- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.201
Gecmis olsun cnm ins biraz daha sabreder bebegincanıım benimde sancılarım var doktora gittim 2 santim açılmam var kanamam oldu. progestan kullanıyorum ayrıca cigerleri için iğne yapıldı .bende 34+4 te başıma geldi bunlar. şimdi 35+2 oldum yatıyorum sürekli sadece tuvalet için kalkıyorum. aralarla sancım oluyor. ama düzenli ve sık değil daha çok şükür. doktor gelirse tutamayız artık dedi çok endişeliyim. dua edin benim içinde en az 36 haftayı görsek çok iyi olur dedi doktor ama şimdide doğsa durumu iyi dedi. inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza
Bundan bende ormek istiyodum ama ipleri 8 9 lira 5 ip gitse 40 45 bir de zemin icin ahsap taban icine de yatak alayim dersen 100u bulur. İnstagramda hi hi an yapiyor sorfum 150 lira dedi. Agirligi da 4 kilo oluyormuşPenye ipten nette gördüm çok hoşuma gitti üstelik kalın tığla çabuk örülüyor.
Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın. Küveze girmemesi ve tamamen sağlıklı olması tek arzum. Allah seninde tüm dualarını kabul etsin bebişlerinizide sağlıkla kucağımıza alalım inşallahgeçmiş olsun canım benim kızımda senin haftanda doğdu ve çok şükür küvöze girmedi hemen de toparlanmıştı. 2170gr 46cm doğmuştu =) endişe etme illa ki anneler gününde gelmesini isterler ama takdir Allahın. sağlıkla gelir inşaAllah kuzun içini ferah tut canım Allah yardımcın olsun
Kızlar ben örüyorum puset . örecek olanlar muttttlaka danışın. bilen birine danışmadan malzemelerinizi almayın.göründüğü kadar kolay değil :)Puset mi o nasıl oluyor canım?evet hamaratlastik
amin canım inşaAllah herşey güzel olacakÇok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın. Küveze girmemesi ve tamamen sağlıklı olması tek arzum. Allah seninde tüm dualarını kabul etsin bebişlerinizide sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amin canım inşallah az daha bekler ve ne zaman gelirse gelsin çok sağlık olur bebişlerimiz inşallahGecmis olsun cnm ins biraz daha sabreder bebegin
Sancin mi cikti cnm gecmis olsunBana da yatis verildi kizlar
Offff bayagi düzenli ve yuksek çıkmış canim. İgneyle hapla azaltiyorlar. İns biraz daha beklerler bebislerEki Görüntüle 2202572
Sancilar boyle cikti maalesef. Doktor agri esigin cok yuksek nasil duruyorsun dedi.
Carsamba 3.5 cmdi rahim agzi. 2.5 cm olmus su an acilma yokmus
2 cnmKızlar 32.haftadan sonra kaç haftada bir kontrole çağırdı doktor sizi
Bana 3 hafta sonra gel dedi de. Herkesi 2 haftada bir çağırmış Allah Allah.
bana 1 ay sonra gel dedi ama ben pazartesi yine gideceğim ondan sonra 2 haftaya birdaha giderimKızlar 32.haftadan sonra kaç haftada bir kontrole çağırdı doktor sizi
32 de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi. Bugün gittim 2 hafta sonra çağırdı.Kızlar 32.haftadan sonra kaç haftada bir kontrole çağırdı doktor sizi
Canım benimde ilk gittiğimde sancılar böyle çıktı inanamadık açılmam 2 cm di şimdilik durdurdular. Sürekli yatıyorum tuvalet harici kalkmıyorum açılmayı arttırmamak için İnşallah seninde bebişin duruyordur.ve sağlıkla huzurla gelsin inşallahEki Görüntüle 2202572
Sancilar boyle cikti maalesef. Doktor agri esigin cok yuksek nasil duruyorsun dedi.
Carsamba 3.5 cmdi rahim agzi. 2.5 cm olmus su an acilma yokmus
evet cnm 3 ü bir arada klasik olani cok seviyorumhmm sen şu üçü bir arada mı içiyorsun canım? ben şekersiz içerim =) filtre kahve
2 haftada bir gideceğim ben.Kızlar 32.haftadan sonra kaç haftada bir kontrole çağırdı doktor sizi
cnm kasiklarinda agri hisstmedin mi hic peki ya da gobeginde acimaEvet canim hem vajinal ultrason hem el ile bakti
Bilemiyorum demek ki gercekten yuksekmis. Yok ben ilk defa carsamba nstye girdim daha once vermediler ciger gelistirici
Yani karnim tas gibi olup kasiliyor sadece baska bir sey hissetmiyorum pek
evet daha sağlıklı canım =) alışmışım almanyada burda da devam ediyorum =) bir gün konyaya gelirsen kahve borcum olsun sana =) karşılıklı içelimevet cnm 3 ü bir arada klasik olani cok seviyorum
fiktre kahve hayatukda bi kere ictim ama kac seker attim acayip aci geldi bana bravo valla nasil iciyosun
zaten filtre kahve daha saglikliymis 3 ü 1 arada da icinde ne var bilmiyoruz.ama filtre kahveyi hayatta icemem bi daha ben :)
Canım biraz dinlen eğer dinlendiğinde geçmezse Dr a gitmekte fayda var bence 30+5 te bende aynı şekilde adet sancısı gibi sancı çektim sancı azalınca kasıkta kasılmalara bıraktı yerini sanki birşey sıkıyormus gibi dra gittim sancı cikti ve önlem aldık tedbirli olmakta fayda var kendini takip etBugün çok yoruldum sabahtan beri yeni oturdum. Bebek karnımda taş kesiliyo toplaniyo sürekli. Yarim saattir Regl olcakmisim gibi his oluyo kasiklarim dolu gibi böyle ama kasık agrım yok. Sancilar boyle mi oluyo ? Ben hala anlayamiyorum yaa.. yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?