- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.721
Ben 2 tane annelerimizin giydiği gibi büyük boy çamaşır aldım dogumdan sonra rahat edeyim sıkmasın diye içine mesane pedi düşünüyorm birşekilde iş görür diye düşünüyorumnormal çamaşırlarda lohusa pedi olur mu acep, yoksa büyük boy çamaşır mı almak lazım?epey büyükmüş gerçekten, depende gerek kalmadan gerekli korumayı sağlar gibime geldi.
Bana carsambadan beri 5. Alttan bakislari hem el ile hem vajinal ultrason ileMaşallah güzelliğeDudaklarını mı büzmüş o :)) herşey hep böyle yolunda gider canım inşallah. Alttan baktı dedin nasıl kolay oldu mu ben biraz o konuda tırsıyorumda
Çok mu kötü yaBana carsambadan beri 5. Alttan bakislari hem el ile hem vajinal ultrason ile
sağol canım =) evet eliyle baktı açıklık varmı diyr bense Şaşırdım ve tedirgin oldum ama doktorum sakin ol gevşe kendini felan dedi öyle yani uzun sürmedi zaten acı da vermedi ama işte rahatsızlık veriyor =) Korkulacak bir surum değil birde doktoruna güven çok önemli.Maşallah güzelliğeDudaklarını mı büzmüş o :)) herşey hep böyle yolunda gider canım inşallah. Alttan baktı dedin nasıl kolay oldu mu ben biraz o konuda tırsıyorumda
Sezeryanfa nasıl olur bılmıyorum ama benım ilk dıgumun normaldi doktor kullandırtmamıştı normal pedlerı dikişler enfeksyon kapar diye hep hastaneden kendılerı verdı eve cıkarkende yanıma bı paket vermıaler lohusa pedı diye gecıyor kalın ınce uzun bişey ortası pamuklu gıbıydıBen de hastaneye gidince bölümdeki hemşireye soracaktım güya ama ikidir unutuyorum. Hastane çantasına şimdilik Orkid gece koydum ama onun da boyu kısa geldi bana
Ben pek bir sey hissetmedim kolaydi yani ama aci cekenler oluyormusÇok mu kötü ya10 gün sonra kontrolüm var muhtemelen çatı muayenesi etmek isteyecektir. Sırf o yüzden erteledim kontrolümü. Ama nereye kadar elbet yapacak
Doğum tarihlerimiz hemen hemen aynıymış inşallah vaktinde olur doğumunuz. Bebeğin kilosu nasıl?bana 29 Kasım sezaryen tarihi verdi bi aksilik olmazsa..
Ben de süt arttırıcılara erken başlamak istiyorum. Acaba bitki çaylarından malt içeceklerden falan mı içmek gerek yoksa süt yapan gıdalardan mı?Benim ilk dogumumda normal ped koymustum galiba cantaya ama hastanedeki hemsiler yenidogan bezini koymustu . Bu sefer bende depend aldim ama icin de 10 tane var zaten biterse diye yedek lohusa pedi alayim diye dusunuyorum sonra normal ped is goruru. Bu arada dogum yapan bi arkadasim var sut arttiricilara dogumdan bir hafta once basla dedi. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Oglumda ilk 2 ay anne sutu aldi sonra formul mama takviyesi yaptik ve 9- 10 aylikti sutum kesilmisti. Malum formul mama fiyatlari da ucmus. Sutumuz bol olsada gerek kalmasa bari
o yeterli olmaz canım hasta bezi denenlerden al ilk bir kaç gün kanama yoğun oluyor hele ki ilk gunBen de hastaneye gidince bölümdeki hemşireye soracaktım güya ama ikidir unutuyorum. Hastane çantasına şimdilik Orkid gece koydum ama onun da boyu kısa geldi bana
Normal doğumda mı sezeryandamı yoğun oluyo kanama farkediyomu yada doğum şekline göre?o yeterli olmaz canım hasta bezi denenlerden al ilk bir kaç gün kanama yoğun oluyor hele ki ilk gun
Ablamlar sezaryen dogurdu ikişer kez. İşte birinin doktoru izin vermemiş külot bez e , küçük ablam da külot bezden bir tane giydi ayağa kalkıp yürüyünce ped taktı gece pediSezeryanfa nasıl olur bılmıyorum ama benım ilk dıgumun normaldi doktor kullandırtmamıştı normal pedlerı dikişler enfeksyon kapar diye hep hastaneden kendılerı verdı eve cıkarkende yanıma bı paket vermıaler lohusa pedı diye gecıyor kalın ınce uzun bişey ortası pamuklu gıbıydı
Ben aktardan süt arttırıcı bir karışım aldım doğumdan bir hafta önce basla dedi canim.ben de ondan kullanicam. Doğum sonrasında günde 3 e çıkararak kullanacakmisim.Benim ilk dogumumda normal ped koymustum galiba cantaya ama hastanedeki hemsiler yenidogan bezini koymustu . Bu sefer bende depend aldim ama icin de 10 tane var zaten biterse diye yedek lohusa pedi alayim diye dusunuyorum sonra normal ped is goruru. Bu arada dogum yapan bi arkadasim var sut arttiricilara dogumdan bir hafta once basla dedi. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Oglumda ilk 2 ay anne sutu aldi sonra formul mama takviyesi yaptik ve 9- 10 aylikti sutum kesilmisti. Malum formul mama fiyatlari da ucmus. Sutumuz bol olsada gerek kalmasa bari
keşke kullanan birileri olsa da bize bilgi verse:) olmadı bir dependinkinden bir de mesane pedi gibi olanlardan alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?