- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.701
orkid gece pedi ince gelir canım. ya mesane veya lohusa pedi veya kilod şeklindeki olanlardan al onlar bebek bezi gibi kalın canım.Ben de hastaneye gidince bölümdeki hemşireye soracaktım güya ama ikidir unutuyorum. Hastane çantasına şimdilik Orkid gece koydum ama onun da boyu kısa geldi bana
Senin çok az kalmış canım korkmaAynı durumdayız canım bide benim karnım baya aşağı indi bacaklarımı kapatamıyorum çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
Ben de hastaneye gidince bölümdeki hemşireye soracaktım güya ama ikidir unutuyorum. Hastane çantasına şimdilik Orkid gece koydum ama onun da boyu kısa geldi bana
Bastaki sleepy 1 numara cocuk bezi, onun yanindaki baby&me lohusa pedi. Onun yanindaki de depend. Uzun ped de yeterli olmus kimilerine ama bana yetmez gibi dusunerek ben ikisinden de aldim :)normal uzun pedler kesmiyor beni koalina:) iki doğumumda da 1 saat gibi kısa sürede eşofmanıma çıkıyordu hep. bunda da öyle olsun istemiyorum. loğusa pedleri de uzun ped kadar diyorsanız dependinkini tercih edeyim bari de onda da çıkartmak kolay ama giymesi zor olur gibime geliyor.
Orkid asla olmaz canım bebeğine aldığın bezlerin yan lastiklerini kes ortasını kullan ben öyle yaptım oğlumda bundada öyle yapıcam uzun ve kalınBen de hastaneye gidince bölümdeki hemşireye soracaktım güya ama ikidir unutuyorum. Hastane çantasına şimdilik Orkid gece koydum ama onun da boyu kısa geldi bana
Maşallah canımkızlar ben 32+0 da gittiğimde 1 ay sonra gel demişti ama ben 1 ay bekleyemem diyerek 10 gün kontrol sürecini kullandım bıgün gittim. benim geçen gün 5 6 saat sertleşmem oldu ve sanki göbeğim çıkacakmış gibi olmuştu ve bebeğim hiç hareket etmiyordu. ayrıca vajinam yırtılıyor gibi sanci da oluyor bazen. doktoruma söyledim ve bebişim gayet iyi. 32+0 da 1950gr idi bugün 33+2 de 2200gr olmuş tombalağım =) maşaAllah kuzumadoktor bebek aşağıya çok baskı yapıyor dedi ve tam dikişlerimin orası ve altı. ayretten açılmam var mı diye alttan muayene etti ve korktum ama birşey yok şükür. nst de de birşey çıkmadı. bol bol dinlen dedi ve 2 hafta sonra gel dedi. aaaa ne unuttum söylemeyi =) benim cadı kız şimdiye kadar yüzünü göstermemişti bende çikolata yedim muayeneden sonra vee aynı ablası
Eki Görüntüle 2203271
rabbim tüm evlatlatımızı sağlıklı ve vakktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Süper canım çok sevindim
normal uzun pedler kesmiyor beni koalina:) iki doğumumda da 1 saat gibi kısa sürede eşofmanıma çıkıyordu hep. bunda da öyle olsun istemiyorum. loğusa pedleri de uzun ped kadar diyorsanız dependinkini tercih edeyim bari de onda da çıkartmak kolay ama giymesi zor olur gibime geliyor.
Cnm lohusa pedi baya buyukmus kulodun icine sigar mi ya yoksa buyuk kulot mu almaliBastaki sleepy 1 numara cocuk bezi, onun yanindaki baby&me lohusa pedi. Onun yanindaki de depend. Uzun ped de yeterli olmus kimilerine ama bana yetmez gibi dusunerek ben ikisinden de aldim :)
Eki Görüntüle 2203267
Orkid gece 4 numara al dedi ablam. Ama ilk ameliyattan çıkışta mesane pedi dedi.Giymesi çok zor canım onların ben uzun ped bulmaya calısacam 50 cm falan yok mudur
Orkid gece 4 numara al dedi ablam. Ama ilk ameliyattan çıkışta mesane pedi dedi.
