- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.681
10 mg yaziyor canim gunde 4 nidilat, 4 progestan. Ama nidilat fenaymis ayaklarim cok kotu sisiyor onu kullandigimdan beri.Canım nidilat kaç mg ? Ben günde iki adalat kullanıyorum toplamda 60 mg. Eğer rahatsızlık hissi fazlaysa doktorum 3 e çıkarabilirsin demişti. Acaba mg olarak sancını durdurmaya yetmiyor mu?
Canım çok geçmiş olsun, kan i doktoruna söyledin mi normal bir şey mi
Amin canım senin için üzüldüm bir sürü sorumluluk var üzerinde ama kendini düşünmen şart biraz elesen o sorumluluklardan olmaz mı ki. En azından ev işlerini yapmasan. Zaten bir çocuk daha var diyorsun. İnşallah sağ sağlim atlatırız şu son ayımızıda az kaldıBen varım canım:/ abartmıyorum biyerim ağrımıyo desem yeridir.bel kalça bacak ayak ne ararsan var hemde öyle böyle değil ciddi boyutta kasılmalar baya arttı ilk defa bu hafta şişmeye başladım, bu hafta bebişin kıyafetlerini yikamaya başladım, tek başıma hem ev işi hem extra bi çocuk hemde hazırlıklara başlama derken tetikledi galiba iyice ağrılar tavan yaptı. Geceleri 4-5 kez kalkıyorum aman oglanin üstü açılmışmı yok tuvalete sıkıştım derken yat kalk feleğim şaşıyo, o değil canımın acısından adımları bile zor atıyorum ilk ayağa kalkınca bacak aram çatırdıyo duvarlardan tutuna tutuna topallaya topallaya gidiyorum. eşim bazen uyandırıyo noldu çok inliyosun die ama yapacak bişey yok gülü seven dikenine katlanır yeterki hayırla sağ salim kucağımıza alalım. Son 2-3gündür bende kasılmalara takmış durumdayım sanki bebek hareketleri bi tık azaldıda yerini sık sık (bazen araları 2-5 dk olduğu oluo) kasılmalara bıraktı ve aşağı baskı çoğaldı bukadar sık olması benı tedirgin etti ama eminimki doktorum normal diyecek.ayrıca tansiyonum çok düştüğü için baygınlık hissi gelio haftasonu yine fenalastim 8-5 ti, vücudum ağırlasıyo sanki kasılıyo nefes alamıyorum. Bazen eşim yeter ne çürük çıktın diyecek die korkuyorum ama bende isterimki rahat hamilelik geçireyim, oysaki hiç nazli değilimdr canımın kıymetini bilmem heryerim tutulana kadar iş yapar kendimi paralarım ama öyle yapmamın şimdi büyük acısı çıkıyo keşkede nazlanıp yapmasaymışım oyüzden adamda alıştı yardım falan etmio, tek başına bi çocukla bu halde bütün işlere koşturmak gerçekten zormuş ama eminki doğumdan sonra asıl koşturma ozaman başlayacak.bayadır yazmıyodum oyüzden çok oldu kusura bakma cnm, Rabbim herkesi sorunsuz bişekilde hayırlı güzel sona ulaştırsın inş.
