2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Mormeneksem sherin kızlar dependinki mesane pedi diye geçiyor baby&me’ninki lohusa pedi diye geçiyor. Ama ikisi de aynı şey aslında. Ben baby&me aldım. Hem uzun hem kalın çok beğendim. Sadece onu kullanacağım. Kilot şeklinde olanla rahat edemem ben.

Ben dependin kulot seklinde olanini aldim ama sanki giymesi zor olacak gibi geldi. Bir de baby&me lohusa pedini alayim o zaman,daha rahat olur gibi bence de, saol canim.

Kizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza

Canim sukur daha iyiye gidiyormus bak bebisin, sagsalim cikacak insallah birazcik sabir bebegin gelene kadar sen de toparlanmis olursun guzelce bakarsin bebegine

Geçmiş olsun canım çok şükür bak bir haftacık demişler hemen geçer merak etme. Adıda çok güzelmiş

Rabbim yardımcın olsun canım çok sevindim hem taburcu olmana hem bebeğin sağlığının daha iyi olduğuna. Sen duanı et Rabbim e bırak gerisini daha da iyi olacaktır emin ol

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim bebeğine şifa versin en kısa zamanda, adıyla yaşasın sağlıkla huzurla inşallah.

Bir iki hafta kalmasi cok normal, saglikla al kucagina gec olsa da onemli degil. Dualarimizda minik Barış, adıyla yaşasın

Dayanamayacagim soracagim neden arasira boyle nokta koyup mesaj yaziyorsun canm merak ettim valla altta takvim olsa hamilelik bilgilerini okuyorsun diyecegim ama takvim de yok
Ay bunu bende çok merak ediyorum.bende soracaktım aslında. Sürekli nokta koyup yolluyor arkadaş:) amaç ne bende çözemedim.

Ben de hep fitil kullandim. Yatarken hem agizdan hem vajinal verdiler sersem gibi oldum, basim dondu. Agizdan alininca yan etkileri fazla oluyor gercekten bilgin olsun...

Dualarimiz seninle canım insallah bi an once barisimiza kavusursun

Allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuşursun inşallah barış bebeğe, şunun şurasında 1 hafta neyse ki. Sağlığı canı yerinde olsun yeter ki.

Adiyla yasasin insallah saglikla evinize de goturursunuz. Cok gecmis olsun sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…