2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok geçmiş olsun yeniden canın. Hiç korkma onlar çok güçlüdür. Bu kadarını atlattınız gerisi de gelecek eminim. Kötü düşünüp yıpratma kendini üzüntüden sütün kesilir. Dinlen bebeğini bekle bi hafta dediğin ne ki hemen geçer. Koca 40 haftayı devirdik nerdeyse. İsmi çok güzel Barış Rabbim tez zamanda size kavuştursun.

Doktor bana zyrtec alerji hapı verdi, kaşıntılarıma iyi geldi ama feci uyku yapıyor. Gece ölü gibi yatiyorum. Alerji ilaci uyku yapar mi bu kadar?
Canim kasintini biraz tarif eder misin bende de var da doktora söyleyemedim bi türlü unutuyorum hep. Birde sanki buna ilaç vermezmiş gibi geliyor. Stres kaynaklı alerjim vardı zaten benim

Canim kasintini biraz tarif eder misin bende de var da doktora söyleyemedim bi türlü unutuyorum hep. Birde sanki buna ilaç vermezmiş gibi geliyor. Stres kaynaklı alerjim vardı zaten benim

Özellikle akşamları ve sabahlari yoğunlaşan gobek derimde döküntüler ve çatlaklar oluşturan bir kaşıntı. Göbek derim de pul pul dökülüyor ayrica. Sırtım da kaşınıyor ellerimin üzeride kurudu. Çok rahatsız ediyordu beni. Ozellikle göbeğimdeki kaşıntı, yara oldu hep. Bu yüzden rahatlatıcı bir seyler önermesini istedim o da alerji ilaci ve iki krem verdi bir de karaciğer enzimlerime bakmak için kan tahlili istedi. Gebelik kolestazi var mi yok mu diye. Yarin yaptıracağım tahlili. Şimdilik ilaçlar cok iyi geldi. Göbeğimdeki kirmizi döküntüler yaralar sönmeye başladı. Kaşıntılarım da azaldı. Insallah kan tahlilim iyi sonuç verir gebelik kolestazi yoktur. Çıkarsa farkli bir tedavi uygulanacakmis.

Şey ya bildirim bazen gelmiyordu ondan koyuyorum :) utandım sanırım bir daha koymıcam :)
Canım bana da çoğu zaman bildirim gelmiyor. Sol üstte izlenen konular yazan kısma tıklıyorum topiğe mesaj yazılınca üste çıkıyor tıklıyorum en son kaldığım yerden devam ediyor. Bazen giriyorum 20 sayfa yazılmış :)

Reactions: 114
Rabbim barış kuzuna sağlıkla kavuştursun canım. Bugünler geride kalır sen canını sıkma sütünü etkilemesin inşallah daha iyi olur

Gece yatmadan tuzlu limonlu yapmıştım, kahvaltıdan sonra da karbonatlı yaptım, hala bi rahatlama yok kuzum
Canım bende hamileliğin başında diş eti iltihabı ve kanamasından dolayı dişçiye gitmiştim hatta iltihap çok fazlaymış antibiyotikle geçti kanama sebebiymiş doktor bunları önermişti diğer gargara türleri hamilelikte kullanılmıyormuş sık sık yap ilk 1-2 defada düzelmez

Rabbim barış bebeğe tez zamanda sen Şafi isminle şifasını ver annesine ailesine evine kavuşsun sağlıcakla inşallah bir hafta bile sürmesin hemencecik iyileşsin

Ya arkadaşlar bişey danışıcam evde boya badana temizlik var ben pek bişey yapmıyorum gerçi kocamla annem hallediyorlar ama yine dinlene dinlene onlara yardım ediyorum şu iki gündür benim bebiş hiç durmuyor gece gündüz sanki ekstra bi hareketli ben hareketliyim yoruluyorum diyemi acaba gecede uyutmuyor karnımı sertleştiriyor tekmeleri yumrukları karnım alıp başını gidecek neredeyse o hareketlenince beni kıpırdatmıyor yerimden normalmi acaba

canım benim de öyle özellikle karnımın sağ tarafını delip cikiverecek gibi..özellikle geceleri çok hareketli benim velet saati var en geç akşam 10da başlar aşırı hareketliliği sabah namazına kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…