- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.801
Canım çok geçmiş olsun. Endişelenmemeye iyi düşünmeye çalış bak başka arkadaşlarda da oldu ama hala bebişler karında. İnşallah zamanını bekler mucizenizAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
İnşallah zamanını bekler yavrum.
Rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar versin inşallah
Amin cnm inşallah çok korkuyorum ben de.Surekli yasadigim bi korku bu benim. O kdr iyi anlıyorum ki. Uzun sure hareket etmedigi oluyor kac kez hastaneye gittik bu sebeple. Sonra hic beklemedigim bi anda basliyor. Bazen kendime kiziyorum kotu dusunerek kotuyu mu cagiriyorum acaba diye ama kaygilanmamak elde degil. Sag saglim kucagimoza alalim ins
Cok gecmis olsun canim, onleminizi almissiniz insallah vaktiyle saglikla gelecek kuzunAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
Cok gecmis olsun canım iyiki farkedilmis. Biz cok daha küçük haftalarda yakalandik bu duruma bu yüzden uzulme hala bekliyoruz cok sukur. İnsallah yakinda evine donersin bebisin de vaktinde doğar canim guzel dusunmeye calis. Dualarım sizinleAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
Ani gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
canım bir kaşık pekmez bir kaşık tereyağ ve karabiber ekleyip azıcık ısıtıp ılık ılık iç .... ben oğluma yaptım inanılmaz etkisini gördüm iki günde geçti ... normalde aylarca sürerdi doktor doktor gezerdik hava kullanırdık öyle geçerdi... bi dene istersen üç gün felan göğsü yumusatiyorBenimde 1 aydır geçmeyen bir öksürüğüm var delircem artık nasıl sezeryan olucam bu öksürükle acaba bilmiyorum yani rabbim hepimize şifa versin canım
geçmiş olsun canım İnşaAllah sancıların ve bebeğin durur. herşeyde vardır bir hayırAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
Gecmis olsun canim, Aralik anneleri olarak nedense hep ayni seyleri yasadikAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
Canim gaviscon var iciyorum ama bana misin demiyor öyle cok yaniyor ki hersey en sonunda alev olup bogazimi yakarak kasiklarimda felaket sancilar olusturarak kusmama neden oluyorCnm ben hamileliğin başından beridir çekiyorum son bir aydır aşırı aşırı yanmadan kusmaya başladım rennie içiyorum şuan en iyi gelen o hatta günde bir şişe bitirdiğimi biliyorum öyle kötü evde varsa iç yoksa dr söyle yazar sana da gönül rahatlığıyla kullan bir zararı yok
Gecmis olsun canim. Bizim aralik bebekleri bi telasli ciktilar hepsi birden gelmeye kalkiyorlar. Korkma canim durduruyorlar ama bundan sonrasina dikkat etmemiz lazim. Dr bana hic kalkma yat durabildigi kadar dursun karninda dedi. Moralini bozma mevlam yardimcin olsunAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
Ins zamanini bekler kuzucuk. Cok gecmis olsunAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
Ben kullandim. 18.haftada gogus ucum yara olmustu doktorum onerdi. 2 veya 3 kez uyguladim ama hemen yumuşattı cok iyi geldi. Daha da kullanmama gerek kalmadi. Dogum sonrası icin de faydali olacaktırkızlar garmastan pomad nasıl? daha önce kullanan var mı?
teşekkür ederim canım. bende lansinoh mu garmastan mı diye karar veremedim. sen alacak mısın veya aldın mıBen kullandim. 18.haftada gogus ucum yara olmustu doktorum onerdi. 2 veya 3 kez uyguladim ama hemen yumuşattı cok iyi geldi. Daha da kullanmama gerek kalmadi. Dogum sonrası icin de faydali olacaktır
Canim gaviscon var iciyorum ama bana misin demiyor öyle cok yaniyor ki hersey en sonunda alev olup bogazimi yakarak kasiklarimda felaket sancilar olusturarak kusmama neden oluyor
Çok geçmiş olsun canım,üzülme sakın inşallah iyi olacaksınız bebeğinle.Ani gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
Kızımda gögüslerm berabet olmuştu ben kullandım ama dogumdan sonra kullandım çok iyi bir krem al canım bende yine ondan alıcamkızlar garmastan pomad nasıl? daha önce kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?