- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.921
Kac haftalik yapti canim merak ettim bebis nasilbilgin varmiCnm sadce kafasi karisik ogretmen yapti diger arkadslar tarihlerini soledi bende yazdm sadce bir arkadas dogum yapti sezaryan kesin olanlar soledgi icin yazdm:)
35+3 tu galiba bebegi en son kuvezdeydi cnm bizde haber bekliyoruz ondanKac haftalik yapti canim merak ettim bebis nasilbilgin varmi
Ay hic fotosunu cekmemisim canim yikayip kaldirdik annemlerle ceyiz gibi hepsi hersey odada ustusteCanım bu fotoğrafını paylaşabilir nisin
geçmiş olsun canımAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
İnşallah zamanını bekler yavrum.
Rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar versin inşallah
ben kullandım canım ama yıkamak gerekiyor demişti bana da doktor ve pek iyi gelmemişti bana bu sefer lansinoh aldım şimdiden sürüyorum çünkü acıyor göğüs üçlerimkızlar garmastan pomad nasıl? daha önce kullanan var mı?
eksik bir şey yok gibi ama sonradan aklına illaki bir şey gelebilirKizlar su hastane listelerimizi bi daha mi paylassak neler koymaliyim hep bi bksik var gibi geliyor
1 tane 10lu hastane cikisi
3 tane 5 hastane cikisi
2 tulum
Bebek bezi
Biberon
Beyaz tulbent sarilik olmasin diye yüzüne ortulecekmis
Corap
Alt acma ortusu
Pisik kremi
3 tane battaniye
Puset
Baska aklima gelmiyor
Benim icin 3 pijama
İc camasiri
Jolly kulot bez
Corap
Terlik
Tacc ayna firca makyaj malzemesi vb
Sut sagma makinesi
Lansinoh krem
Eksikler neler kizlar bi bi yardim edin lutfen
Seviyorum sizi
hastaneler veriyor canım onu şimdiden alma çünkü hiç lazım olmaya da bilir ..ilk doğumunda ben almamıştım sonrasında da hiç lazım olmadi alsam boşa giderdi ..sen de ihtiyaca göre değerlendirilsin o zamanKizlar hastane tipi göğüs pompalarını hastaneden kiralayabiliyor muyuz? Gogus pompasi su asamada cok gerekli gelmiyor belki hic ihtiyac olmayacak diyorum. Ucuz da degiller. Gerek olursa sutum gelmezse vs hastanede veriyorlar bunu degil mi?
Canm ben yaptırmıcam sadce instagramda kapi susu ve taki yastigi yaptrdim persembede gondercek alicam baska brseye gerek duymadmKizlar bu arada hastane odası süslemesi yaptırmak misiniz? Nstagramda bi sayfa var kapi susu anı defteri ve taki yastigi siparişi vereyim diyorum. Anne ve bebek yatağı süslemesi vs istemiyorum. Ikram olarak da hastane serbet veriyor bi de çikolata ve kurabiye yaptırırım bitti gitti. Nette acayip masalar süslemeler vs görüyorum organizasyon firmaları her seyi hallediyor ama fazla sasaali. Annem de bosver hic uğraşma tek tek para verince de aynı kapıya ckcak her seyi onlar halletsin diyor. Siz neler planladiniz?
Canım ben ufak bir şekerleme masası hazırlayacağım. Baston ve lolipop şekerler yaptırıyorum. İsimli çikolata yaptırdım. Draje şekerler aldım. Hastane şerbet veriyormuş onu musluklu sebile koyacağım. Oda kapısına süs yaptırdım bir de tül aldım onu bağlayacağım. Takı yastığını hastane çıkışını yaptırdığım yere yaptırdım takım oldu. Yatağımın arkasına birkaç tane pembe beyaz ponpon ve kızımın isminin yazdığı banner yaptırdım. Bir de bebek yatağına etek alabilirsem bitti gitti :)Kizlar bu arada hastane odası süslemesi yaptırmak misiniz? Nstagramda bi sayfa var kapi susu anı defteri ve taki yastigi siparişi vereyim diyorum. Anne ve bebek yatağı süslemesi vs istemiyorum. Ikram olarak da hastane serbet veriyor bi de çikolata ve kurabiye yaptırırım bitti gitti. Nette acayip masalar süslemeler vs görüyorum organizasyon firmaları her seyi hallediyor ama fazla sasaali. Annem de bosver hic uğraşma tek tek para verince de aynı kapıya ckcak her seyi onlar halletsin diyor. Siz neler planladiniz?
