- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.641
Benimkide arada yapıyor ama ağrı olmuyor canımArkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi
Günlerimiz yakın canım seninle. Bebişlerimiz artık kg olarak büyükler ve doğum pozisyonuna giriyorlar. Ben cuma gittim vajina da baskı var dedim baş aşağı dönmüş dedi ve aşağıdaydı normal dediArkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi
Ben de haftalardir bu durumdayim. Uykum surekli bolunuyor. Goz altlarim çoktu resmen. Herkes bu gunlerin tadini cikar uykunu al vs diyor ama ne mumkun. Son bi haftadir benim bebis de akşamları cok hareketli ama bundan sikayetvi degilim cunku hareketlerinin azligindan cok endise ettim zamaminda. Boylesi daha iyi katlanirim. Iyi oldugunu biliyorum allaha sukur.Uyuyamiyorum ve bu durum beni çok etkiliyormutsuz, halsiz oluyorum. bebek çok fazla hareket ediyor ozellikle akşam 7 gibi başlıyor. Karnım çok sert oluyor ayni zamanda kasiklarimda baskıda oluyor. Bunların geçmesi 12yi buluyor anca yatiyorum. Sonra saat başı kalkıyorum su ve tuvalet için. Gece o kadar cok susuyorum ki icsem 1lt içerim ama daha cok uyanmamak için az içiyorum ona rağmen 3 kere kalkıyorum. Zaten sabah 6da işe gidiyorum. Anne olmak valla çok zor zaten kendimi hala hazır hissetmiyorum hiç o annelik ruh haline burunemedim, korkuyorum, tedirginim
Ben en son baski hissediyorum demistim esime, bir de bacaklarimi eskisi gibi kapatarak otutamiyordum. Doktora gittigimde kafasi bayagi asagida demisti. Artik yavas yavas iniyorlardir ama bende agri yoktu vajinada kasikta. Hos olsa da hissetmiyorumArkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi
Cnm benim bebisde baya rahime baski yapiyormus agri hissedersin dedi. Ayakta kalinca sizliyor zaten ama bi risk gormedi nstye bile girmedimArkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi
MaşallahGünaydınlar...Bugün sabah sabah bir doğum hikayesi dinledim paylaşiym dedim Arkadaşla hergün çocukları okula bırakıyoruz yürüme mesafesinde okul,tabi gidene kadar sohbet muhabbet bunun hemile bir eltisi vardı günü gelmiş ama 2.700 kg dı,b izde yorum yapıyoz hem günü gelmiş hemde bukadar düşük kg olsun kesin adet gününü yanlış biliyo falan die, neyse 15 gün geçti üstüne dün gece doğurmuş aşırı sancısı yokmuş hafif sancı ile gitmiş 6 santim açılma olmuş suni sancı vermişler toplam 1saat içinde doğum olmuş 3.600 kg doğmuş bebek maşallah mis gibi doğum olmuş valla bugün taburcu oluyormuş Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Canım geçmiş olsun. O esnada muhtemelen hem stres korku yaşadın kasılmıştır vücudun bugün güzelce dinlen. Bişey olmaz Allahın izniyleKızlar çok önemli
Sabah vergi dairesine gelmiştim, sanayi içinde bir yer. Tam çıktım bi sürü köpek ve peşinde sopayla kovalayan bi adam, ama sokak köpegi değiller korkulan türden köpekler. Korkup insanlar kaçınca bende ürktüm kaçtım kostum bir anda. Öyle bir bacak agrım oldu ve bel agrım oldu ki zor yürüdüm arabaya kadar bebeğim hareket ediyor ama bişey olmuş mudur
Valla bende öyle düşündüm dinlerken ne güzel doğurmuş 15 gün geçmiş stres yok akışına bırakmış herşeyi sonra mutlu sonMaşallahBöyle güzel hikayelere ihtiyacımız var :)
Geçmiş olsun canım, ilk zamanlar olsa belki sıkıntı olurdu hassas oluyorlar ilk zamanlar ama şimdi bişey olcağını sanmam kendine dikkat et tekrar geçmiş olsun canım...Kızlar çok önemli
Sabah vergi dairesine gelmiştim, sanayi içinde bir yer. Tam çıktım bi sürü köpek ve peşinde sopayla kovalayan bi adam, ama sokak köpegi değiller korkulan türden köpekler. Korkup insanlar kaçınca bende ürktüm kaçtım kostum bir anda. Öyle bir bacak agrım oldu ve bel agrım oldu ki zor yürüdüm arabaya kadar bebeğim hareket ediyor ama bişey olmuş mudur
