- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.601
Şey ya bildirim bazen gelmiyordu ondan koyuyorum :) utandım sanırım bir daha koymıcamAy bunu bende çok merak ediyorum.bende soracaktım aslında. Sürekli nokta koyup yolluyor arkadaş:) amaç ne bende çözemedim.
Gerçi cvp vermişsiniz sonradan gördüm:) Banada gelmiyor bildirim her zaman bildirimlerden son kişiye tıklayıp devam ediyorumŞey ya bildirim bazen gelmiyordu ondan koyuyorum :) utandım sanırım bir daha koymıcam:)
Çok geçmiş olsun yeniden canın. Hiç korkma onlar çok güçlüdür. Bu kadarını atlattınız gerisi de gelecek eminim. Kötü düşünüp yıpratma kendini üzüntüden sütün kesilir. Dinlen bebeğini bekle bi hafta dediğin ne ki hemen geçer. Koca 40 haftayı devirdik nerdeyse. İsmi çok güzel Barış Rabbim tez zamanda size kavuştursun.Kizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Canim kasintini biraz tarif eder misin bende de var da doktora söyleyemedim bi türlü unutuyorum hep. Birde sanki buna ilaç vermezmiş gibi geliyor. Stres kaynaklı alerjim vardı zaten benimDoktor bana zyrtec alerji hapı verdi, kaşıntılarıma iyi geldi ama feci uyku yapıyor. Gece ölü gibi yatiyorum. Alerji ilaci uyku yapar mi bu kadar?
Sayfadan ayrilirken son mesaja yada son sayfaya gelip ayrilirsan bildirim gelir cnmŞey ya bildirim bazen gelmiyordu ondan koyuyorum :) utandım sanırım bir daha koymıcam:)
Canim kasintini biraz tarif eder misin bende de var da doktora söyleyemedim bi türlü unutuyorum hep. Birde sanki buna ilaç vermezmiş gibi geliyor. Stres kaynaklı alerjim vardı zaten benim
Canım bana da çoğu zaman bildirim gelmiyor. Sol üstte izlenen konular yazan kısma tıklıyorum topiğe mesaj yazılınca üste çıkıyor tıklıyorum en son kaldığım yerden devam ediyor. Bazen giriyorum 20 sayfa yazılmış :)Şey ya bildirim bazen gelmiyordu ondan koyuyorum :) utandım sanırım bir daha koymıcam:)
Ben defactodan almıştım canım. Uzun dizlerime kadar geliyor. İnce ama sıcak tutuyor baya. Bulursam görselini atarım sanaKızlar hastanede ve evde giymek için hırka almak istiyorum. Evden çıkamıyorum. Netten bakıyorum. Nasıl alsam karar veremedim
Bende o tarz bişey arıyorum. İnce olmasını istiyorum. Bebek olduğu için evler sıcak oluyor zatenBen defactodan almıştım canım. Uzun dizlerime kadar geliyor. İnce ama sıcak tutuyor baya. Bulursam görselini atarım sana
https://m.defacto.com.tr/etek-ucu-etnik-desenli-triko-hirka-883173 Buna benzer canım modeli aynı deseni farklı benimkininKızlar hastanede ve evde giymek için hırka almak istiyorum. Evden çıkamıyorum. Netten bakıyorum. Nasıl alsam karar veremedim
Çok çeşit var defactoda şimdi senin için baktığımda gördüm hepsine bir bak istersen :)Bende o tarz bişey arıyorum. İnce olmasını istiyorum. Bebek olduğu için evler sıcak oluyor zaten
Baktım canım bende kalite olarak anlayamadım. Senin aldığın tarz olabilir aslında ama uzun olunca evde rahat olur mu acaba. Teşekkürler canım cevabın içinÇok çeşit var defactoda şimdi senin için baktığımda gördüm hepsine bir bak istersen :)
Rabbim barış kuzuna sağlıkla kavuştursun canım. Bugünler geride kalır sen canını sıkma sütünü etkilemesin inşallah daha iyi olurKizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Canım bende hamileliğin başında diş eti iltihabı ve kanamasından dolayı dişçiye gitmiştim hatta iltihap çok fazlaymış antibiyotikle geçti kanama sebebiymiş doktor bunları önermişti diğer gargara türleri hamilelikte kullanılmıyormuş sık sık yap ilk 1-2 defada düzelmezGece yatmadan tuzlu limonlu yapmıştım, kahvaltıdan sonra da karbonatlı yaptım, hala bi rahatlama yok kuzum
Rabbim barış bebeğe tez zamanda sen Şafi isminle şifasını ver annesine ailesine evine kavuşsun sağlıcakla inşallah bir hafta bile sürmesin hemencecik iyileşsinKizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Çok karizmatik:)Bizimkinin de adı babasi tarafindan Teoman koyuldu:)
canım benim de öyle özellikle karnımın sağ tarafını delip cikiverecek gibi..özellikle geceleri çok hareketli benim velet saati var en geç akşam 10da başlar aşırı hareketliliği sabah namazına kadar devamYa arkadaşlar bişey danışıcam evde boya badana temizlik var ben pek bişey yapmıyorum gerçi kocamla annem hallediyorlar ama yine dinlene dinlene onlara yardım ediyorum şu iki gündür benim bebiş hiç durmuyor gece gündüz sanki ekstra bi hareketli ben hareketliyim yoruluyorum diyemi acaba gecede uyutmuyor karnımı sertleştiriyor tekmeleri yumrukları karnım alıp başını gidecek neredeyse o hareketlenince beni kıpırdatmıyor yerimden normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?