Teşekkür ederim canım. Sancı olursa mutlaka git. Zaten kendini belli ediyor. Ben dün başladığında resmen kıvrandım öncekiler gibi değildiCsnm gecmis olsun ins 38 kadar dayanir bebegin sevibdim sancilarin dusmesine bendede var onemsemedim ins sen durum gbi olmaz cnm kilosuda iyi cnm
hmm anladım canım o zaman kişiden kişiye değişiyor demek ki neyse elimin altında bulunsun olmazsa lansinoh alırım inşaAllah bunlara da gerek kalmazgeçmiş olsun canım
ben kullandım canım ama yıkamak gerekiyor demişti bana da doktor ve pek iyi gelmemişti bana bu sefer lansinoh aldım şimdiden sürüyorum çünkü acıyor göğüs üçlerim
eksik bir şey yok gibi ama sonradan aklına illaki bir şey gelebilir
hastaneler veriyor canım onu şimdiden alma çünkü hiç lazım olmaya da bilir ..ilk doğumunda ben almamıştım sonrasında da hiç lazım olmadi alsam boşa giderdi ..sen de ihtiyaca göre değerlendirilsin o zaman
bir anne olarak neler yaşadığını anlamak için yaşamaya gerek Yok canım evlat çok değişik bişey anlatmasanda ben anladım sütünün gitmesi bile çok normal şimdi nasıl annesi kaç yaşındaCanim ben cok erken Doğum yaptım 30 haftalık. Cok uzun süren kuvözde kaldı. Hiç emziremedim. Kuvozden çıkmaya yakın kucağıma verdiler ama emme refleksi gösteremedi. Çene kasları cok zayıftı. Zaten hastaneden çıktığımızda 2 kiloydu. Eve geldikten sonra ememedi. Hep sağmak zorunda kaldım. Dr. Emzik alın çene kasları güçlensin dedi. Epey sonra emmeye başladı ama bu defa da sütüm YÖK denecek kadar azdı stresten ve üzüntüden . Sut gelmeyince ağlamaya başlıyordu. Daha cok seyler yaşadım burda anlatıp kimsenin moralini bozmak istemem. Herkesin morale ve motivasyona ihtiyacı var. İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte. Amma dertliymisim bıraksan sabaha kadar yazar anlatırımO günleri unutmak isterken tekrar tekrar hatırlıyor insan malesef.
Hediyelik isini mevlute bırakayım diyorum ben, bakalim.@Katrina_ ha bir de hediyelik sukulentler yaptıracağım.
Canm bugun normalde gitcektim benimde bugun basma esim yatarken farkinda olmadan gobegime carpti agridi sonra cock tekme atmadi odum koptu hafifte sancm vardi bekledim eger gelmeseydi gitcektim dr bende cok stresli korkulu zamanlar ya saglikla sekilde hepmiz kavusalm insTeşekkür ederim canım. Sancı olursa mutlaka git. Zaten kendini belli ediyor. Ben dün başladığında resmen kıvrandım öncekiler gibi değildi
Ben de mevlidde sadece mevlid şekeri dağıtmaya karar verdim. Şöyle isimli şeker kutuları yaptırdım onun için de.Hediyelik isini mevlute bırakayım diyorum ben, bakalim.
Bende de gecmeyen inatci bir oksuruk vardi.Bir arkadas onerdi 2 inciri kucuk kucuk dograyip 1.5 bardqk sutle cezvede kaynat ilik ilik ic dedi ve 2 gun yaptim 3.gun gercekten oksurugumden eser kalmadi.Benimde 1 aydır geçmeyen bir öksürüğüm var delircem artık nasıl sezeryan olucam bu öksürükle acaba bilmiyorum yani rabbim hepimize şifa versin canım
Benim bir arkadaş fiyat almış 3-4 binlerde fiyat vermişlerKizlar bu arada hastane odası süslemesi yaptırmak misiniz? Nstagramda bi sayfa var kapi susu anı defteri ve taki yastigi siparişi vereyim diyorum. Anne ve bebek yatağı süslemesi vs istemiyorum. Ikram olarak da hastane serbet veriyor bi de çikolata ve kurabiye yaptırırım bitti gitti. Nette acayip masalar süslemeler vs görüyorum organizasyon firmaları her seyi hallediyor ama fazla sasaali. Annem de bosver hic uğraşma tek tek para verince de aynı kapıya ckcak her seyi onlar halletsin diyor. Siz neler planladiniz?
Hayırlı olsun heyecanlı zamanlar :) 1-2 hafta içinde kalp atışlarını duyar bebeği de görürsünüz :)Kızlarrr merhabaaa :) bende yeni gebeyım dün doktora gittik 5 hafta 2günlük kese nasıl görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?