- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.161
Çok güzel görünüyorPenye ipten nette gördüm çok hoşuma gitti üstelik kalın tığla çabuk örülüyor.
canım benimki 1 hafta geri bu takvim ama ben değiştirmiyorum adet tarihine göre burası çünkü öyle devam etsin dedim. .Kızlar burdaki hamilelik takvimimi değiştiriyimmi hep 5 gün geri oluyor burda
Değiştir canım çünkü bu takvime göre bizim seninle aynı gibi ama sen hep önde gidiyorsun benim moralim bozuluyorKızlar burdaki hamilelik takvimimi değiştiriyimmi hep 5 gün geri oluyor burda
Ben adetin 23. Günü yumurtladım benim bir garip oldu canım yaDeğiştir canım çünkü bu takvime göre bizim seninle aynı gibi ama sen hep önde gidiyorsun benim moralim bozuluyor
Esnaf karısı Binnazım canım ben kırtasiyemiz var dükkan benim üstüme Bağkur ödüyoruz zaten çalışıyordum da orda ama hamile kalınca eşim elemanlarla idare ediyor iştecanım benimki 1 hafta geri bu takvim ama ben değiştirmiyorum adet tarihine göre burası çünkü öyle devam etsin dedim. .
bu arada ben seni ev hanımı sanıyordum canım. senin mesleğin ne
geçmiş olsun canım benim kızımda senin haftanda doğdu ve çok şükür küvöze girmedi hemen de toparlanmıştı. 2170gr 46cm doğmuştu =) endişe etme illa ki anneler gününde gelmesini isterler ama takdir Allahın. sağlıkla gelir inşaAllah kuzun içini ferah tut canım Allah yardımcın olsuncanıım benimde sancılarım var doktora gittim 2 santim açılmam var kanamam oldu. progestan kullanıyorum ayrıca cigerleri için iğne yapıldı .bende 34+4 te başıma geldi bunlar. şimdi 35+2 oldum yatıyorum sürekli sadece tuvalet için kalkıyorum. aralarla sancım oluyor. ama düzenli ve sık değil daha çok şükür. doktor gelirse tutamayız artık dedi çok endişeliyim. dua edin benim içinde en az 36 haftayı görsek çok iyi olur dedi doktor ama şimdide doğsa durumu iyi dedi. inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza
maşaAllah sizeÇok şükür doktora gittim kızlar 33+0 olmuşum raporumu aldım 43 cm 2.200 gr 15 gün sonra tekrar gel sonrada haftada 1 dedi proluton iğneye magnezyuma vitamine devam dedi inşallah 10 Aralık'ta da alırız bebeği dedi
Canım benimde hep 1.5hafta ileri çıkıyor ama doktor onu değil adet tarihini baz alıyoruz ultrason da fazla az olabiliyor tahmini bunlar dedi banaHamilelik takvimimi değiştirdim kızlar en başından buyana 5-6 gün geriden geliyordu ultrason kağıdımda herzaman beklenen Doğum tarihim 19 aralık çıkıyor
kız ben fincan değil kupa dan içiyorum fincan beni kesmiyorictim bile cnm dun gece oh mis
hala cok canım istiyo ama icmem daha haftada 1 yeter
bana da 10 aralik demistiÇok şükür doktora gittim kızlar 33+0 olmuşum raporumu aldım 43 cm 2.200 gr 15 gün sonra tekrar gel sonrada haftada 1 dedi proluton iğneye magnezyuma vitamine devam dedi inşallah 10 Aralık'ta da alırız bebeği dedi
ben de hic fincanda icmemki cnm kupada icerim hepkız ben fincan değil kupa dan içiyorum fincan beni kesmiyorbirde öyle alışmışım
bayıldım buna çok güzel keşke sabrım olsada yapabilsemPenye ipten nette gördüm çok hoşuma gitti üstelik kalın tığla çabuk örülüyor.
Sağol canım amin inşallah hepimizinki sağlıkla vaktinde gelsinmaşaAllah size
vaktinde sağlığınla gelir inşaAllah
hmm sen şu üçü bir arada mı içiyorsun canım? ben şekersiz içerim =) filtre kahveben de hic fincanda icmemki cnm kupada icerim hep
fincanda cok tatli ve az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?