2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar burdaki hamilelik takvimimi değiştiriyimmi hep 5 gün geri oluyor burda
canım benimki 1 hafta geri bu takvim ama ben değiştirmiyorum adet tarihine göre burası çünkü öyle devam etsin dedim. .
bu arada ben seni ev hanımı sanıyordum canım. senin mesleğin ne

canım benimki 1 hafta geri bu takvim ama ben değiştirmiyorum adet tarihine göre burası çünkü öyle devam etsin dedim. .
bu arada ben seni ev hanımı sanıyordum canım. senin mesleğin ne
Esnaf karısı Binnazım canım ben kırtasiyemiz var dükkan benim üstüme Bağkur ödüyoruz zaten çalışıyordum da orda ama hamile kalınca eşim elemanlarla idare ediyor işte

Hamilelik takvimimi değiştirdim kızlar en başından buyana 5-6 gün geriden geliyordu ultrason kağıdımda herzaman beklenen Doğum tarihim 19 aralık çıkıyor

geçmiş olsun canım benim kızımda senin haftanda doğdu ve çok şükür küvöze girmedi hemen de toparlanmıştı. 2170gr 46cm doğmuştu =) endişe etme illa ki anneler gününde gelmesini isterler ama takdir Allahın. sağlıkla gelir inşaAllah kuzun içini ferah tut canım Allah yardımcın olsun

maşaAllah size
vaktinde sağlığınla gelir inşaAllah

Hamilelik takvimimi değiştirdim kızlar en başından buyana 5-6 gün geriden geliyordu ultrason kağıdımda herzaman beklenen Doğum tarihim 19 aralık çıkıyor
Canım benimde hep 1.5hafta ileri çıkıyor ama doktor onu değil adet tarihini baz alıyoruz ultrason da fazla az olabiliyor tahmini bunlar dedi bana

bana da 10 aralik demisti
benim de yarin 33 olcak yarin gidicem bakalim kontrole nts ye gircem
masallah cnm bebise

35+0 ım bugün. 2450 gr tahmini boy 46 cm dedi doktor. Vajinada baskı hissediyorum pozisyona girmeye başladı galiba dedim evet dedi. Baş aşağıdaymış şu an. Tam olarak gösterdi yerini dediğim yermiş gerçekten de. Ufak sancılar çıktı ama o kadarı normal dedi. Düzenli olup ağrısı artarsa gerçek sancı o olur dedi.2 hafta sonra çağırdı. Çatı muayene si de yaparız dedi ben istemiyorum daha ama :/

Penye ipten nette gördüm çok hoşuma gitti üstelik kalın tığla çabuk örülüyor.

Canım bende bundan ördüm çok güzel oldu bunu netten aldım kendi yaptıgımı çekmek isterdim malesef bazanın altından canım
Ogluşumun odasına paspas :)
Ben papyonda yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…