2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
normal çamaşırlarda lohusa pedi olur mu acep, yoksa büyük boy çamaşır mı almak lazım?epey büyükmüş gerçekten, depende gerek kalmadan gerekli korumayı sağlar gibime geldi.
Ben 2 tane annelerimizin giydiği gibi büyük boy çamaşır aldım dogumdan sonra rahat edeyim sıkmasın diye içine mesane pedi düşünüyorm birşekilde iş görür diye düşünüyorum

Maşallah güzelliğe Dudaklarını mı büzmüş o :)) herşey hep böyle yolunda gider canım inşallah. Alttan baktı dedin nasıl kolay oldu mu ben biraz o konuda tırsıyorumda
Bana carsambadan beri 5. Alttan bakislari hem el ile hem vajinal ultrason ile

Maşallah güzelliğe Dudaklarını mı büzmüş o :)) herşey hep böyle yolunda gider canım inşallah. Alttan baktı dedin nasıl kolay oldu mu ben biraz o konuda tırsıyorumda
sağol canım =) evet eliyle baktı açıklık varmı diyr bense Şaşırdım ve tedirgin oldum ama doktorum sakin ol gevşe kendini felan dedi öyle yani uzun sürmedi zaten acı da vermedi ama işte rahatsızlık veriyor =) Korkulacak bir surum değil birde doktoruna güven çok önemli.

Ben de hastaneye gidince bölümdeki hemşireye soracaktım güya ama ikidir unutuyorum. Hastane çantasına şimdilik Orkid gece koydum ama onun da boyu kısa geldi bana
Sezeryanfa nasıl olur bılmıyorum ama benım ilk dıgumun normaldi doktor kullandırtmamıştı normal pedlerı dikişler enfeksyon kapar diye hep hastaneden kendılerı verdı eve cıkarkende yanıma bı paket vermıaler lohusa pedı diye gecıyor kalın ınce uzun bişey ortası pamuklu gıbıydı

Benim ilk dogumumda normal ped koymustum galiba cantaya ama hastanedeki hemsiler yenidogan bezini koymustu . Bu sefer bende depend aldim ama icin de 10 tane var zaten biterse diye yedek lohusa pedi alayim diye dusunuyorum sonra normal ped is goruru. Bu arada dogum yapan bi arkadasim var sut arttiricilara dogumdan bir hafta once basla dedi. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Oglumda ilk 2 ay anne sutu aldi sonra formul mama takviyesi yaptik ve 9- 10 aylikti sutum kesilmisti. Malum formul mama fiyatlari da ucmus. Sutumuz bol olsada gerek kalmasa bari

Çok mu kötü ya 10 gün sonra kontrolüm var muhtemelen çatı muayenesi etmek isteyecektir. Sırf o yüzden erteledim kontrolümü. Ama nereye kadar elbet yapacak
Ben pek bir sey hissetmedim kolaydi yani ama aci cekenler oluyormus

Doğum tarihlerimiz hemen hemen aynıymış inşallah vaktinde olur doğumunuz. Bebeğin kilosu nasıl?bana 29 Kasım sezaryen tarihi verdi bi aksilik olmazsa..

Valla 37 haftayı bulsak bana kilosu 2900 boyutları bir hafta önden gidiyor doktor o yüzden şimdi doğsa da bir problem yok sıkma canını dedi ama gelde içime anlat

Ben de süt arttırıcılara erken başlamak istiyorum. Acaba bitki çaylarından malt içeceklerden falan mı içmek gerek yoksa süt yapan gıdalardan mı?

Kuzlar süt arttırıcı gıdalarla ilgili biraz araltırma yapıp şöyle bir liste çıkarmıştım birkaç hafta önce. Hangileri gerçekten yapıyor deneyimim olmadığı için bilemiyorum tabi

Bol su
Tahin helvası
Kimyon
Yeşil soğan
Bulgur
Malt içeceği
Hurma
Tarçın
Kuru incir kayısı dut
Kabak çekirdeği
Ispanak
Havuç
Sarımsak
Rezene ** (gaza da iyi geliyor)
Dereotu
Maden suyu
Sumak
Tere
Kereviz
Bal kabağı
Çilek
Kıvırcık salata
Taze üzüm
Salep

Ablamlar sezaryen dogurdu ikişer kez. İşte birinin doktoru izin vermemiş külot bez e , küçük ablam da külot bezden bir tane giydi ayağa kalkıp yürüyünce ped taktı gece pedi

Ben aktardan süt arttırıcı bir karışım aldım doğumdan bir hafta önce basla dedi canim.ben de ondan kullanicam. Doğum sonrasında günde 3 e çıkararak kullanacakmisim.

Ben de bugün felaket bir halsizlik var yerimden kalkamıyorum resmen sürekli uyku halindeydim. Tansiyonuma baktım büyüğü normal küçüğü 6. Çok da düşük değil neden böyleyim anlamadım İnşaAllah bişey çıkmaz ya

Galactago süt arttırıcı damla kullananlar çok memnun. Bende çarşamba doktoruma sorucam önceden başlasam olur mu diye. Arkadaşımın sütü çok azalmıştı bundan kullandı çok memnun kaldı. Benimde aklımda sizde araştırıp doktorunuza sorup kullanabilirsiniz. Gün-de 3 defa suya damlatilip içiliyor.

Ben de lactamil çay aldım. Hastaneye götürmeyi planlıyordum ama öncesinde içmeye başlamak mantıklı gibi. 38.haftada falan başlarım

keşke kullanan birileri olsa da bize bilgi verse:) olmadı bir dependinkinden bir de mesane pedi gibi olanlardan alayım.

Bende ikisini aldim. Depende baktım külot gibi ama büyük ve esnek baya rahat olur gibi geldi. Bide baby me lahusa pedi aldım oda baya büyük ama onun için büyük anane camasirlarindan alicam bizim külotlara olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…