- 19 Şubat 2018
- 144
- 138
- 23
- 39
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.661
Sanki beni anlattın aynı rahatsızlıklar bendede var. Nefes alamadığım için yorgun düşüyorum. Yatıncada rahat yatamıyorum. Son aylar zor geçiyor ya. Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.Ben varım canım:/ abartmıyorum biyerim ağrımıyo desem yeridir.bel kalça bacak ayak ne ararsan var hemde öyle böyle değil ciddi boyutta kasılmalar baya arttı ilk defa bu hafta şişmeye başladım, bu hafta bebişin kıyafetlerini yikamaya başladım, tek başıma hem ev işi hem extra bi çocuk hemde hazırlıklara başlama derken tetikledi galiba iyice ağrılar tavan yaptı. Geceleri 4-5 kez kalkıyorum aman oglanin üstü açılmışmı yok tuvalete sıkıştım derken yat kalk feleğim şaşıyo, o değil canımın acısından adımları bile zor atıyorum ilk ayağa kalkınca bacak aram çatırdıyo duvarlardan tutuna tutuna topallaya topallaya gidiyorum. eşim bazen uyandırıyo noldu çok inliyosun die ama yapacak bişey yok gülü seven dikenine katlanır yeterki hayırla sağ salim kucağımıza alalım. Son 2-3gündür bende kasılmalara takmış durumdayım sanki bebek hareketleri bi tık azaldıda yerini sık sık (bazen araları 2-5 dk olduğu oluo) kasılmalara bıraktı ve aşağı baskı çoğaldı bukadar sık olması benı tedirgin etti ama eminimki doktorum normal diyecek.ayrıca tansiyonum çok düştüğü için baygınlık hissi gelio haftasonu yine fenalastim 8-5 ti, vücudum ağırlasıyo sanki kasılıyo nefes alamıyorum. Bazen eşim yeter ne çürük çıktın diyecek die korkuyorum ama bende isterimki rahat hamilelik geçireyim, oysaki hiç nazli değilimdr canımın kıymetini bilmem heryerim tutulana kadar iş yapar kendimi paralarım ama öyle yapmamın şimdi büyük acısı çıkıyo keşkede nazlanıp yapmasaymışım oyüzden adamda alıştı yardım falan etmio, tek başına bi çocukla bu halde bütün işlere koşturmak gerçekten zormuş ama eminki doğumdan sonra asıl koşturma ozaman başlayacak.bayadır yazmıyodum oyüzden çok oldu kusura bakma cnm, Rabbim herkesi sorunsuz bişekilde hayırlı güzel sona ulaştırsın inş.
Gece gittim canım doktor bir antibiyotik yazdı hamilelikten dolayı oluyor dedi. Kanasa da fırçala mutlaka dedi tabi yumuşak fırça ile. Bu ilacı yazdı , doktoruma mesaj attım ama neti kapalı sanırım geri dönüş yapmadı ben içeceğim yine deLalekiran Canım diş etlerin için gittin mi doktora.benimki de felaket durumda 2 gündür. diş eti kanaması nedir bilmem bu yaşıma kadar. muz ısırırken bile kan geliyor. diş etlerim felaket şiş. alt azı dişlerim her iki taraf üstte de sol köpek dişinin önü arkası sağ azı dişinin. dilimi bile değdirsem sızlıyor.
Canım doktorum adalatı doguma kadar içiceksin dedi sende mi doguma kadar kullanıcaksınAmin kuzum inşallah...
Bir süre söylemedi aslında canım ama benim doktorum sanırım bebeğimin erken geleceğini düşünüyor 36 yı görebiliriz inşallah dedi, kilosu zayıftı 2 buçuğu geçemeyecek gibi dedi. Yani adalat kullanmaya devam. Bu arada doğum yapan arkadaşımız adalat a rağmen tansiyonu çıkmış erken doğurduCanım doktorum adalatı doguma kadar içiceksin dedi sende mi doguma kadar kullanıcaksın
Kizlar merhaba.
Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.
Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.
Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var
benimki alta tepik yapmıyor bildiğin baskı yapıyor o da ağrıya neden oluyor sıpaBen sanki ayakları her an çıkıverecek gibi tepiniyor velet
İnşallah bebişler bekler zamanında saglıkla dogarlar benimde kasılmalarım oluyo dik duramıyorum karnım taş gibi oluyo önceki sezeryan dikişimde incelmiş zaten 37 yada 38 dr doguma alıcak hayırlısı olsun hakkımızda ama adalat bana çok iyi geldi kullanıcaz artık mecburBir süre söylemedi aslında canım ama benim doktorum sanırım bebeğimin erken geleceğini düşünüyor 36 yı görebiliriz inşallah dedi, kilosu zayıftı 2 buçuğu geçemeyecek gibi dedi. Yani adalat kullanmaya devam. Bu arada doğum yapan arkadaşımız adalat a rağmen tansiyonu çıkmış erken doğurdu
Günlerimiz yakın canım seninle. Bebişlerimiz artık kg olarak büyükler ve doğum pozisyonuna giriyorlar. Ben cuma gittim vajina da baskı var dedim baş aşağı dönmüş dedi ve aşağıdaydı normal dedi
Ben en son baski hissediyorum demistim esime, bir de bacaklarimi eskisi gibi kapatarak otutamiyordum. Doktora gittigimde kafasi bayagi asagida demisti. Artik yavas yavas iniyorlardir ama bende agri yoktu vajinada kasikta. Hos olsa da hissetmiyorum
Cnm benim bebisde baya rahime baski yapiyormus agri hissedersin dedi. Ayakta kalinca sizliyor zaten ama bi risk gormedi nstye bile girmedim
Bu içiliyor canım hamileyken ben içtimGece gittim canım doktor bir antibiyotik yazdı hamilelikten dolayı oluyor dedi. Kanasa da fırçala mutlaka dedi tabi yumuşak fırça ile. Bu ilacı yazdı , doktoruma mesaj attım ama neti kapalı sanırım geri dönüş yapmadı ben içeceğim yine de
Amiin inş canım.Hamilelerin genel sorunları işte, tabi arada çok rahat geçirende vardirda nadir. Şuandada hiç halim dermanım yok ama hazır oğlan kreşteyken bebişin kalan eksiklerinin bi kısmını almaya gidicem inş çarşıya kadar gittiğime değerde istediklerimi bulurum.eşim alışveriş için dün keşke arabayı bırakıp metroyla istbula gitseydik dedi ama gözüm yemedi, yarı yoldan dönmektense buralarda bakarım daha iyi.Sanki beni anlattın aynı rahatsızlıklar bendede var. Nefes alamadığım için yorgun düşüyorum. Yatıncada rahat yatamıyorum. Son aylar zor geçiyor ya. Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben de normal oturamıyorum nerdeyse, sürekli soluma yatıyorum. Gündüz sağa yatamıyorum midem çok kötü oluyor reflü den. Adalat kesinlikle rahatlattı beni de. Bakalım gittiği haftaya kadar artık . Rabbim yeter ki sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimiz e gerisi illa ki zamanla hallolur.İnşallah bebişler bekler zamanında saglıkla dogarlar benimde kasılmalarım oluyo dik duramıyorum karnım taş gibi oluyo önceki sezeryan dikişimde incelmiş zaten 37 yada 38 dr doguma alıcak hayırlısı olsun hakkımızda ama adalat bana çok iyi geldi kullanıcaz artık mecbur
Kiloyuda takma kafaya saglıklı olsun sütün bol olsun bak nasıl kilo alır bebiş
Canım çok geçmiş olsun, kan i doktoruna söyledin mi normal bir şey migeçen hafta ben acile gittim bir gün hastanede yattım açılma vardı sancılar çoktu ilaçla azalttık sancıları açılmada durdu. sürekli yatıyorum doktor mümkün oldukça kalkma dedi baskıyla açılma artmasın durduramayız dedi. ama dün çok baskı vardı akıntıda hafif kan bile gördüm endişeliyim çok. şimdi ara ara baskı yapıyor ama kasılma sabahtandır hissetmiyorum. valla 34. haftaya kadar ne güzeldi bu hamilelik şimdi hep endişe içindeyim
Çok sağol canım.Bu içiliyor canım hamileyken ben içtim
Canım nidilat kaç mg ? Ben günde iki adalat kullanıyorum toplamda 60 mg. Eğer rahatsızlık hissi fazlaysa doktorum 3 e çıkarabilirsin demişti. Acaba mg olarak sancını durdurmaya yetmiyor mu?Ben de kontrolden geldim kizlar. Dogum iznine ayirdi, yine kasilmalar cikti 50lerde falan ama o kadar cok degil. Zaten beklemiyorum dumduz olmasini dedi ve izne ayirdi. Bebegin kafasi hala cok asagida yaramazlik pesinde bu ama acilma veya kisalma yok dedi
Haftada 2 kere gormek istedi duruma gore devam edicez bakalim...
