2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
mercimek kuru baklagil falan da yemicez o zmn dimi
yine hic bisey yiyemicem yani
ama ahtim var bulantim reflüm bitsin neyi ozlediysem onu yicem kitliktan cikmiscasina
o degil de sogansiz yemek de guzel olmuyor ki.cig pismis fark ediyor mu ?

Su hastanesine de bi bak canım. Orası da güzel fiyatı uçuk değil.

kızlar şu göğüs pompa ile ilgili birşey demek istiyorum sürekli konuşuluyor. ben ilk zamanda eğitim ve araştırmaya gitmiştim ve muayene olmadan gebe izlem odasında kısa eğitim bilgileri veriyorlardı. bayan şöyle demişti "büyük şrıngayla ters çevirip öyle sütü çıkartıyorlarmış hem göğüs ucunu hem sütü"
ayrıca ilk sütünüz öyle şarıl şarıl gelmez ki zaten Rabbim ona göre veriyor bebeğin midesi ne ki ona göre süt geliyor. yani dicem şu ki stres herşeyin başlangıcı lütfen şimdiden atres yapmayın herşeyi güzel ve olumlu gözle bakın ve aonradan da alınabilir birşey bu. tabiiki hasteneye sorun ellerinde mevut mu veriyorlar mı diye. ayrıca çalışacak olan anneler için illaki lazım olacak ama sütünüz gelip gelmeyeceği de malum bilemeyiz şimdi alıp da gelmezse baya üzülürsünüz tabii ki herkesin sütü gelsin en değerli nimet bebişlere ama sonradan üzülmenizi de istemem çünkü az para da değiller. inşaAllah kimsemize pompa ihyiyacı kalmadan sütümüz gelir canlar

Benim ablamın vardı beş yıllık süt sağma makinası. Acaba neyle temizlediniz. Hortumu sararmış şişeleri bulanık olmuş çıkmaz dimi bunlar yeni almak lazım:/

merhaba, aslında ocak annelerini takip ediyorum ama son zamanlarda burayı da okumaya başladım. Ata Sağlık hastanesini de düşünebilirsiniz, ben serklaj oldum orda fena değil sanki, fiyat diğer hastanelere göre daha uygun

mercimek kuru baklagil falan da yemicez o zmn dimi
yine hic bisey yiyemicem yani
ama ahtim var bulantim reflüm bitsin neyi ozlediysem onu yicem kitliktan cikmiscasina
o degil de sogansiz yemek de guzel olmuyor ki.cig pismis fark ediyor mu ?
Cig yemiyodu canim salatalarda falan...
Tabi sende farkli olabilir bilemezsin :)

Kızlar bişey soracağım. Ben saçlarımı saç açıcı spreyle açıyordum şimdi yapsam bi zararı olur mu acaba. Ama bu oryal gibi bişey değil. Renk açıcı sprey boyanmamış saçlar için. Hiç boyatmadım saçımı sadece onu kullanıyordum

Ondan Bi ara bende denemiştim ama çok fena kimyasal kokuyor sanki. Ben olsam asla yapmazdım.

Kontrole gittim bugün ve tansiyonum beni fena korkuttu. Muayeneden önce ölçtuler 14-9 geldi. Dedim yürüdüm yoruldum falan. Muane oldum tekrar ölçtuler aynı geldi. Bu şekilde bırakamayız dedi doktor yarim saat falan dinlendim bu arada 14-8 sonra 13-8 geldi bi 15 dakika sonra 12-8 geldi eve geldim. Ama o an öyle korktum ki. Gebeligin başından beri en korktuğum sey yuksek tansiyondu. Hatta ilk aldığım tansiyon aleti olmuştu. Doktor hergün duzenli ölçüp yazmami istedi. Buarada herşey normal dedi doktorum bebek 33+4 normalde ama kafa çevresi 32+5 bacak boyu 35 hafta. Kilosuda 2225 gram oynama payi var dedi doktor normal dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Sonra 2 hafta dedi. Şimdilik bu kadar sanırım.

Geçmiş olsun canım dikkat et yüksek tansiyon benide korkutuyor tuzu çıkardım hayatımdan bi kaç aydır o yüzden. Gelişimi güzel maşallah. Bebişlerin oraları buraları illaki oynuyor ya benimkide bi kontrolde bi yeri diğer kontrol de başka yeri ilerde çıkıyor :)

Benim ablamın vardı beş yıllık süt sağma makinası. Acaba neyle temizlediniz. Hortumu sararmış şişeleri bulanık olmuş çıkmaz dimi bunlar yeni almak lazım:/
Canim benim pompada 5 yılıdır kullanilmiyor.haliyle sararmalar olur normaldir. Elinizde varken bosyere para verip almayin.ben biberon falan temizlemek icin ozel deterjanlar var onlarla bi guzel yikadim sonra kaynar suyun icine atip 5 dk kaynattim tertemiz oldu.

Aranizda sepet beşik tarzinda kullanacak olanlar var mı? Sünger yatağı ince geldi bana, sünger mi kestirsem ayriyeten yatak mi yaptirsam bilemedim. Zaten kisa süre kullanacağım tekrar yatak almak istemiyorum.

Aranizda sepet beşik tarzinda kullanacak olanlar var mı? Sünger yatağı ince geldi bana, sünger mi kestirsem ayriyeten yatak mi yaptirsam bilemedim. Zaten kisa süre kullanacağım tekrar yatak almak istemiyorum.
Canm sepet beşik kullanacağım ben. İçinde bir yatağı var onun üzerine reflü yatağı koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…