Ben varım canım:/ abartmıyorum biyerim ağrımıyo desem yeridir.bel kalça bacak ayak ne ararsan var hemde öyle böyle değil ciddi boyutta kasılmalar baya arttı ilk defa bu hafta şişmeye başladım, bu hafta bebişin kıyafetlerini yikamaya başladım, tek başıma hem ev işi hem extra bi çocuk hemde hazırlıklara başlama derken tetikledi galiba iyice ağrılar tavan yaptı. Geceleri 4-5 kez kalkıyorum aman oglanin üstü açılmışmı yok tuvalete sıkıştım derken yat kalk feleğim şaşıyo, o değil canımın acısından adımları bile zor atıyorum ilk ayağa kalkınca bacak aram çatırdıyo duvarlardan tutuna tutuna topallaya topallaya gidiyorum. eşim bazen uyandırıyo noldu çok inliyosun die ama yapacak bişey yok gülü seven dikenine katlanır yeterki hayırla sağ salim kucağımıza alalım. Son 2-3gündür bende kasılmalara takmış durumdayım sanki bebek hareketleri bi tık azaldıda yerini sık sık (bazen araları 2-5 dk olduğu oluo) kasılmalara bıraktı ve aşağı baskı çoğaldı bukadar sık olması benı tedirgin etti ama eminimki doktorum normal diyecek.ayrıca tansiyonum çok düştüğü için baygınlık hissi gelio haftasonu yine fenalastim 8-5 ti, vücudum ağırlasıyo sanki kasılıyo nefes alamıyorum. Bazen eşim yeter ne çürük çıktın diyecek die korkuyorum ama bende isterimki rahat hamilelik geçireyim, oysaki hiç nazli değilimdr canımın kıymetini bilmem heryerim tutulana kadar iş yapar kendimi paralarım ama öyle yapmamın şimdi büyük acısı çıkıyo keşkede nazlanıp yapmasaymışım oyüzden adamda alıştı yardım falan etmio, tek başına bi çocukla bu halde bütün işlere koşturmak gerçekten zormuş ama eminki doğumdan sonra asıl koşturma ozaman başlayacak.bayadır yazmıyodum oyüzden çok oldu kusura bakma cnm, Rabbim herkesi sorunsuz bişekilde hayırlı güzel sona ulaştırsın inş.Kızlar dün akşamdan beri belim çok ağrıyor. Ayakta dururken yada sırt üstü yatarken. Dik şekilde otururken yada yan yatarken bişey yok ama özellikle ayakta durmak canımı acıtıyorolmazsa doktorumuda arayacağım. Var mı bu şekilde başına geleniniz
Hareketlerinden bende şikayetçi değilim aynen asıl etmezse sorun. Doktorum bebek mutluysa rahatsa hareket eder diyor hep. ama uykusuzluk zor baya. Psikolojim bozuldu vallaBen de haftalardir bu durumdayim. Uykum surekli bolunuyor. Goz altlarim çoktu resmen. Herkes bu gunlerin tadini cikar uykunu al vs diyor ama ne mumkun. Son bi haftadir benim bebis de akşamları cok hareketli ama bundan sikayetvi degilim cunku hareketlerinin azligindan cok endise ettim zamaminda. Boylesi daha iyi katlanirim. Iyi oldugunu biliyorum allaha sukur.
Dinlenirsen birkaç saat geçer canım. Uzun zamandır ağır hareket ediyoruz ya ani hizlaninca vücut dengen sasmistir birsey olmazDoktoruma yazdım, korkma bişey olmaz demiş ama o bacakarası agrım ck kötü sanırım dinlenince geçer hayırlısıyla sağlıkla hepimiz bi kucağımıza alsaydık
Ck TSK ederim sanırım dediğin gibi kastıgımm icin uzandım suan ama hareket edemiyorum inanılmaz agrım var, bacakaramı ayırıyorlar sanki kımıldayamıyorumCanım geçmiş olsun. O esnada muhtemelen hem stres korku yaşadın kasılmıştır vücudun bugün güzelce dinlen. Bişey olmaz Allahın izniyle
Ck TSK ederim canım, inşallah bişry olmasın miniğime inanılmaz agrım var ama olsun katlanırım o iyi olsun yeter kiGeçmiş olsun canım, ilk zamanlar olsa belki sıkıntı olurdu hassas oluyorlar ilk zamanlar ama şimdi bişey olcağını sanmam kendine dikkat et tekrar geçmiş olsun canım...
Haklısın cnm, ay gecsin ck kötü bişeymiş bu bacakagrısı resmen öldürdüHareketlerinden bende şikayetçi değilim aynen asıl etmezse sorun. Doktorum bebek mutluysa rahatsa hareket eder diyor hep. ama uykusuzluk zor baya. Psikolojim bozuldu valla
Dinlenirsen birkaç saat geçer canım. Uzun zamandır ağır hareket ediyoruz ya ani hizlaninca vücut dengen sasmistir birsey olmaz
Amin kuzum inşallah...Allah beterinden korusun zor gerçekten bende yoruldum bunaldım artık ama herşeye rağmen hamdolsun sonu mutlu bitecek bu rahatsızlıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?