2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ani gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlar Aslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
İnşallah zamanını bekler yavrum.
Rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar versin inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Endişelenmemeye iyi düşünmeye çalış bak başka arkadaşlarda da oldu ama hala bebişler karında. İnşallah zamanını bekler mucizeniz

Amin cnm inşallah çok korkuyorum ben de.

Cok gecmis olsun canim, onleminizi almissiniz insallah vaktiyle saglikla gelecek kuzun

Cok gecmis olsun canım iyiki farkedilmis. Biz cok daha küçük haftalarda yakalandik bu duruma bu yüzden uzulme hala bekliyoruz cok sukur. İnsallah yakinda evine donersin bebisin de vaktinde doğar canim guzel dusunmeye calis. Dualarım sizinle

Canim cok geçmiş olsun allahtan erken müdahale yapılmış ins hiçbir sıkıntı olmaz. Haftan da cok iyi erteleyebilirler üzülme

Benimde 1 aydır geçmeyen bir öksürüğüm var delircem artık nasıl sezeryan olucam bu öksürükle acaba bilmiyorum yani rabbim hepimize şifa versin canım
canım bir kaşık pekmez bir kaşık tereyağ ve karabiber ekleyip azıcık ısıtıp ılık ılık iç .... ben oğluma yaptım inanılmaz etkisini gördüm iki günde geçti ... normalde aylarca sürerdi doktor doktor gezerdik hava kullanırdık öyle geçerdi... bi dene istersen üç gün felan göğsü yumusatiyor

geçmiş olsun canım İnşaAllah sancıların ve bebeğin durur. herşeyde vardır bir hayır

Günaydın kızlar. Geceleri reflü ve sürekli tuvalete kalkmam sebebiyle hiç uyuyamıyorum. Sabah da kalkıp işe geliyorum. İşyerinde uyukluyorum. Baya zorlanıyorum ben artık Allah hepimize güç ve sabır versin.

gittingideli83 canım çok geçmiş olsun sana da. Hiç korkma bak burada ne kadar çok arkadaş yaşadı aynı durumu. Hepsi sağlıkla atlattılar. Senin de zamanında gelecek minnoşun inşallah.

Gecmis olsun canim, Aralik anneleri olarak nedense hep ayni seyleri yasadik guzel haberleeini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisinizdir. Benimde açılma ve kasık ağrıları vardı bir gün yattım durdurabildik şimdi evde yatmaya devam ediyorum umarım bir süre daha durduraniliriz aceleci bebişlerimizi

Canim gaviscon var iciyorum ama bana misin demiyor öyle cok yaniyor ki hersey en sonunda alev olup bogazimi yakarak kasiklarimda felaket sancilar olusturarak kusmama neden oluyor

Gecmis olsun canim. Bizim aralik bebekleri bi telasli ciktilar hepsi birden gelmeye kalkiyorlar. Korkma canim durduruyorlar ama bundan sonrasina dikkat etmemiz lazim. Dr bana hic kalkma yat durabildigi kadar dursun karninda dedi. Moralini bozma mevlam yardimcin olsun

Ins zamanini bekler kuzucuk. Cok gecmis olsun

Ben kullandim. 18.haftada gogus ucum yara olmustu doktorum onerdi. 2 veya 3 kez uyguladim ama hemen yumuşattı cok iyi geldi. Daha da kullanmama gerek kalmadi. Dogum sonrası icin de faydali olacaktır
teşekkür ederim canım. bende lansinoh mu garmastan mı diye karar veremedim. sen alacak mısın veya aldın mı

Canim gaviscon var iciyorum ama bana misin demiyor öyle cok yaniyor ki hersey en sonunda alev olup bogazimi yakarak kasiklarimda felaket sancilar olusturarak kusmama neden oluyor

ben de öyleydim. kusacak gibi oluyordum üstelik sadece yatarken değil otururken de oluyordu gaviscon,rennie vs hiçbiri anlık rahatlatma dışında fayda vermedi. 1 haftadır nexium kullanıyorum inanılmaz rahatladım yine göbeğimden ötürü çok rahat bir uyku uyuduğum söylenemez ama en azından yanma olmuyor.

Çok geçmiş olsun canım,üzülme sakın inşallah iyi olacaksınız bebeğinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…