Süper canım çok sevindimKızlar bebeğim 20. haftadan beri 2 hafta gerideydi. Kan sulandırıcı iğne, demir, decavit, balık yağı, d vitamini, proteinli beslenme ile yakalamıs sayılır haftasını boy 42 kg 1900 olmus çok şükür
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ya bi ben de var sanıyordum sabaha kadar wc yürüyemiyorum vajinamın kemiği ağrıyor sanki ve son bir kaç gündür uyandığım da gece aşırı bir kasık ağrısıyla wc gidiyorum anlamdım gitti son haftalar böyle oluyor demekBenimde vajinamın kemikleri çok kötü ağrıyor valla gece özellikle kalktığımda yürümek işkence sabaha kadar tuvalet su içmek ve oğluma bakmak için sayısız kalkıyorum bi bakmışım sabah olmuş uykusuzluk yorgunluk çok kötüyüm bide hala öksürük var geçmedi antibiyotik işe yaramadı ayakta çok kalınca belim ve sırtım da çok ağrıyor otururken bacaklarım kapanmıyor vajina kemiklerim öyle acıyorki
Doğum tarihlerimiz hemen hemen aynıymış inşallah vaktinde olur doğumunuz. Bebeğin kilosu nasıl?bana 29 Kasım sezaryen tarihi verdi bi aksilik olmazsa..çok teşekkür ederim. söyledim tabi hemen arayıp. o da bebek hareketlerinde azalma ve kasılmalarında artma olursa gel artık doğum yapacaksın durmuyor demektir dedi. kanamam ertesi gün durdu kasılmalar azaldı ve bebeğimin hareketlerinde azalma olmadığı için hala progesteron ilacı kullanıp yatıyorum bakalım salı günü kontrolüm var ne olacak
Valla öyle bi tempo icindeyimki canım ben 2gün elimi çeksem bütün herşey altüst oluo ama artık ciddi ciddi eşime yardım etmesini rica edicem. şimdide otobüsteyim yanıma baya kilolu bi teyze kucağında torunuyla oturmak istedi öyle bi kendini bırakarak oturduki resmen karnıma çöktü ayy teyze naptın zaten karnim taş gibi biraz daha dikkatli olsan dedim ama nerdee kendi halineydi hatta kolunu dayıyarak devam etti sinir oldum kalktım arkaya geçtim, kuzum baya rahatsız olduki zıpladı resmen ezildi.ne anlayışsız büyüklerimiz var yaa itekleye itekleye gidiolar.Amin canım senin için üzüldüm bir sürü sorumluluk var üzerinde ama kendini düşünmen şart biraz elesen o sorumluluklardan olmaz mı ki. En azından ev işlerini yapmasan. Zaten bir çocuk daha var diyorsun. İnşallah sağ sağlim atlatırız şu son ayımızıda az kaldı
Canim o sabah yanıma almayi unutup icmemistim. Bir taneyle onkadar etkisi olur mu bilmiyorum ama dokotrum icmedigimi duyunca inanilmaz kizdi. Aman aksatmayin haplarinziin saatlerini miktarlariniBir süre söylemedi aslında canım ama benim doktorum sanırım bebeğimin erken geleceğini düşünüyor 36 yı görebiliriz inşallah dedi, kilosu zayıftı 2 buçuğu geçemeyecek gibi dedi. Yani adalat kullanmaya devam. Bu arada doğum yapan arkadaşımız adalat a rağmen tansiyonu çıkmış erken doğurdu
Arkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi
Çok geçmiş olsun canim. Inşallah çabucak atlatırsın ve kötü birşey çıkmaz. Benim döküntü falan değil anlık deli gibi bir kaşıntı tutuyor tüm vücudu özellikle bacakları. Duramıyorum kaşıntıdan. Dys krem hicbursey geçirmiyor. Bir kac kere acillik de oldum igne yaptılar öyle rahatladım. Ama bunun için de gitmedim ayriyeten doktora. O yüzden sordum. Acil şifalar olsun
Hadi yaaCanim o sabah yanıma almayi unutup icmemistim. Bir taneyle onkadar etkisi olur mu bilmiyorum ama dokotrum icmedigimi duyunca inanilmaz kizdi. Aman aksatmayin haplarinziin saatlerini miktarlarini
Ne ayıp ya sinir oldum.Valla öyle bi tempo icindeyimki canım ben 2gün elimi çeksem bütün herşey altüst oluo ama artık ciddi ciddi eşime yardım etmesini rica edicem. şimdide otobüsteyim yanıma baya kilolu bi teyze kucağında torunuyla oturmak istedi öyle bi kendini bırakarak oturduki resmen karnıma çöktü ayy teyze naptın zaten karnim taş gibi biraz daha dikkatli olsan dedim ama nerdee kendi halineydi hatta kolunu dayıyarak devam etti sinir oldum kalktım arkaya geçtim, kuzum baya rahatsız olduki zıpladı resmen ezildi.ne anlayışsız büyüklerimiz var yaa itekleye itekleye gidiolar.
