- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.621
Aynen dün gece sabaha karşı 4te hala balkonda turluyordum:) iyi bari sıkıntı olmasındacanım benim de öyle özellikle karnımın sağ tarafını delip cikiverecek gibi..özellikle geceleri çok hareketli benim velet saati var en geç akşam 10da başlar aşırı hareketliliği sabah namazına kadar devam
ben 1 hafta bekleyim sabah almayim diyorumBen tüp bebekle hamile kaldığım için marttan beri kullanıyorum progestanı canım. İlk zamanlar 2 sabah 2 akşam alıyordum. Hep fitil olarak kullandım akıntı yapması dışında çok kullanışlı oluyor o şekilde. Ağızdan alınca çok başım döndü ve midem bulandı. Bayılacak gibi oldum. Bence sabah ağızdan alma canım. Doktoruna da zaten bulantı yaptığını söylersen fitil olarak al diyecektir.
biliyorum cnm sarhos gibi oluyorum uykumu getiriyor.tedavi gordugum zmnlar aliyordum.bu yan etkisi benim hosuma gidiyo amaBen de hep fitil kullandim. Yatarken hem agizdan hem vajinal verdiler sersem gibi oldum, basim dondu. Agizdan alininca yan etkileri fazla oluyor gercekten bilgin olsun...
Yok canım hareketli olması maşallah gayet iyi hareketsiz olunca korkuyor insanAynen dün gece sabaha karşı 4te hala balkonda turluyordum:) iyi bari sıkıntı olmasında
ben de sorucaktim da sormuyordumŞey ya bildirim bazen gelmiyordu ondan koyuyorum :) utandım sanırım bir daha koymıcam:)
ben de sorucaktim da sormuyordumŞey ya bildirim bazen gelmiyordu ondan koyuyorum :) utandım sanırım bir daha koymıcam:)
Defne sabunuda kaşıntılarını tahatlatır canım benim ablam hamilelikte çok kaşınıyordu doktor söyledi. Dene istersenDoktor bana zyrtec alerji hapı verdi, kaşıntılarıma iyi geldi ama feci uyku yapıyor. Gece ölü gibi yatiyorum. Alerji ilaci uyku yapar mi bu kadar?
Aksilik bugün eşim çalışıyor, daha gelmedi gelince diş hastanesinin aciline gideceğim bi yerde değil birkaç yerinde şişlik varCanım bende hamileliğin başında diş eti iltihabı ve kanamasından dolayı dişçiye gitmiştim hatta iltihap çok fazlaymış antibiyotikle geçti kanama sebebiymiş doktor bunları önermişti diğer gargara türleri hamilelikte kullanılmıyormuş sık sık yap ilk 1-2 defada düzelmez
Benimki de öyle çok hareketli bu aralar öğlen ve gece özellikle bende diyorum bi tuhaflik mi varYa arkadaşlar bişey danışıcam evde boya badana temizlik var ben pek bişey yapmıyorum gerçi kocamla annem hallediyorlar ama yine dinlene dinlene onlara yardım ediyorum şu iki gündür benim bebiş hiç durmuyor gece gündüz sanki ekstra bi hareketli ben hareketliyim yoruluyorum diyemi acaba gecede uyutmuyor karnımı sertleştiriyor tekmeleri yumrukları karnım alıp başını gidecek neredeyse o hareketlenince beni kıpırdatmıyor yerimden normalmi acaba
Bence hareketli olması aksinden çok çok daha iyi canım. Benimkide normalde çok hareketli dün mesela çok az hareket etti resmen kafayı yicektim bişey mi oldu niye böyle yavaşladı diye. Artık canımda yansa seviniyorum yeterki kıpır kıpır olsunlarYa arkadaşlar bişey danışıcam evde boya badana temizlik var ben pek bişey yapmıyorum gerçi kocamla annem hallediyorlar ama yine dinlene dinlene onlara yardım ediyorum şu iki gündür benim bebiş hiç durmuyor gece gündüz sanki ekstra bi hareketli ben hareketliyim yoruluyorum diyemi acaba gecede uyutmuyor karnımı sertleştiriyor tekmeleri yumrukları karnım alıp başını gidecek neredeyse o hareketlenince beni kıpırdatmıyor yerimden normalmi acaba
Oh iyi bari sağolasın canımBence hareketli olması aksinden çok çok daha iyi canım. Benimkide normalde çok hareketli dün mesela çok az hareket etti resmen kafayı yicektim bişey mi oldu niye böyle yavaşladı diye. Artık canımda yansa seviniyorum yeterki kıpır kıpır olsunlar
Allah beterinden korusun zor gerçekten bende yoruldum bunaldım artık ama herşeye rağmen hamdolsun sonu mutlu bitecek bu rahatsızlıklarınAksilik bugün eşim çalışıyor, daha gelmedi gelince diş hastanesinin aciline gideceğim bi yerde değil birkaç yerinde şişlik varyoruldum vallahi, sürekli bi şeyler çıkıyor
Ben sanki ayakları her an çıkıverecek gibi tepiniyor veletArkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi
Tamam canım teşekkürlerYok canım hareketli olması maşallah gayet iyi hareketsiz olunca korkuyor insan
Kizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Arkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi
Ben sanki ayakları her an çıkıverecek gibi tepiniyor velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?