2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sanki beni anlattın aynı rahatsızlıklar bendede var. Nefes alamadığım için yorgun düşüyorum. Yatıncada rahat yatamıyorum. Son aylar zor geçiyor ya. Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.

Gece gittim canım doktor bir antibiyotik yazdı hamilelikten dolayı oluyor dedi. Kanasa da fırçala mutlaka dedi tabi yumuşak fırça ile. Bu ilacı yazdı , doktoruma mesaj attım ama neti kapalı sanırım geri dönüş yapmadı ben içeceğim yine de

Eklentiler

• IMG_20181105_101945.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 37
Canım doktorum adalatı doguma kadar içiceksin dedi sende mi doguma kadar kullanıcaksın
Bir süre söylemedi aslında canım ama benim doktorum sanırım bebeğimin erken geleceğini düşünüyor 36 yı görebiliriz inşallah dedi, kilosu zayıftı 2 buçuğu geçemeyecek gibi dedi. Yani adalat kullanmaya devam. Bu arada doğum yapan arkadaşımız adalat a rağmen tansiyonu çıkmış erken doğurdu

çok çok geçmiş olsun. bir şey demek istiyorum. gerçekten verilmiş sadakanız varmış. bu dekolmanlar yani plasentanın ayrılması genellikle o kadar hızlı oluyor ki bebeğin kurtulması bir mucize oluyor. annenin hayatı bile riske girebiliyor. fazla bilmek bazen çok huzursuzluk kaynağı olabiliyor. benim ilk gebeliğimde( ki uzun bir aradan sonra sahip olunan bir gebelikti) kabusum olmuştu, ya böyle bir şey yaşarsam diye. karnım azıcık normalden fazla ağrısa, gevşemese hemen ona yorardım. neyse ki sorun yaşamadık...sizin hem hastanenin çok yakınında olmanız, doktorunuzun hızlı davranması vs gibi vesilelerle çok şükür kurtulmuşsunuz. allah sizi yavrunuza, yavrunuzu da size bağışlamış. bebeğinizin durumu da iyiye gidiyor anladığım kadarıyla. tekrar tekrar geçmiş olsun, tez zamanda bebeğinizi eve götürürsünüz inşallah.

İnşallah bebişler bekler zamanında saglıkla dogarlar benimde kasılmalarım oluyo dik duramıyorum karnım taş gibi oluyo önceki sezeryan dikişimde incelmiş zaten 37 yada 38 dr doguma alıcak hayırlısı olsun hakkımızda ama adalat bana çok iyi geldi kullanıcaz artık mecbur
Kiloyuda takma kafaya saglıklı olsun sütün bol olsun bak nasıl kilo alır bebiş

Ben en son baski hissediyorum demistim esime, bir de bacaklarimi eskisi gibi kapatarak otutamiyordum. Doktora gittigimde kafasi bayagi asagida demisti. Artik yavas yavas iniyorlardir ama bende agri yoktu vajinada kasikta. Hos olsa da hissetmiyorum

Cnm benim bebisde baya rahime baski yapiyormus agri hissedersin dedi. Ayakta kalinca sizliyor zaten ama bi risk gormedi nstye bile girmedim

geçen hafta ben acile gittim bir gün hastanede yattım açılma vardı sancılar çoktu ilaçla azalttık sancıları açılmada durdu. sürekli yatıyorum doktor mümkün oldukça kalkma dedi baskıyla açılma artmasın durduramayız dedi. ama dün çok baskı vardı akıntıda hafif kan bile gördüm endişeliyim çok. şimdi ara ara baskı yapıyor ama kasılma sabahtandır hissetmiyorum. valla 34. haftaya kadar ne güzeldi bu hamilelik şimdi hep endişe içindeyim

Bu içiliyor canım hamileyken ben içtim

Benimde vajinamın kemikleri çok kötü ağrıyor valla gece özellikle kalktığımda yürümek işkence sabaha kadar tuvalet su içmek ve oğluma bakmak için sayısız kalkıyorum bi bakmışım sabah olmuş uykusuzluk yorgunluk çok kötüyüm bide hala öksürük var geçmedi antibiyotik işe yaramadı ayakta çok kalınca belim ve sırtım da çok ağrıyor otururken bacaklarım kapanmıyor vajina kemiklerim öyle acıyorki

Ben de kontrolden geldim kizlar. Dogum iznine ayirdi, yine kasilmalar cikti 50lerde falan ama o kadar cok degil. Zaten beklemiyorum dumduz olmasini dedi ve izne ayirdi. Bebegin kafasi hala cok asagida yaramazlik pesinde bu ama acilma veya kisalma yok dedi
Haftada 2 kere gormek istedi duruma gore devam edicez bakalim...

Amiin inş canım.Hamilelerin genel sorunları işte, tabi arada çok rahat geçirende vardirda nadir. Şuandada hiç halim dermanım yok ama hazır oğlan kreşteyken bebişin kalan eksiklerinin bi kısmını almaya gidicem inş çarşıya kadar gittiğime değerde istediklerimi bulurum.eşim alışveriş için dün keşke arabayı bırakıp metroyla istbula gitseydik dedi ama gözüm yemedi, yarı yoldan dönmektense buralarda bakarım daha iyi.

Ben de normal oturamıyorum nerdeyse, sürekli soluma yatıyorum. Gündüz sağa yatamıyorum midem çok kötü oluyor reflü den. Adalat kesinlikle rahatlattı beni de. Bakalım gittiği haftaya kadar artık . Rabbim yeter ki sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimiz e gerisi illa ki zamanla hallolur.

Canım çok geçmiş olsun, kan i doktoruna söyledin mi normal bir şey mi

Canım nidilat kaç mg ? Ben günde iki adalat kullanıyorum toplamda 60 mg. Eğer rahatsızlık hissi fazlaysa doktorum 3 e çıkarabilirsin demişti. Acaba mg olarak sancını durdurmaya yetmiyor mu?

Çok geçmiş olsun canim. Inşallah çabucak atlatırsın ve kötü birşey çıkmaz. Benim döküntü falan değil anlık deli gibi bir kaşıntı tutuyor tüm vücudu özellikle bacakları. Duramıyorum kaşıntıdan. Dys krem hicbursey geçirmiyor. Bir kac kere acillik de oldum igne yaptılar öyle rahatladım. Ama bunun için de gitmedim ayriyeten doktora. O yüzden sordum. Acil şifalar olsun

Canım nidilat kaç mg ? Ben günde iki adalat kullanıyorum toplamda 60 mg. Eğer rahatsızlık hissi fazlaysa doktorum 3 e çıkarabilirsin demişti. Acaba mg olarak sancını durdurmaya yetmiyor mu?
Bende günde 3 defa içiyorum duruma göre 4 bile yapabilirz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…