- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.881
Bazen bizim de oluyor hareket etmediği zamanlar ben çok çarpıntım karnımı oraya buraya ama kasılma geçince hareket etti bir de anne stres olunca oda korkup kasılıyor rahat olmak gerekiyor neyse oynadı gözün aydın üzülme artıkCanm daha yeni derimi gerdi o da tepkidr deme ne dusjncgmi bil3medm
Yarm saat ugrastm gelsin diye sonra sukur hafiften basladi simdide ara ara sanci giriyor . Esime bagrdm kizdi m bak senn yuzundn haraket etmedi agladm dedm erkekler cok anlaysszSezerbusra21 çok şiddetli değilse bir şey olmaz hiç merak etme. Onlar böyle çarpmalara, sarsılmalara karşı da korunaklılar aslında stres yapma biraz bekle hareketleri normale dönecektir
Benm mukkak uyandgm zaman tekme atar acsa belli ederdi yedim ettm uzandm cevap vermexi o yuzdn korkmustum hic ses yoktu kadnmda sukur geldi kendne herlde rahatladmBazen bizim de oluyor hareket etmediği zamanlar ben çok çarpıntım karnımı oraya buraya ama kasılma geçince hareket etti bir de anne stres olunca oda korkup kasılıyor rahat olmak gerekiyor neyse oynadı gözün aydın üzülme artık
Yarını bekleyebilir bence canım. Hem yavaş yavaş veriyor diyorsun zaten bişey olmamıştır korkma artıkOle yqpyrm canm uzandm elim karnmda ondan tepki bekliyorum cok korktum canm bian nasl agladm bilemezsn sukur veriyor yavas yavas olsada hafif hafif agrilarim var dr gitsem mi yarn gitcktm bekleym mi bir gun daha
Bizim yatakta da 7 tane yastik var. Yastiktan bize yer kalmiyorBizde uyurken çarpmalara karşı aramıza yastık koyup yatıyoruz eşim bi taraftan sarılıyor yastığa ben bi taraftan :) ama öyle ufak çarpmalarla bisey olcagını sanmıyorum için rahat olsun
Canım benim de 10 gün geriden geliyordu. 31+4 te gitim karın çevresi 30 haftalık görünüyordu. ne korktum ne korktum ama 10 gün beslenmeme çok çok dikkat ettim ve 300 gr aldı bebeğim. sabah uyanınca 2 kaşık pekmez,1bardak süt,2 ceviz,1muz.öğlenleri köfte balık ya da tavuk yedim. gün içinde 3 ara öğün yaptım.her arada muz süt kaşar yada ceviz yedim.akşamları da et yemeye özen gösterdim. bun saydıklarım bebeğe en çok kilo yapan şeylermiş ben de burdaki kızlardan öğrendim :) inşallah senin kuzun da kilo alır canımCanim hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. İns kısa sürede yuvanıza getirirsiniz yavrunuzu. İki gündür neler olmuş. Ben de bugün kontrole gittim 10 gün geriden geliyor bebeğin kilosu dedi. 1800 gr olmuş ancakbeslenmene dikkat et bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ins biraz olsun kilo alır bebeğim
Aynen bende öyle 6 yıl öncekini koydum inşallah emziririm oğlum benim emmek istemedi zorladım bu sefer meme uçlarım yaradan perişan oldu 3 aylıkken emzirmeyi bıraktım çok üzülmüştüm sen neden sağdın bende senin gibi geceleri gündüz anca süt sağardım sağma makinemi elime alınca bi kötü oldumKızlar ben de en son beş yıl önce kullandığım sut sağma makinasını yıkadım kaynattım ama ins hiç birimiz kullanmak zorunda kalmayız. O günlere götürdü beni sabahlara kadar iki saatte bir sağardım. Şimdi de mecbur tedbir amaçlı hazırlamak zorundayım. Rabbimden tek duam ihtiyacım olmasın doya doya bebeğimi emzireyim istiyorum. Dualarımda sizler de varsiniz
Sana yazdktan sonra cnm guclendi sukur ama bianlk korku bile bana yetti evlat baska rabbim hic birimize gostermesin evlat acısı saglikli bir sekilde alrz bebeklermize kucaklarimiza ins:)Yarını bekleyebilir bence canım. Hem yavaş yavaş veriyor diyorsun zaten bişey olmamıştır korkma artık
Canim ankaradasin diye hatirliyorum. Suluhuna gidebilirsin orda var. Ora uzak dersen aldigin tulu terziler dikerkızlar hastanedeki bebek yatağına etek almak istiyorum. Ama öyle sade yapan bir yer bulamadım. Her yer cibinlikli falan yapıyor. Ben sade tülden bir etek istiyorum en fazla bir de fiyonku olabilir belki. Önereceğiniz bir yer site falan olur mu?
doktorun herhangi bi mudahalede bulunmadi mi antibiyotik yaramiyosa elbet vardir bi caresi cnm oksuruk cekilir mi 1 ay.oksur oksur bogazin da tahris olmustur.Antibiyotik içtim geçmedi maalesef acımazmı hiç çok kötüyüm mahvoluyorum
Arkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
Canim aslinda kendin bile yapabilirsin. Ya da tul alip terziye lastik gecirtebilirsin. Biz kendimiz yaptik annemle. Tul aldik altini dikis gectik, ustunu de lastik gecirecek sekilde yaptik, abartisiz guzel oldu.kızlar hastanedeki bebek yatağına etek almak istiyorum. Ama öyle sade yapan bir yer bulamadım. Her yer cibinlikli falan yapıyor. Ben sade tülden bir etek istiyorum en fazla bir de fiyonku olabilir belki. Önereceğiniz bir yer site falan olur mu?
cok gecmis olsun cnmAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
İnşallah zamanını bekler yavrum.
Rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar versin inşallah
canım evet ankara'dayım. Suluhanda dikilmiş halde var mıymış? Gidip bakayım ben öyleyse :)Canim ankaradasin diye hatirliyorum. Suluhuna gidebilirsin orda var. Ora uzak dersen aldigin tulu terziler diker
canım o konularda hiç becerim yok. Zaten çalıştığım için vaktim de olmuyor. Kayınvalideme yastık falan diktirdim beşik için ama tülü yapabilir mi emin değilim :)Canim aslinda kendin bile yapabilirsin. Ya da tul alip terziye lastik gecirtebilirsin. Biz kendimiz yaptik annemle. Tul aldik altini dikis gectik, ustunu de lastik gecirecek sekilde yaptik, abartisiz guzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?