- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.961
mercimek kuru baklagil falan da yemicez o zmn dimiCanım bazı yiyecekler de gaz yapıyormuş arkadaşımdan aklımda kalmıştı. Soğan, sarımsak, turşu vb yemiyordu emzirirken ama başka neler vardı bilemiyorum.
Bir arkadaşın bebeğinin de inek sütüne alerjisi çıkmıştı, peynir, yoğurt vb yiyemiyordu sütten geçtiği için.
Sen anlıyormuşsun bebeğinde ne gibi etkileri oluyor
Su hastanesine de bi bak canım. Orası da güzel fiyatı uçuk değil.Izmir de dogum yapacak olan var mi bu arada. Benim dr kendi muayenesi var. Simdi hastane arastiriyorum ama karar veremedim. kent cok pahali sadece hastane 4500, cinarli 2300 2400 dedi ama eski kucuk ve bakimsiz bi hastane. Can hastanesi 2750 yeni ve temiz ama odalari kucuk ve yeni acildigi icin tereddutlerim var. Medical disardan dr. almiyormus. Egepol var ama o da bana cok ters
Benim ablamın vardı beş yıllık süt sağma makinası. Acaba neyle temizlediniz. Hortumu sararmış şişeleri bulanık olmuş çıkmaz dimi bunlar yeni almak lazım:/Kızlar ben de en son beş yıl önce kullandığım sut sağma makinasını yıkadım kaynattım ama ins hiç birimiz kullanmak zorunda kalmayız. O günlere götürdü beni sabahlara kadar iki saatte bir sağardım. Şimdi de mecbur tedbir amaçlı hazırlamak zorundayım. Rabbimden tek duam ihtiyacım olmasın doya doya bebeğimi emzireyim istiyorum. Dualarımda sizler de varsiniz
merhaba, aslında ocak annelerini takip ediyorum ama son zamanlarda burayı da okumaya başladım. Ata Sağlık hastanesini de düşünebilirsiniz, ben serklaj oldum orda fena değil sanki, fiyat diğer hastanelere göre daha uygunIzmir de dogum yapacak olan var mi bu arada. Benim dr kendi muayenesi var. Simdi hastane arastiriyorum ama karar veremedim. kent cok pahali sadece hastane 4500, cinarli 2300 2400 dedi ama eski kucuk ve bakimsiz bi hastane. Can hastanesi 2750 yeni ve temiz ama odalari kucuk ve yeni acildigi icin tereddutlerim var. Medical disardan dr. almiyormus. Egepol var ama o da bana cok ters
Cig yemiyodu canim salatalarda falan...mercimek kuru baklagil falan da yemicez o zmn dimi
yine hic bisey yiyemicem yani
ama ahtim var bulantim reflüm bitsin neyi ozlediysem onu yicem kitliktan cikmiscasina
o degil de sogansiz yemek de guzel olmuyor ki.cig pismis fark ediyor mu ?
Ondan Bi ara bende denemiştim ama çok fena kimyasal kokuyor sanki. Ben olsam asla yapmazdım.Kızlar bişey soracağım. Ben saçlarımı saç açıcı spreyle açıyordum şimdi yapsam bi zararı olur mu acaba. Ama bu oryal gibi bişey değil. Renk açıcı sprey boyanmamış saçlar için. Hiç boyatmadım saçımı sadece onu kullanıyordum
Parfüm gibi kokuyor aslında. Doktora sorayım olmazsaOndan Bi ara bende denemiştim ama çok fena kimyasal kokuyor sanki. Ben olsam asla yapmazdım.
Geçmiş olsun canım dikkat et yüksek tansiyon benide korkutuyor tuzu çıkardım hayatımdan bi kaç aydır o yüzden. Gelişimi güzel maşallah. Bebişlerin oraları buraları illaki oynuyor ya benimkide bi kontrolde bi yeri diğer kontrol de başka yeri ilerde çıkıyor :)Kontrole gittim bugün ve tansiyonum beni fena korkuttu. Muayeneden önce ölçtuler 14-9 geldi. Dedim yürüdüm yoruldum falan. Muane oldum tekrar ölçtuler aynı geldi. Bu şekilde bırakamayız dedi doktor yarim saat falan dinlendim bu arada 14-8 sonra 13-8 geldi bi 15 dakika sonra 12-8 geldi eve geldim. Ama o an öyle korktum ki. Gebeligin başından beri en korktuğum sey yuksek tansiyondu. Hatta ilk aldığım tansiyon aleti olmuştu. Doktor hergün duzenli ölçüp yazmami istedi. Buarada herşey normal dedi doktorum bebek 33+4 normalde ama kafa çevresi 32+5 bacak boyu 35 hafta. Kilosuda 2225 gram oynama payi var dedi doktor normal dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Sonra 2 hafta dedi. Şimdilik bu kadar sanırım.
Sanırım benim kullandığım markadan ötürü olabilir. Neydi hatırlayamadım ama. Evet sormak lazım doktora.Parfüm gibi kokuyor aslında. Doktora sorayım olmazsa
Canim benim pompada 5 yılıdır kullanilmiyor.haliyle sararmalar olur normaldir. Elinizde varken bosyere para verip almayin.ben biberon falan temizlemek icin ozel deterjanlar var onlarla bi guzel yikadim sonra kaynar suyun icine atip 5 dk kaynattim tertemiz oldu.Benim ablamın vardı beş yıllık süt sağma makinası. Acaba neyle temizlediniz. Hortumu sararmış şişeleri bulanık olmuş çıkmaz dimi bunlar yeni almak lazım:/
Dr um orasi ile calismiyormus.Su hastanesine de bi bak canım. Orası da güzel fiyatı uçuk değil.
canım evet internetten aldım. Hacışerif çikolataları var meşhur. Tadı, kalitesi iyidir. Fiyatlar da uygundu. Hemen hazırlayıp gönderdiler. Bir bak istersen internet sitesine.
Cok sevindim cnm ins yavruna saglikli bir sekilde kavusursun alrsn kucagnaKizlar ben iyiyim cok şükür. Bebegim de gunden gune iyiye gidiyor hamdolsun. Butun sistemleri yoluna girmeye başladı insallah daha da iyi olacak
Maşallah canım dahada iyi olacak görürsünKizlar ben iyiyim cok şükür. Bebegim de gunden gune iyiye gidiyor hamdolsun. Butun sistemleri yoluna girmeye başladı insallah daha da iyi olacak
Canm sepet beşik kullanacağım ben. İçinde bir yatağı var onun üzerine reflü yatağı koydum.Aranizda sepet beşik tarzinda kullanacak olanlar var mı? Sünger yatağı ince geldi bana, sünger mi kestirsem ayriyeten yatak mi yaptirsam bilemedim. Zaten kisa süre kullanacağım tekrar yatak almak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?