Ben dependin kilot şeklinde olanını aldım birde kotex in en büyük pedini alıcam oldukça uzun ve geniş oluyor yeterli diye düşünüyorumselamlar bayanlar. baby&me veya canped in loğusa pedlerinin önerildiğini gördüm. şimdi internetten inceleyeyim dedim. baby&me ninkine baktım. sanki normal ped gibi duruyor tam anlayamadım sonuçta büyük boy normal pedler de iç çamaşırını tamamen kavrıyor hatta gece için üretilenler epeyce arka tarafı da kapatıyor. fikir verebilecek olan var mı, depend in loğusa külodu gibi olanları mı alınmalı yoksa bu tarz lohusa pedleri mi
Baby&me nin pedi normal kanatsiz cocuk bezi gibi bir sey bayagi kalin. Uzunluk acisindan gece pedleriyle ayni gibi, normal bir uzun ped de yeterli olabilir.selamlar bayanlar. baby&me veya canped in loğusa pedlerinin önerildiğini gördüm. şimdi internetten inceleyeyim dedim. baby&me ninkine baktım. sanki normal ped gibi duruyor tam anlayamadım sonuçta büyük boy normal pedler de iç çamaşırını tamamen kavrıyor hatta gece için üretilenler epeyce arka tarafı da kapatıyor. fikir verebilecek olan var mı, depend in loğusa külodu gibi olanları mı alınmalı yoksa bu tarz lohusa pedleri mi
Aynı durumdayız canım bide benim karnım baya aşağı indi bacaklarımı kapatamıyorum çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumBenimde vajinamın kemikleri çok kötü ağrıyor valla gece özellikle kalktığımda yürümek işkence sabaha kadar tuvalet su içmek ve oğluma bakmak için sayısız kalkıyorum bi bakmışım sabah olmuş uykusuzluk yorgunluk çok kötüyüm bide hala öksürük var geçmedi antibiyotik işe yaramadı ayakta çok kalınca belim ve sırtım da çok ağrıyor otururken bacaklarım kapanmıyor vajina kemiklerim öyle acıyorki
Baby&me nin pedi normal kanatsiz cocuk bezi gibi bir sey bayagi kalin. Uzunluk acisindan gece pedleriyle ayni gibi, normal bir uzun ped de yeterli olabilir.
ben baby&me'ninkini aldım canım. Normal pedlerden farklı olarak baya kalın bir ped ve sızıntıyı engelleyen yan bariyerleri var.selamlar bayanlar. baby&me veya canped in loğusa pedlerinin önerildiğini gördüm. şimdi internetten inceleyeyim dedim. baby&me ninkine baktım. sanki normal ped gibi duruyor tam anlayamadım sonuçta büyük boy normal pedler de iç çamaşırını tamamen kavrıyor hatta gece için üretilenler epeyce arka tarafı da kapatıyor. fikir verebilecek olan var mı, depend in loğusa külodu gibi olanları mı alınmalı yoksa bu tarz lohusa pedleri mi
ben baby&me'ninkini aldım canım. Normal pedlerden farklı olarak baya kalın bir ped ve sızıntıyı engelleyen yan bariyerleri var.
Ben de hastaneye gidince bölümdeki hemşireye soracaktım güya ama ikidir unutuyorum. Hastane çantasına şimdilik Orkid gece koydum ama onun da boyu kısa geldi banakeşke kullanan birileri olsa da bize bilgi verse:) olmadı bir dependinkinden bir de mesane pedi gibi olanlardan alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?