2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım nidilat kaç mg ? Ben günde iki adalat kullanıyorum toplamda 60 mg. Eğer rahatsızlık hissi fazlaysa doktorum 3 e çıkarabilirsin demişti. Acaba mg olarak sancını durdurmaya yetmiyor mu?
10 mg yaziyor canim gunde 4 nidilat, 4 progestan. Ama nidilat fenaymis ayaklarim cok kotu sisiyor onu kullandigimdan beri.

Canım çok geçmiş olsun, kan i doktoruna söyledin mi normal bir şey mi

çok teşekkür ederim. söyledim tabi hemen arayıp. o da bebek hareketlerinde azalma ve kasılmalarında artma olursa gel artık doğum yapacaksın durmuyor demektir dedi. kanamam ertesi gün durdu kasılmalar azaldı ve bebeğimin hareketlerinde azalma olmadığı için hala progesteron ilacı kullanıp yatıyorum bakalım salı günü kontrolüm var ne olacak

Amin canım senin için üzüldüm bir sürü sorumluluk var üzerinde ama kendini düşünmen şart biraz elesen o sorumluluklardan olmaz mı ki. En azından ev işlerini yapmasan. Zaten bir çocuk daha var diyorsun. İnşallah sağ sağlim atlatırız şu son ayımızıda az kaldı

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ya bi ben de var sanıyordum sabaha kadar wc yürüyemiyorum vajinamın kemiği ağrıyor sanki ve son bir kaç gündür uyandığım da gece aşırı bir kasık ağrısıyla wc gidiyorum anlamdım gitti son haftalar böyle oluyor demek

Doğum tarihlerimiz hemen hemen aynıymış inşallah vaktinde olur doğumunuz. Bebeğin kilosu nasıl?bana 29 Kasım sezaryen tarihi verdi bi aksilik olmazsa..

Valla öyle bi tempo icindeyimki canım ben 2gün elimi çeksem bütün herşey altüst oluo ama artık ciddi ciddi eşime yardım etmesini rica edicem. şimdide otobüsteyim yanıma baya kilolu bi teyze kucağında torunuyla oturmak istedi öyle bi kendini bırakarak oturduki resmen karnıma çöktü ayy teyze naptın zaten karnim taş gibi biraz daha dikkatli olsan dedim ama nerdee kendi halineydi hatta kolunu dayıyarak devam etti sinir oldum kalktım arkaya geçtim, kuzum baya rahatsız olduki zıpladı resmen ezildi.ne anlayışsız büyüklerimiz var yaa itekleye itekleye gidiolar.

Kızlar bu gece uyanmalar ağrılar hep bebeğe hazırlık, ben top patlasa uyanmayan biriydim açıkçası korkuyordum bebek ağlar da uyanamam diye.
Huzursuz bacak sendromu, göbekte kaşıntı, yanlarda uyuşma, tuvalet.. En az 5 kere kalkıyorum ben de. Allah sağlık sıhhat versin buna şükür kasım annelerini okuyun bebekleri küvezde olanlar var yoğun bakımda olanlar.. Vs onları okuyunca yeter ki diyorum sağlıkla doğsun da razıyım 10 kere uyanmaya..

Canim o sabah yanıma almayi unutup icmemistim. Bir taneyle onkadar etkisi olur mu bilmiyorum ama dokotrum icmedigimi duyunca inanilmaz kizdi. Aman aksatmayin haplarinziin saatlerini miktarlarini

Arkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi

Benimde öyle, bebiş kafasini dayamış doktorum ağrıların olur dedi.

Bence doktoruna söyle, karaciger enzimlerine baktırır belki. Kaşıntı olunca emin olmak için tahlil yaptırmak gerekli demişti doktorum.

Canim o sabah yanıma almayi unutup icmemistim. Bir taneyle onkadar etkisi olur mu bilmiyorum ama dokotrum icmedigimi duyunca inanilmaz kizdi. Aman aksatmayin haplarinziin saatlerini miktarlarini
Hadi yaa
Doktor da haklı ama illa ki her şeyin bir vakti var derler, bundan sonra sağlık versin Rabbim. Uyardığın için sağol kuzum.

selamlar bayanlar. baby&me veya canped in loğusa pedlerinin önerildiğini gördüm. şimdi internetten inceleyeyim dedim. baby&me ninkine baktım. sanki normal ped gibi duruyor tam anlayamadım sonuçta büyük boy normal pedler de iç çamaşırını tamamen kavrıyor hatta gece için üretilenler epeyce arka tarafı da kapatıyor. fikir verebilecek olan var mı, depend in loğusa külodu gibi olanları mı alınmalı yoksa bu tarz lohusa pedleri mi

Ne ayıp ya sinir oldum.

Ben dependin kilot şeklinde olanını aldım birde kotex in en büyük pedini alıcam oldukça uzun ve geniş oluyor yeterli diye düşünüyorum

Baby&me nin pedi normal kanatsiz cocuk bezi gibi bir sey bayagi kalin. Uzunluk acisindan gece pedleriyle ayni gibi, normal bir uzun ped de yeterli olabilir.

Aynı durumdayız canım bide benim karnım baya aşağı indi bacaklarımı kapatamıyorum çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

Baby&me nin pedi normal kanatsiz cocuk bezi gibi bir sey bayagi kalin. Uzunluk acisindan gece pedleriyle ayni gibi, normal bir uzun ped de yeterli olabilir.

normal uzun pedler kesmiyor beni koalina:) iki doğumumda da 1 saat gibi kısa sürede eşofmanıma çıkıyordu hep. bunda da öyle olsun istemiyorum. loğusa pedleri de uzun ped kadar diyorsanız dependinkini tercih edeyim bari de onda da çıkartmak kolay ama giymesi zor olur gibime geliyor.

ben baby&me'ninkini aldım canım. Normal pedlerden farklı olarak baya kalın bir ped ve sızıntıyı engelleyen yan bariyerleri var.

keşke kullanan birileri olsa da bize bilgi verse:) olmadı bir dependinkinden bir de mesane pedi gibi olanlardan alayım.
Ben de hastaneye gidince bölümdeki hemşireye soracaktım güya ama ikidir unutuyorum. Hastane çantasına şimdilik Orkid gece koydum ama onun da boyu kısa geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…