- 17 Ekim 2018
- 54
- 63
- 3
- 40
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.861
Lansinohu silmek gerekmiyor ama garmastan icin yikamak gerekiyor. Dr um oyle soylemistiCanım spinal epidural kombine olarak yapılmıyor diye duydum bende ikisi beraber yapılmıyor yani sadece spinal olabilirsin ama ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum 150 mg spinal olucam ama hem spinal epidural kombine hiç konuşmadm doktorumla
Yıkamak gerekmiyor canım öyle biliyorum ben yıkamadm ama bebegimide emziremedik hep pompayla sagdım netten araştır canım silme diyende var sil diyende eniyisi doktora sormak
Cnm daha yeni kalhavltida cikolata yedim simdi sol tarafa yatyrm eger haraket etmezse hastaneye gidiym deme cok hafif sancı geliyor korktmÇikolata yeyip sola yatsan bu canım
Bence çok iyi canım maşallahArkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
Evet epizyotomi vardi. Olmasin diye israr etmedim. Cunku parcalanma ihtimali de var sonucta ıkınırken. En azindan duzgun olur diye dusundum.Maşallah ne güzel epizyotomi varmıydı en korktuğum:) hareketli olması çok iyiymiş
haklısın canım ben ayak tırnaklarımı çok zor kesiyorum :/Hee anladım. Tırnak zaten uzayınca kesilir ya Bi anda uzayan bişey olmayınca merak ettim bende sebebini:)))
Hiçbir bilgim yok vallaAmin canım. Değişik bir heyecan oda ya :)) nasıl o zamana kadar karıştırmışlar çok değişik
Ne kadar sert çarptı canım. Bende bi sefer pencerenin kenarına çarpmıştım göbeğimi bişey olmadı çok şükürKızlar bugun esim yataktayken bebege carpti karnima sabahtan beri kizimi hiseetmyrm korkmalmymsizce
Cnm nasl desem yatakta yatarken doneyim derken arka tarafyla karnma carpti hatta dedim napysn sen diye agri grdi cnm agliyrm sol tatafa yattm daha tekme atmadi kizim yaNe kadar sert çarptı canım. Bende bi sefer pencerenin kenarına çarpmıştım göbeğimi bişey olmadı çok şükür
Sakin ol önce canım. Bebeğinin karnındayken tepki verdiği rahatsız olduğu bişey var mı ? Mesela benimki sese çok tepki veriyor. Yüksek sesle bişey açıyorum hemen rahatsız olup tepki gösteriyor öyle bişey dene bide bakalımCnm nasl desem yatakta yatarken doneyim derken arka tarafyla karnma carpti hatta dedim napysn sen diye agri grdi cnm agliyrm sol tatafa yattm daha tekme atmadi kizim ya
Canm bi ara muzk duyunca atardi pit pit yaptm ses yok ya cok korkyrm birsy mi oldu yarm saattr sol tarafa uzanyem tekme atmadiSakin ol önce canım. Bebeğinin karnındayken tepki verdiği rahatsız olduğu bişey var mı ? Mesela benimki sese çok tepki veriyor. Yüksek sesle bişey açıyorum hemen rahatsız olup tepki gösteriyor öyle bişey dene bide bakalım
Ya bişey olmamıştır diye düşünüyorum yani inşallah olmamıştır, plesenta yapısı düşmelerde bile bebeği koruyacak şekilde çünküCanm bi ara muzk duyunca atardi pit pit yaptm ses yok ya cok korkyrm birsy mi oldu yarm saattr sol tarafa uzanyem tekme atmadi
Canm anlamdm tekme atmyr hic haraket yok ve hafif hafif agrilsrim basladi yaYa bişey olmamıştır diye düşünüyorum yani inşallah olmamıştır, plesenta yapısı düşmelerde bile bebeği koruyacak şekilde çünkü
Öncelikle aklından birşey olmuşturu çıkar rahatla Onuda strese sokuyorsun ondan oynamıypr birşey yok de birşeyler oyalan birşey olamamıştır emin ol ha bi iki saat sürerse git tabi hastaneye ama şimdi biraz daha bekle elinle onu ovala oynayacaktırCanm anlamdm tekme atmyr hic haraket yok ve hafif hafif agrilsrim basladi ya
Canım arkadaşında dediği gibi strese girdin çok tabi haklısında insan çok kötü oluyor. İçin rahat edecekse doktoruna git istersen yada yakın bir hastaneye. İstersen doktorunu ara belki bişey söylerCanm anlamdm tekme atmyr hic haraket yok ve hafif hafif agrilsrim basladi ya
Canm tepki verdi az da olsa sukur yarn kontrole gitcm elimi koydugum yere gerdi o da isarettir deme cnmCanım arkadaşında dediği gibi strese girdin çok tabi haklısında insan çok kötü oluyor. İçin rahat edecekse doktoruna git istersen yada yakın bir hastaneye. İstersen doktorunu ara belki bişey söyler
Philips avent kullandim canim ccok da memnun kaldimSen ne kullandın peki cnm?
Canm daha yeni derimi gerdi o da tepkidr deme ne dusjncgmi bil3medmÖncelikle aklından birşey olmuşturu çıkar rahatla Onuda strese sokuyorsun ondan oynamıypr birşey yok de birşeyler oyalan birşey olamamıştır emin ol ha bi iki saat sürerse git tabi hastaneye ama şimdi biraz daha bekle elinle onu ovala oynayacaktır
Tabiki hissedersin zaten sen hareketliliği. Rahatlamaya çalış canım bebeğinide germeCanm tepki verdi az da olsa sukur yarn kontrole gitcm elimi koydugum yere gerdi o da isarettir deme cnm
Ole yqpyrm canm uzandm elim karnmda ondan tepki bekliyorum cok korktum canm bian nasl agladm bilemezsn sukur veriyor yavas yavas olsada hafif hafif agrilarim var dr gitsem mi yarn gitcktm bekleym mi bir gun dahaTabiki hissedersin zaten sen hareketliliği. Rahatlamaya çalış canım bebeğinide germe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?