence problem göğüslerin şişer Bence iç hiç bişey olmaz
Penye ipten nette gördüm çok hoşuma gitti üstelik kalın tığla çabuk örülüyor.Puset mi o nasıl oluyor canım?evet hamaratlastik
ben devletten aldım muayene bile etmedi :) enazından bi göbeğimi açsaydım falan dedim içimdenBenim doktorum nst tahlil yapmadan direk rapor verdi çalışamaz diye nst ister sanıyordum gerek Yok 36. Haftada bAşlıcam nst ye dedi
ben de bi haftada 2 3 kere icerdim cnm.safra kesemde taş oldugu tespit edilince korkup icmefim hic ama artik 1 ay kaldi icicem ben de bayagi ozlemisim ya gece ictim esimle.hatta esiminkinden de aşırdimBen de her gün bir bardak içiyorum napayım tutamıyorum kendimi eskiden 3 4 bardak içerdim gün içinde çayı pek sevmem zaten sabahları limonlu içiyorum
cnm bu penye iplikler eli cok acitiyor yaPenye ipten nette gördüm çok hoşuma gitti üstelik kalın tığla çabuk örülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?