2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Aslında her Bebek kilolu doğacak diye bi kural ama insan elinde olmadan üzülüyor. Sağlıklı doğsunlar yeter diyor en sonunda. Ben de üzüldüm hatta dünden beri haraketleri bile azaldı yaşadığım üzüntüye bağladım. Bugün daha iyiyim. Canim istemiyor diye yemiyordum Bu hafta dikkat edicem ben de beslenmeme bakalım ins kuzucuklar biraz daha kilo alırlar.

Anladim canim gonlune gore bulursun insallah o zaman=)

Kızlarrr merhabaaa :) bende yeni gebeyım dün doktora gittik 5 hafta 2günlük kese nasıl görünüyor

Eklentiler

• 0B810A6D-9369-4FE0-B699-22348EB0C413.webp
    36 KB · Görüntüleme: 47
Valla hep erkek denmiş son zamanlarda günü geçince kız denmiş ama herşeyi almışlar iş işten geçmiş yani umarım bizede böyle sürpriz olmaz beklediğimiz gelir,s ağlıklı sıhatli inşallah
öyle bir şey olmaz inşallah çünkü bu fıkra alıştım doktoruma tekrar soracağım kontrole gittiğimde

Çok teşekkür ederim canım.3-4 gündür kasık ağrım vardı ama önemsemedim.Dün akşam birden sancı şeklinde başladı bulantıyla birlikte sonrada titreme başladı.Kendimi çok kastım ondan oldu galiba. Onunla ilgili birşey demediler.İğneyi kalçadan yaptılar 2 doz olarak. Acı hissetmedim ama biraz yakıyor :) Progestan bende kullanıyorum ek olarak nidicard verdi. Gece boyunca 4-5 kez nst ile takip yapıldı sancılar durmuş çok şükür.Rahim ağzı kapalı kısalma yok dedi doktorum. Bu şekilde 38 i görürüz dedi kilosuda 2335 olmuş. Allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Son zamanlarımız zor geçmeye başladı

kızlar benim kız mandalinayı çok seviyor veya sevmiyor bilmiyorum =) ama yediğimde baya baya hareketleniyor =) bol bol yiyin kızlar doğumdan sonra yiyemezsiniz poposu yara olacak diye zaten epey birşey yiyemiyeceğiz gazı olur popo yara olur felan =)

Canim ben cok erken Doğum yaptım 30 haftalık. Cok uzun süren kuvözde kaldı. Hiç emziremedim. Kuvozden çıkmaya yakın kucağıma verdiler ama emme refleksi gösteremedi. Çene kasları cok zayıftı. Zaten hastaneden çıktığımızda 2 kiloydu. Eve geldikten sonra ememedi. Hep sağmak zorunda kaldım. Dr. Emzik alın çene kasları güçlensin dedi. Epey sonra emmeye başladı ama bu defa da sütüm YÖK denecek kadar azdı stresten ve üzüntüden . Sut gelmeyince ağlamaya başlıyordu. Daha cok seyler yaşadım burda anlatıp kimsenin moralini bozmak istemem. Herkesin morale ve motivasyona ihtiyacı var. İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte. Amma dertliymisim bıraksan sabaha kadar yazar anlatırım O günleri unutmak isterken tekrar tekrar hatırlıyor insan malesef.

ıslak mendil
bebek alt temizleme pamugu
pisik kremi
emzik
tasimalik dezenfentan bebege dokunmadan once sıktircam bizimkilere.
rezene cayi
gogus ucu kremi
gogus kalkani
atlet
emzirme sutyeni
kendime corap
ruj goz kalemi
benim bu listeye ek goturceklerim bunlar cnm
tabi daha gogus kalkaniyla gogus ucu kremini almadim alicam bu ay sonuna insallah.bi de pamuklu ic camasiri almadim.yeni alcam biraz buyuk beden dikisim acimasin diye.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Böyle zamanlarda sizlerin desteği çok iyi geliyor gerçekten. Az önce taburcu oldum. Sancılar durdu nidicard verdi ilaçlara ilave olarak. Ciddi bir erken doğum riski atlattın geldiğinde sancıların çok yüksekti iyiki dikişin var dedi. Rahim ağzı kapalı kısalma yok böyle devam ederse 38 i görürüz dedi.Kilosu 2335 olmuş boyuda 47 cm :) Hala dönmemiş ayaklar aşağıda yüzünüde göremedik yine inatçı kızımın.
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

Csnm gecmis olsun ins 38 kadar dayanir bebegin sevibdim sancilarin dusmesine bendede var onemsemedim ins sen durum gbi olmaz cnm kilosuda iyi cnm

geçmiş olsun canım inşaAllah miniğin vaktinde sağlıkla gelir =)

doktorun oyle dediyse korkma cnm
ben 33 haftaligim bana bile 2 hafta gecsin korkma dedi.benim de rahim kapaliymis
benim de.
bende de bazen kasik agrisi oluyo da onemsemiyorum.ama dun bayagi agridi.esimi uyandirmayim biraz daha bekleyim dedim neyseki biraz dinlenince gecti.daha bu cmartesi gitmistim diye tekrar gitmek istemedim.normal diyordu doktorum bebek buyudugu icin diyordu.
masallah bebegine cnm.

poposu yediklerimizden yara dami oluyor cnm bunu ilk kez duydum
neler yememek lazim yara olmamasi icin

Canim bi gorsen neler var neler ben lohusa taci ve taki yastigi icin malzeme almaya gittim o zaman gordum. Hazir kurdelada var. 2 katli ya alt katta 2 yada 3 tane terzi var bunu yapan zaten gorursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…