Depend külot olanı proftu ablamın doktoru kızmış dikiş yerini kapatır diye . Bir de külot olanı da değiştirmek zor olur gibi birinin mutlaka ayaklarından giydirmesi şart ve elbise gecelik olmalı. Pijama olursa bir de onu çıkartmak gerekecek çünkü ikinciyi giymek icin.
Allam bir ped ne gündem oldu bizde yavv
Bastaki sleepy 1 numara cocuk bezi, onun yanindaki baby&me lohusa pedi. Onun yanindaki de depend. Uzun ped de yeterli olmus kimilerine ama bana yetmez gibi dusunerek ben ikisinden de aldim :)
Eki Görüntüle 2203267
Ya benim kanamam bir anda olmuştu onu hiçbir ped tutamazdı inş bu sefer öyle olmazCnm lohusa pedi baya buyukmus kulodun icine sigar mi ya yoksa buyuk kulot mu almali
Arkadaş hasta bezi kullanmıştı ilk gün. İkinci günden sonra gece pedlerinden o da azalınca normal ped günlük ped e dönmüştü. Evde hasta bezi vardı önceden kalan dört beş tane ilk gün için yeter de artar diye düşünüyorum. Yanına orkid gece aldım. Zaten hastane de veriyor. Arkadaş devlette yaptı isteyince vermişlerdi. Allah nasip ederse özel de yapacağım. En son ki kontrolümde doğumhaneye inip hemşireyle konuştum. Biz veriyoruz dedi ama ben her ihtimale karşı götüreceğim
Buarada herşeyi mavi alınan emziğine kadar bir prenses doğuyor buda ilginçGünaydınlar...Bugün sabah sabah bir doğum hikayesi dinledim paylaşiym dedim Arkadaşla hergün çocukları okula bırakıyoruz yürüme mesafesinde okul,tabi gidene kadar sohbet muhabbet bunun hemile bir eltisi vardı günü gelmiş ama 2.700 kg dı,b izde yorum yapıyoz hem günü gelmiş hemde bukadar düşük kg olsun kesin adet gününü yanlış biliyo falan die, neyse 15 gün geçti üstüne dün gece doğurmuş aşırı sancısı yokmuş hafif sancı ile gitmiş 6 santim açılma olmuş suni sancı vermişler toplam 1saat içinde doğum olmuş 3.600 kg doğmuş bebek maşallah mis gibi doğum olmuş valla bugün taburcu oluyormuş Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Maşallah güzelliğekızlar ben 32+0 da gittiğimde 1 ay sonra gel demişti ama ben 1 ay bekleyemem diyerek 10 gün kontrol sürecini kullandım bıgün gittim. benim geçen gün 5 6 saat sertleşmem oldu ve sanki göbeğim çıkacakmış gibi olmuştu ve bebeğim hiç hareket etmiyordu. ayrıca vajinam yırtılıyor gibi sanci da oluyor bazen. doktoruma söyledim ve bebişim gayet iyi. 32+0 da 1950gr idi bugün 33+2 de 2200gr olmuş tombalağım =) maşaAllah kuzumadoktor bebek aşağıya çok baskı yapıyor dedi ve tam dikişlerimin orası ve altı. ayretten açılmam var mı diye alttan muayene etti ve korktum ama birşey yok şükür. nst de de birşey çıkmadı. bol bol dinlen dedi ve 2 hafta sonra gel dedi. aaaa ne unuttum söylemeyi =) benim cadı kız şimdiye kadar yüzünü göstermemişti bende çikolata yedim muayeneden önce vee aynı ablası
Eki Görüntüle 2203271
rabbim tüm evlatlatımızı sağlıklı ve vakktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Cnm lohusa pedi baya buyukmus kulodun icine sigar mi ya yoksa buyuk kulot mu almali
Sigar normal bir ic camasirina. Beni de kanatsiz olmasi dusundurdu acaba sizdirir mi diyenormal çamaşırlarda lohusa pedi olur mu acep, yoksa büyük boy çamaşır mı almak lazım?epey büyükmüş gerçekten, depende gerek kalmadan gerekli korumayı sağlar gibime geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?