Özellikle akşamları ve sabahlari yoğunlaşan gobek derimde döküntüler ve çatlaklar oluşturan bir kaşıntı. Göbek derim de pul pul dökülüyor ayrica. Sırtım da kaşınıyor ellerimin üzeride kurudu. Çok rahatsız ediyordu beni. Ozellikle göbeğimdeki kaşıntı, yara oldu hep. Bu yüzden rahatlatıcı bir seyler önermesini istedim o da alerji ilaci ve iki krem verdi bir de karaciğer enzimlerime bakmak için kan tahlili istedi. Gebelik kolestazi var mi yok mu diye. Yarin yaptıracağım tahlili. Şimdilik ilaçlar cok iyi geldi. Göbeğimdeki kirmizi döküntüler yaralar sönmeye başladı. Kaşıntılarım da azaldı. Insallah kan tahlilim iyi sonuç verir gebelik kolestazi yoktur. Çıkarsa farkli bir tedavi uygulanacakmis.
Çok geçmiş olsun canim. Inşallah çabucak atlatırsın ve kötü birşey çıkmaz. Benim döküntü falan değil anlık deli gibi bir kaşıntı tutuyor tüm vücudu özellikle bacakları. Duramıyorum kaşıntıdan. Dys krem hicbursey geçirmiyor. Bir kac kere acillik de oldum igne yaptılar öyle rahatladım. Ama bunun için de gitmedim ayriyeten doktora. O yüzden sordum. Acil şifalar olsunÖzellikle akşamları ve sabahlari yoğunlaşan gobek derimde döküntüler ve çatlaklar oluşturan bir kaşıntı. Göbek derim de pul pul dökülüyor ayrica. Sırtım da kaşınıyor ellerimin üzeride kurudu. Çok rahatsız ediyordu beni. Ozellikle göbeğimdeki kaşıntı, yara oldu hep. Bu yüzden rahatlatıcı bir seyler önermesini istedim o da alerji ilaci ve iki krem verdi bir de karaciğer enzimlerime bakmak için kan tahlili istedi. Gebelik kolestazi var mi yok mu diye. Yarin yaptıracağım tahlili. Şimdilik ilaçlar cok iyi geldi. Göbeğimdeki kirmizi döküntüler yaralar sönmeye başladı. Kaşıntılarım da azaldı. Insallah kan tahlilim iyi sonuç verir gebelik kolestazi yoktur. Çıkarsa farkli bir tedavi uygulanacakmis.
Bende günde 3 defa içiyorum duruma göre 4 bile yapabilirz dediCanım nidilat kaç mg ? Ben günde iki adalat kullanıyorum toplamda 60 mg. Eğer rahatsızlık hissi fazlaysa doktorum 3 e çıkarabilirsin demişti. Acaba mg olarak sancını durdurmaya yetmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?