2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Lansinohu silmek gerekmiyor ama garmastan icin yikamak gerekiyor. Dr um oyle soylemisti

Ne kadar sert çarptı canım. Bende bi sefer pencerenin kenarına çarpmıştım göbeğimi bişey olmadı çok şükür
Cnm nasl desem yatakta yatarken doneyim derken arka tarafyla karnma carpti hatta dedim napysn sen diye agri grdi cnm agliyrm sol tatafa yattm daha tekme atmadi kizim ya

Izmir de dogum yapacak olan var mi bu arada. Benim dr kendi muayenesi var. Simdi hastane arastiriyorum ama karar veremedim. kent cok pahali sadece hastane 4500, cinarli 2300 2400 dedi ama eski kucuk ve bakimsiz bi hastane. Can hastanesi 2750 yeni ve temiz ama odalari kucuk ve yeni acildigi icin tereddutlerim var. Medical disardan dr. almiyormus. Egepol var ama o da bana cok ters

Cnm nasl desem yatakta yatarken doneyim derken arka tarafyla karnma carpti hatta dedim napysn sen diye agri grdi cnm agliyrm sol tatafa yattm daha tekme atmadi kizim ya
Sakin ol önce canım. Bebeğinin karnındayken tepki verdiği rahatsız olduğu bişey var mı ? Mesela benimki sese çok tepki veriyor. Yüksek sesle bişey açıyorum hemen rahatsız olup tepki gösteriyor öyle bişey dene bide bakalım

Canm bi ara muzk duyunca atardi pit pit yaptm ses yok ya cok korkyrm birsy mi oldu yarm saattr sol tarafa uzanyem tekme atmadi

Canm bi ara muzk duyunca atardi pit pit yaptm ses yok ya cok korkyrm birsy mi oldu yarm saattr sol tarafa uzanyem tekme atmadi
Ya bişey olmamıştır diye düşünüyorum yani inşallah olmamıştır, plesenta yapısı düşmelerde bile bebeği koruyacak şekilde çünkü

Canm anlamdm tekme atmyr hic haraket yok ve hafif hafif agrilsrim basladi ya
Öncelikle aklından birşey olmuşturu çıkar rahatla Onuda strese sokuyorsun ondan oynamıypr birşey yok de birşeyler oyalan birşey olamamıştır emin ol ha bi iki saat sürerse git tabi hastaneye ama şimdi biraz daha bekle elinle onu ovala oynayacaktır

Canm anlamdm tekme atmyr hic haraket yok ve hafif hafif agrilsrim basladi ya
Canım arkadaşında dediği gibi strese girdin çok tabi haklısında insan çok kötü oluyor. İçin rahat edecekse doktoruna git istersen yada yakın bir hastaneye. İstersen doktorunu ara belki bişey söyler

Canım arkadaşında dediği gibi strese girdin çok tabi haklısında insan çok kötü oluyor. İçin rahat edecekse doktoruna git istersen yada yakın bir hastaneye. İstersen doktorunu ara belki bişey söyler
Canm tepki verdi az da olsa sukur yarn kontrole gitcm elimi koydugum yere gerdi o da isarettir deme cnm

Canm daha yeni derimi gerdi o da tepkidr deme ne dusjncgmi bil3medm

Tabiki hissedersin zaten sen hareketliliği. Rahatlamaya çalış canım bebeğinide germe
Ole yqpyrm canm uzandm elim karnmda ondan tepki bekliyorum cok korktum canm bian nasl agladm bilemezsn sukur veriyor yavas yavas olsada hafif hafif agrilarim var dr gitsem mi yarn gitcktm bekleym mi bir gun daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…