- 4 Haziran 2018
- 102
- 77
- 13
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.761
Hamilelik takviminle ayni kiloda cnm. Kac haftadasin
Doktorunun gorusu onemli tabi ama ben durumu hic de oyle gormedim o haftalarda bende 1900 lerdeydim doktorum herseyin gayet iyi oldugunu soylemisti. Bence senin bebisinde cok zayif degil yani gayet iyi.Tam 32 haftalık oldu bugün. Boyu ve beyin gelişimi iyi fakat zayıf bir Bebek beklediğimin altında çıktı kilosu dedi. Et balık sebze fındık ceviz kuru üzüm şeklinde beslen bir hafta takip edelim dedi. Aslında son bir hafta hiç bisey yemedim desem yeridir ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.
canım doktorun dediğine bakma lütfen. ben de tam 32+0 iken 1950gr idi ve 10 gün sonra bugün yani 2200gr olmuş. muz çok faydalı bunu öğrendim ve etkisini gördüm. eğer kabızlık sorunun yoksa muz tüket birde ceviz.Tam 32 haftalık oldu bugün. Boyu ve beyin gelişimi iyi fakat zayıf bir Bebek beklediğimin altında çıktı kilosu dedi. Et balık sebze fındık ceviz kuru üzüm şeklinde beslen bir hafta takip edelim dedi. Aslında son bir hafta hiç bisey yemedim desem yeridir ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.
Benim de 32+2’de 1800 gramdı doktorum gayet iyi dedi.Canim hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. İns kısa sürede yuvanıza getirirsiniz yavrunuzu. İki gündür neler olmuş. Ben de bugün kontrole gittim 10 gün geriden geliyor bebeğin kilosu dedi. 1800 gr olmuş ancakbeslenmene dikkat et bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ins biraz olsun kilo alır bebeğim
Benim ilk doğumum olacak bende epiduralli istiyorum normal şekilde. Nasıl geçmişti azıcık bahsedermisin :)
O kolestum sutu oluyor yani bebegin ilk sutu en yararlisi normal cnm.Kizlar gogusten sapsari bir sivi geldi iltihap olabilir mi yoksa normal mi? Daha once krem renkli ve seffaf geldigi olmustu da onemsememistim.
cnm doktorun sacmalamis yahuCanim hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. İns kısa sürede yuvanıza getirirsiniz yavrunuzu. İki gündür neler olmuş. Ben de bugün kontrole gittim 10 gün geriden geliyor bebeğin kilosu dedi. 1800 gr olmuş ancakbeslenmene dikkat et bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ins biraz olsun kilo alır bebeğim
Benim hepgeliyor canım sıkıntı yokKizlar gogusten sapsari bir sivi geldi iltihap olabilir mi yoksa normal mi? Daha once krem renkli ve seffaf geldigi olmustu da onemsememistim.
Kizlar gogusten sapsari bir sivi geldi iltihap olabilir mi yoksa normal mi? Daha once krem renkli ve seffaf geldigi olmustu da onemsememistim.
32+0 da gittiğimde 1870 gr çıktı ve haftasıyla uyumlu dedi doktor. Bence kafaya takılacak küçüklükte değilTam 32 haftalık oldu bugün. Boyu ve beyin gelişimi iyi fakat zayıf bir Bebek beklediğimin altında çıktı kilosu dedi. Et balık sebze fındık ceviz kuru üzüm şeklinde beslen bir hafta takip edelim dedi. Aslında son bir hafta hiç bisey yemedim desem yeridir ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.
Bence gayet iyi canım ortalama olarak doktorun abartmış sanki stres yapma boşuna ama yediğine içtiğine dikkat et birdaha son haftalar kilo alımı için önemliTam 32 haftalık oldu bugün. Boyu ve beyin gelişimi iyi fakat zayıf bir Bebek beklediğimin altında çıktı kilosu dedi. Et balık sebze fındık ceviz kuru üzüm şeklinde beslen bir hafta takip edelim dedi. Aslında son bir hafta hiç bisey yemedim desem yeridir ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.
İllaki bişeylerin ağrı sızısı olacak tabi doğum neticedeEn basta soyleyim korkmana hic gerek yok ki ben oncesinde suni sanci aldim belli bi acikliga gelince epidurali yapiyorlar ve 5 dk icinde agrin kesiliyor. Hic bir sanci vs hissetmiyorsun. Ben sonrasinda hic bulanti bas donmesi yasamadim ama kucuk bi kesim vardi onun biraz agrisi oldu 2 3 gun o kadar. Korkulacak bisey yok yani. Gerci benim agri esigim biraz yuksek.
Herkese hayirli, guzel dogumlar versin. Ama benim o zaman sancim kendiliginden gelmedigi icin tecrubeli de olsam biraz tedirginim. Hayirlisiyla zamaninda, saglikla gelsinler yasanan acilar sıkıntılar unutuluyor.İllaki bişeylerin ağrı sızısı olacak tabi doğum neticedeAma çok sevindim adınıza güzel bir doğum olmuş buda öyle olur inşallah. Benimde ağrı eşiğim yüksektir umarım böyle keyifle anlatacağım bir doğumum olur
Dana etiyse köftesi iyi olur canım . Kuzu gerdan alıyoruz biz her hafta ama biraz yağlı oluyor ben düdüklü de haşlayıp yiyorum yanına salata pilav.Sağolun kızlar aslında rahatladım biraz yoksa kendimi suçlayıp durdum gün boyu kendime bakmadım o yüzden böyle oldu diye. 30. Haftada 1600 gr di. O zaman da vasat bir Bebek yanı kilosu normal seviyede demişti. Bu hafta da böyle söyleyince üzüldüm. Eşim de dikkat et artık kendine eti artır dedi bakalım hiç de aram YÖK et yemekleriylesizler nasıl tüketiyorsunuz et yemeklerini ne tur pişirme yapıyorsunuz. Ben ne yaparsam yapayım sert oluyor
Benimde etle pek aram yoktur canım köfteyi severim bol bol yiyorum. Diyetisyen günde 5 köfte ye demişti. Hergün olmasada haftada 4 gün mutlaka yiyorum. Sende köfte şeklinde tercih edebilirsin istediğin şekilde baharatlandırırsın falan. Izgara şeklinde pişirip tabi daha sağlıklı. Ben tost makinesinde fırında yada yanmaz tavada kısıık ateşte pişiriyorumSağolun kızlar aslında rahatladım biraz yoksa kendimi suçlayıp durdum gün boyu kendime bakmadım o yüzden böyle oldu diye. 30. Haftada 1600 gr di. O zaman da vasat bir Bebek yanı kilosu normal seviyede demişti. Bu hafta da böyle söyleyince üzüldüm. Eşim de dikkat et artık kendine eti artır dedi bakalım hiç de aram YÖK et yemekleriylesizler nasıl tüketiyorsunuz et yemeklerini ne tur pişirme yapıyorsunuz. Ben ne yaparsam yapayım sert oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?